• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bir Yarışmadan Bayağı Bir Para Kazandınız Bu Parayı Ne Yapardınız?

Bir Yarışmadan Baya Bir Para Kazansanız Bu Parayı Ne Yaparsınız?

• Yardıma muhtaç birine yardım ederdim

OY: 7 10,6%
  • Aileme verirdim

OY: 8 12,1%
  • Kendime ev alırdım

OY: 42 63,6%
  • Fabrika açardım

OY: 5 7,6%
  • Bir kuruşuna dokunmazdım

OY: 3 4,5%
  • Estetik yaptırırdım

OY: 1 1,5%
  • Ceyiz sandığıma koyardım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
bayağı çok dükkan filan açardım en lüx muhitlerde 2 katı para getirir yen allah ye ye allah ye

gerçekçi olun bayanlar.... yarışmadan bi miktar para kazandınız ve muhtaç olan birine vericeksiniz kusura bakmayın ama ben buna hiç inanmıyorum....herkes önce kendini düşünür... sizde öyle yapıcaksınız eminim...
neyse....
ben yarışmadan para kazansam öncelikle kendime sağlam bir iş kurardım....sonra zaten herşey olur.

eee yani bencede, katiliyorum........

fABRİKA AÇARDIM HEM KENDİME EV ALIRDIM HEMDE YARDIMA MUHTAÇ İNSANLARA İŞ İMKANI SAĞLARDIMyerimseniben

kendıme bı ev satın alırdım bu sayede de her tartısmamızda kocam cek gıt o zaman dıyemezdı...

ev alırım
istediğim gibi dayar döşerim
sonra geri kalırsa kim ne yaprsa yapsın
benim tek hayalim istediğim gibi ev
inşallah olurr:asigim:

Ayyy çoğumuzun istediği bir ev (gerçi benim kendi evim ama daha büyük bi ev istiyom sığmıyoz artık)
Fazlasında gözümüz yok hiçbirimizin.
Allah gönlünüze göre versin kızlar.

doğu ve güneydoğuya yatırım yapar kahvelerde sürünen gençlere iş imkanı yaratırdım.ama o kadar para kazandıran yarışma programı yok malesef.

önce ihtiyaç ve eskiklerimi giderir bırıncı derece ıhtıyacı olan akrama aıleme yardım ederdım kalırsa da muhtac kımseleree verırdım

kendim ve ailem için harcardım. borcum varsa kapatırdım, arabam ve evim yoksa alırdım, ailemin yoksa onlara da alırdım :D

ilk once aileme ve bana sonra is icin harcardik ve daha sonra ise fakirlere yardim ederdik eger kalirsada guzellik bakim felan kizima bir lunapark yaptiridim kaydirigubbakcemile3

önce kendı ıhtıyaclarımı gıderırdım sonra yardıma muhtac olanlara yardım ederdımmmm

Back