• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yas konusu da benden

Lüzumsuz bir insan,boş boş konuşan patavatsizlardan hiç haz etmiyorum. Enerji emiyor,onun sözüne hiç takılmayın. 30 yaşın neresi yaşlı. Kendisi 60 yaşında mi birde ! Ben yasliysam seninde bir ayağın çukurda de ve her dediğini ağzına tika bir süre sonra susacaktir

Seni ve dangalakça yorumlarını dikkate alamicam kusıra bakma. Bir daha işdışı konularda yazma lütfen zırvalarını dinlemek istemiyorum. Benim yaşım, dinim şuyum buyum seni hiç ilgilendirmez 60lık buruşuk

Böylece yaz gönder.

Iyi aksamlar arkadaslar,

Gectigimiz gunlerde 30 yasima girdim. Teyzemin vefati dolayisiyla kutlayacak halimiz yoktu. Sagolsun is arkadaslarim ofiste masami suslemisler, kucuk bir parti yapip kutlamis olduk.

Bugun de yine buyuk yoneticimizin 50. Yasini kutladik. Buraya kadar sorun yok.

Daha onceki konularimda da bahsettigim tuhaf bir calisma arkadasimiz var. Kendisi insanlara kulp takmayi cok sevdigi gibi benden de hic hazetmiyor. Ise basladigim hafta din konusundan girip abuk sabuk konusmustu. Bunu takiben boyun ne kadar kisa vs diyince sert yapip mesafemi koymustum. Simdi maalesef gecici bir sure birlikte ayni odayi paylasiyoruz ve bugun yine canimi sikti.

Soylediklerini aynen yaziyorum: “ (buyuk yoneticimize ithafen) artik yaslandin, sana yasli diye hitap edelim” , erkekler 50 yasinda yas kompleksine giriyorlar, kadinlar da 30 yasinda, camille kusura bakma ama bu boyle” dedi.

Aynen bunlari soyledi. Bunlari almanca soyledigi icin tam ceviremiyorum ama girmeliler gibi bir sey sacmaladi. Oyle olmasi gerekiyor gibi.

Ben de ona : 30 yasindaki kadinlar komplekse giriyorlarsa, sen 60 yasinda biri olarak mezar yerini ayarlayip, vasiyetini yazdin mi? Dedim.

Cevabini verdim ama durduk yere komplekse soktu beni manyak kadin ya.

Ben kendimi hic yasli gibi hissetmiyordum taa ki bu boyle sinirimi ziplatana kadar. Size gelip icimi dokmek istedim.:KK43:
Cvp cok ıyı oturmus sızın yalnız fgklfgklşgfklş

Seni ve dangalakça yorumlarını dikkate alamicam kusıra bakma. Bir daha işdışı konularda yazma lütfen zırvalarını dinlemek istemiyorum. Benim yaşım, dinim şuyum buyum seni hiç ilgilendirmez 60lık buruşuk

Böylece yaz gönder.
Cherry zaten buz gibiydim, selamini bile almiyordum. Simdi dogum gunumy kutladi, sizli konusmayi birakalim falan diyince, dedim bir daha deneyelim ama sonuc bu.

Cevap vermeseniz kafaya takın derdim. Ama gayet güzel cevap da vermişsiniz. Başka da yapılacak bir şey yok. Merak ettim Almanca demişsiniz. Yurtdışında da bu muhabbetler oluyor mu ya? Daha genişler diye düşünmüştüm. Ama cevabınız çok güzel çok güldüm🤣

Cevap vermeseniz kafaya takın derdim. Ama gayet güzel cevap da vermişsiniz. Başka da yapılacak bir şey yok. Merak ettim Almanca demişsiniz. Yurtdışında da bu muhabbetler oluyor mu ya? Daha genişler diye düşünmüştüm. Ama cevabınız çok güzel çok güldüm🤣

Normalde almanlar cok cool insanlar. Ama bu haric. Bu kadin tam bir ruh hastasi. Bu huyundan etrafinda kimse kalmamis, kendi kizi bile kacmis.

Cevabi haketti😂

Diger calisma arkadaslarim bu kadin hakkinda “ ciddiye alma, cok yalniz, hayata nefretle bakiyor” gibi seyler soyluyorlar.

Kendisi bosanmis sanirim, yalniz ve kizi da baska bir sehre tasinmis.

Ama bana gore bunlar patavatsizligi icin bir sebep degil.
Bunu diyen yabancı mı? Türktür ve Almanca konuşulması gereken bir ortamdır. Yabancılardan böyle hiç duymadım. Cevap: 35'im mezar yerim hazır.

