Iyi aksamlar arkadaslar,
Gectigimiz gunlerde 30 yasima girdim. Teyzemin vefati dolayisiyla kutlayacak halimiz yoktu. Sagolsun is arkadaslarim ofiste masami suslemisler, kucuk bir parti yapip kutlamis olduk.
Bugun de yine buyuk yoneticimizin 50. Yasini kutladik. Buraya kadar sorun yok.
Daha onceki konularimda da bahsettigim tuhaf bir calisma arkadasimiz var. Kendisi insanlara kulp takmayi cok sevdigi gibi benden de hic hazetmiyor. Ise basladigim hafta din konusundan girip abuk sabuk konusmustu. Bunu takiben boyun ne kadar kisa vs diyince sert yapip mesafemi koymustum. Simdi maalesef gecici bir sure birlikte ayni odayi paylasiyoruz ve bugun yine canimi sikti.
Soylediklerini aynen yaziyorum: “ (buyuk yoneticimize ithafen) artik yaslandin, sana yasli diye hitap edelim” , erkekler 50 yasinda yas kompleksine giriyorlar, kadinlar da 30 yasinda, camille kusura bakma ama bu boyle” dedi.
Aynen bunlari soyledi. Bunlari almanca soyledigi icin tam ceviremiyorum ama girmeliler gibi bir sey sacmaladi. Oyle olmasi gerekiyor gibi.
Ben de ona : 30 yasindaki kadinlar komplekse giriyorlarsa, sen 60 yasinda biri olarak mezar yerini ayarlayip, vasiyetini yazdin mi? Dedim.
Cevabini verdim ama durduk yere komplekse soktu beni manyak kadin ya.
Ben kendimi hic yasli gibi hissetmiyordum taa ki bu boyle sinirimi ziplatana kadar. Size gelip icimi dokmek istedim.