• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bir Yarışmadan Bayağı Bir Para Kazandınız Bu Parayı Ne Yapardınız?

Bir Yarışmadan Baya Bir Para Kazansanız Bu Parayı Ne Yaparsınız?

• Yardıma muhtaç birine yardım ederdim

OY: 7 10,6%
  • Aileme verirdim

OY: 8 12,1%
  • Kendime ev alırdım

OY: 42 63,6%
  • Fabrika açardım

OY: 5 7,6%
  • Bir kuruşuna dokunmazdım

OY: 3 4,5%
  • Estetik yaptırırdım

OY: 1 1,5%
  • Ceyiz sandığıma koyardım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Havadan gelen parayı siz ne yapardınız?:icecream:

Ay bende çevremde ihtiyacı olanlara yardım ederdim. Tabi bir sürü hayal var ama nerdeeee. Bize çıkmıyoki:1no2:
Aileme yakın sevdiğim kişilere yardım eder ve tabiki bir iş kurardım. Kendi işimin patronu olurdum.
Ama bunların hiç bir zaman olmayacağınıda biliyorum:dilcikar: zaten istemiyorumda haydan gelen huya gidiyor. Hayırlı olacağını düşünmüyorum.
Varsın çıkmasın bize napalım. Sağlıklı, mutlu olalımda.

Çokmu duygusal ve karamsar :sm_confused:oldum nee

Ay bende çevremde ihtiyacı olanlara yardım ederdim. Tabi bir sürü hayal var ama nerdeeee. Bize çıkmıyoki:1no2:
Aileme yakın sevdiğim kişilere yardım eder ve tabiki bir iş kurardım. Kendi işimin patronu olurdum.
Ama bunların hiç bir zaman olmayacağınıda biliyorum:dilcikar: zaten istemiyorumda haydan gelen huya gidiyor. Hayırlı olacağını düşünmüyorum.
Varsın çıkmasın bize napalım. Sağlıklı, mutlu olalımda.

Çokmu duygusal ve karamsar :sm_confused:oldum nee

Gülüm ne diyon anamadım :uhm:
İstiyonda istemiyonmu yoksa çok mu istiyon da olmuyomu ayyy kafamçokkarıştı

Çıksa fenamı olurdu kız:icecream:

bi miktarıyla yardıma muhtaç birine yardım ederdim birazını kendim alır arkadaşlarımla yerdimm kalanını aileme werirdim(onlar zaten bana harcar;)))

hemen önce türkiye sonra dünya turuna cıkarım...sırnaşık şey

bilgi yarışmasıysa ve bileğimin hakkıyla kazanmışsam kendi ihtiyaçlarım için harcarım. Yok farklı bir yarışma ise örnek; varmısın yokmusun gibi... hepsini bağışlarım

çıkmaz ama diyelimki çıktı bi güzel yerdimmmm :))))

önce ev aldık onun kredi borcunu kapatırdım
kalan parayıda bebeğim olması için sonuna kadar harcardım

Back