E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
arkadaşlar öncellikle hepinize merhaba
burada yani diyarbakırda böyle bir dernek var eski elbiseleri ihtiyaç sahiplerine iletiyor
hatta bende cevremden topladıklarımı bizzat kendim götürüp dağıtıyorum onlarca ihtiyaç sahipleri var ki 1 haftadır başlamışım ve şuana kadar 52 adet eski elbise ihtiyaç sahiplerine ilettim sizde kendi bulunduğunuz ildeki ihtiyaç sahiplerini belirleyin ve küçükte olsa yüzleri güldürün kullanmadığınız elbiselerinizi çocuk oyuncaklarını kitapları ayakkabı çanta vs.ne varsa herkesin yüreğine sağlık :1hug::1hug:
aslında belediyelerin ilgilenmesi daha iyi olur. mesela böyle mağaza gibi bir yer olacak herkes oraya giymediği kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip götürecek. ihtiyacı olanlarda ordan istediğini beğendiğini alacak süper olur aslında. daha önce bir ilde vardı sanırım böyle bir yer. benimde hiç giymediğim çok kıyafetim var. ve çalıştığım için ayıracak hiç vaktim yok. ama araştırıcam bu işi
giyilmeyen Kıyafetlerin Bende Atılmasından Degil Verilmesinden Yanayım Bizde öyle Yapıyoruz Muhtac Olanlara Veriyoruz Ama Ne Yazıkki Insanlarımızda Söyle Bi Düüsnce Var Eski Giyilmeyen Dedimmi Hemen Kendi Dahi Giymeyecegi Tarzda Eski Püskü Sey Akıllarına Geliyor Ve Utanmadan Sıkılmadan Onları Baskalarına Veriyor Tenezzül Edip Kendinize Yakıstırıp Giymediginiz Kıyafetide,eşyayıda Lütfen Bir Baskasına Vermeyiniz.. Eskiyi Herkes Verir Cöpede Atarsın Ama önemli Olan Mademki Karsıdaki Kişiye Yardımda Bulunmak Ozman Eski Püskü Esyanızı Vermeyiniz... Inanınki Böyle Veren Insanlar Cok Ve Okadar Cok Kızıyorumki...
sana Aynen Katiliyorum Canim, Birde Yikamadan Ve Buruş Buruş Veriyorlar, çöp Torbasinada Dolduruyorlar Işte Okadar, Halbuki Yikayip ütüleyip Katlasalar Daha Güzel Olmazmi?? Verdiğin Kişinin Gururunu Incitmeden Değilmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?