Ben de ona : 30 yasindaki kadinlar komplekse giriyorlarsa, sen 60 yasinda biri olarak mezar yerini ayarlayip, vasiyetini yazdin mi? Dedim.
Bravo size! Süper bir cevap vermişsiniz.

Ayrıca 30 yaş nedir? Ben çok daha ileri yaştayım ve 30 yaş bana çocuk geliyor. Yaşı büyük olan kişiye o yaşlar küçük gelir. İşte buradan anlayın ne çok kıskandığını.

30 yaş bir kadının altın çağları bana göre,her yaşın kendina has dönemi vardır.
58 yaşındayım kırışıklarımla mutluyum,bunun önüne elbette geçemem gerçi botoks yaptırdım bu bile acayip güven veriyor insana.
Giyiyorum şortumu parmak arası terliğimi benden mutlusu yok.

Bravo size! Süper bir cevap vermişsiniz.

Ayrıca 30 yaş nedir? Ben çok daha ileri yaştayım ve 30 yaş bana çocuk geliyor. Yaşı büyük olan kişiye o yaşlar küçük gelir. İşte buradan anlayın ne çok kıskandığını.

Yani buyuklerimizden hep bunu duyduk, siz cocuksunuz, daha dunku cocuklar vs. ilk defa boylesini goruyorum, manyak ya😂 hayir bir de biz yasliysak kendini ne duruma dusuruyor.

30 yaş bir kadının altın çağları bana göre,her yaşın kendina has dönemi vardır.
58 yaşındayım kırışıklarımla mutluyum,bunun önüne elbette geçemem gerçi botoks yaptırdım bu bile acayip güven veriyor insana.
Giyiyorum şortumu parmak arası terliğimi benden mutlusu yok.

Benim annem babam da 60 yasindalar. Bana gore gayet fit, genc insanlar. Dunya saglik orgutu bile bu grubu genc goruyorsa daha ne?

Salak salak konusuyor iste.

Ekim'e 30 yaşıma giriyorum, kendimi hiç bu kadar genç ve feminen hissetmemiştim valla. 30 yaşta sorun yok, kadında sorun var. Her dediğine cevabını verin. Kompleksli bir şey belli ki. Deli mi ne ayol.

Benim annem babam da 60 yasindalar. Bana gore gayet fit, genc insanlar. Dunya saglik orgutu bile bu grubu genc goruyorsa daha ne?

Salak salak konusuyor iste.
Ne mutlu onlara böyle fit kalabildilerse,çevremde bile yaşıtım kadınlara baktığım zaman daha yaşlı gözkenler var,ne yaşadı bilemem onuda herşey yaşanmışlıklada alakalı birazda.
İnsanlar maalesef konuşurlar takmayın bile bunları.

Iyi aksamlar arkadaslar,

Gectigimiz gunlerde 30 yasima girdim. Teyzemin vefati dolayisiyla kutlayacak halimiz yoktu. Sagolsun is arkadaslarim ofiste masami suslemisler, kucuk bir parti yapip kutlamis olduk.

Bugun de yine buyuk yoneticimizin 50. Yasini kutladik. Buraya kadar sorun yok.

Daha onceki konularimda da bahsettigim tuhaf bir calisma arkadasimiz var. Kendisi insanlara kulp takmayi cok sevdigi gibi benden de hic hazetmiyor. Ise basladigim hafta din konusundan girip abuk sabuk konusmustu. Bunu takiben boyun ne kadar kisa vs diyince sert yapip mesafemi koymustum. Simdi maalesef gecici bir sure birlikte ayni odayi paylasiyoruz ve bugun yine canimi sikti.

Soylediklerini aynen yaziyorum: “ (buyuk yoneticimize ithafen) artik yaslandin, sana yasli diye hitap edelim” , erkekler 50 yasinda yas kompleksine giriyorlar, kadinlar da 30 yasinda, camille kusura bakma ama bu boyle” dedi.

Aynen bunlari soyledi. Bunlari almanca soyledigi icin tam ceviremiyorum ama girmeliler gibi bir sey sacmaladi. Oyle olmasi gerekiyor gibi.

Cevabini verdim ama durduk yere komplekse soktu beni manyak kadin ya.

Ben kendimi hic yasli gibi hissetmiyordum taa ki bu boyle sinirimi ziplatana kadar. Size gelip icimi dokmek istedim.:KK43:
Kıskanıyor manyak kadın.o yüzden ne dediği hiç önemli değil.

Back
X