• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yaş kontrolü

dilararden

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2023
9
1
1
26
Merhaba oğlum bir yaşına girdi. 1 yaş kontrolüne götüreceğim ama kan alınacak dedi doktorumuz önceki kontrol de çok korkuyorum, minicik daha nasıl olur bizden bile almayı beceremiyorlar bazen yaptıran anneler anlatırsa çok sevinirim.

Isinin ehli bir bebek hemşiresine denk gelirseniz çok basit kan alırlar. Vitamin değerlerine bakılması gerekiyor bu yüzden önemli

Merak etmeyinnn 💜

Benim kızımdan da 9 aylıkken alındı. Ben de aynı endişeyle gittim ama sürekli bebeklerden kan alan hemşireler varsa hemencecik alıyorlar

Baba olur erkek kardeş olur eşiniz olur güçlü biriyle gidin o bebeği sabit bi şekilde tutsun kıpırdamazsa canı da yanmaz hem sizde o ana şahit olmazsınız anne yüreği dayanmıyor çünkü ve bebek hemşiresi olsun muhakkak işinin ehli olsun. Kolay bişey merak etmeyin bende çok tedirgindim ama bebekler şuan anlamadıkları için önyargısızlar bi tek iğnenin ilk girşinde bi ağlıyolar sonrasında geçiyor hemen. Odadan çıkardığınızda çok sevdiği bi atıştırmalık verin eline hemen dağılır dikkati. Vitamin değerleri ve genel biyokimya için önemli yapılması gerekiyor maalesef. Sizde demir takviyesine devam edilip edilmeyeceğini öğreniyorsunuz hem.

Merhaba ben de 1 yas kontrolune goturecegim de ac karnina mi kana bakilmasi gerekli bilgisi olan var mi ? Zira benimki memede uykuya gecebikiyor gece hala meme istiyor yani ac kalmiyor pek🙈

5 yıldır çok kez çocuktan kan aldıran biri olarak üniversite hastaneleri çocuk bölümündeki hemşireler kan almada bir numara bence. Vitaminlere bakılması önemli o kan alınacak mecbur inşallah işin ehli birine gelirsiniz ve kolayca atlatırsınız. Kan alınırken ağlıyorlar sadece sonra hemrn geçiyor korkmayın o yüzden.
S sadecebunuyazicam emen çocukta aç olsun demiyorlardı diye hatırlıyorum.

5 yıldır çok kez çocuktan kan aldıran biri olarak üniversite hastaneleri çocuk bölümündeki hemşireler kan almada bir numara bence. Vitaminlere bakılması önemli o kan alınacak mecbur inşallah işin ehli birine gelirsiniz ve kolayca atlatırsınız. Kan alınırken ağlıyorlar sadece sonra hemrn geçiyor korkmayın o yüzden.
Cok tesekkur ederim.

Merhaba ben de 1 yas kontrolune goturecegim de ac karnina mi kana bakilmasi gerekli bilgisi olan var mi ? Zira benimki memede uykuya gecebikiyor gece hala meme istiyor yani ac kalmiyor pek🙈
Bana demire de bakılacağı için aç gelmesi lazım dediler. Ama öyle gece boyu değil 4 saat. Yine de 1 yaşında bebek nasıl 4 saat aç kalabilir, kanındaki demir bir öğünden ne kadar etkilenebilir ki dedim geçtim. Doktoru aç olması lazım filan dememişti. Zaten vitamin, mineral vs önemli ama hormonlara, karaciğer enzimlerine de bakılıyor. Esas onlar kritik ve onlar açlıktan tokluktan etkilenmiyor. Kısaca ben ok verdirdim bir şey olmadı.

4 saat daha makulmüş evet ben de 8 saat ac falan birakamam emen bebegi mumkun degil yani. Beni de demir düşündürüyordu .Cok tesekkür ederim fikir verdiniz .

Teşekkür ederim nereden alıyorlar acaba

Back