Canım,çok hoş bir davranış.Kutluyorum seni.Benim oturduğum ilçede ,belediyenin 2 el giysilerin toplandığı bir yer var ,oraya veriyorsun yıkanıyor ütüleniyor,ihtiyaç sahipleri gelip alıyor.Hatta büyükşehir belediyesine bağlı ekipler,kullanmadığınız ev eşyalarını bile sağolsunla ,telefonla bilgi veriyorsun gelip alıyorlar.İhtiyaç sahiplerini bulması çok güzel bir olay.Bence bu konuda herkes duyarlı olamalı ve üstüne düşeni yapmalı.
daha geçen gün eşimin nerdeyse hiç giymediği kıyafetleri poşetleyip apartman önüne çıkardım hep mahalledeki durumu olmayanlar gelip alıyor.
üstüne de yazdım temiz kıyafet diye artık aldılar mı kim aldı bilmiyorum..
götürecek bir yer olsa tam süper olacak
istanbuldakiler nereye veriyor yahu
kızlar ben köyde öğretmenim geçen gün açtım dolabı topladım giymediklerimi tıka basa dolu 2 poşet kıyafet çıkardım. hepside temiz yırtık değil sadece kısa geliyor dar geliyor. götürdüm okula çağırdım 3 tane büyük kız geldiler ben o sırada başka şeyle ilgileniyordum birde onları rahatsız etmemek için yanlarına gelmedim. bir baktım elbiseler hepsi bitmiş sağolun öğretmenim bu kıyafetler çok güzel zaten öğretmenler güzel giyinir biz niye almayalımki dediler. ayy nasıl sevindim anlatamam. şimdi kışlık kabanım var. biryerinde yırtık var diktirim yıkatıp vereceğim kızlara. öyle güzel bir duygu ki anlatamam. eğer böyle yardım etmek isteyen olursa yakın yerden falan (özelden mesajla görüşürüz il konusunu) bana gönderin vereyim kızlara. Çok güzel bir duygu anlatamam. geçen günde gittim bir akrabamın konfeksiyonu vardı küçük çocuklara pantolon kazak çorap istedim satılmayan fazladan varsa iyi olur dedim. adam 4 öğrenci için yepyeni kıyafetleri verdi (elinde kalmış ama yeni) nasl işimize yaradı anlatamam. yırtık pantolanlar delik ayakkabılar sefil halde geliyorlar maalesef.
merhaba, bende öğretmenim, bu ilginizden ötürü çok sevindim. benim ve eşimin kullanmadığımız ama temzi kullanılabilecek kıyafetlerini ayırdım size ulaştırsam ihtiyaç sahiplerine iletebilirmisiniz acaba, özelden mesaj atamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?