Bir yandan Sagligim Diğer yandan Bebeğim ve Vicdanım

Neden doktor onu yazmadi ozaman bana.
Gitmedim orayada randevu aldım kasimda gidicem.
Nefesim yetmiyor sanki bişi gogusumu sıkıştırıyor

alerji basit görünse de ciddi bir rahatsızlıktır.
ilerledikçe diğer uzuvlarınıza zarar verebilir.. bebeğinin sağlıklı bir anneye mutlu bir anneye ihtiyacı var. nasıl olsa keyfi bir emzirmeme olsa saçma olurdu tabi. ama böyle de emzirme olmaz..

Neden doktor onu yazmadi ozaman bana.
Gitmedim orayada randevu aldım kasimda gidicem.
Nefesim yetmiyor sanki bişi gogusumu sıkıştırıyor
bu belirti sadece astımda olmaz bu arada..bende de var orda biliyorum yanlış anlamyın..
demir eksikliği,tiroid hastalıklarında da bunlar olur.kan testi yaptırdınız mı hiç?bence kasıma kadar testi yaptırın.
tiroid tesleri demir eksikliği..sağlık ocakları bile yapar.

ah bitanem, kıyamam.
o vicdan azabını çok iyi bilirim.
oğluma mama verdiğim ilk gün gözüme 1 damla uyku girmedi. sanki nefesi duracak gibi hissettim, sanki zehir vermişim gibi.
ama şunu da unutma ki onun sadece süte değil, annesine de ihtiyacı var

İş arkadaşımın senin gibi alerjisi var. Gece nefessiz kalıyormuş burun tıkanıklığından. Kan çanağı gözlerle geliyor işe.
Bir ara brigth right burun bandı kullandı burun kenarları açık kalsın diye. Galiba geniz eti de var emin değilim. Alerjisi azınca hapşırmaktan telef oluyor. Allah şifa versin sana çok zor bir şey.

Diğer taraftan sen iyi olacaksın ki bebek de iyi olacak. İlaç kullanamayacak kadar kötüysen yapacak bir şey kalmıyor.

Demir eksikliği yada tiroidim yok şükür.
Kan değerlerim normal 2 ay evvel bakildi bende hamilelikten beri mevcut bu durum.
Annem alerjik astım.

Evet canım allah herkezin yardımcısı olsun onuda kullandım ama ne fayda

Tabi ben kız beni emmedigi zaman gece gündüz ağladım emmiyor diye memede sürekli ağzına alsın die uykusuz kaldigimi bilirim.
Ama tek burun ile nefes almak zor sürekli burun tıkanıklığı akinti.
Alerjisi olan bilir

Sezeryan da ilk 2 gün sutum gelmedi diye mama vermistik aglaya aglaya verdigimi bilirim.
Çok zor çok vicdanim sizlio hala ilaç alamadim bakıyorum

Canım ben de alerji hastasıyım, burada amaan burnun akıversin nolacak diyenler çıkacaktır biliyorum. Bazen öyle günler oluyor ki gün boyu hapşurmaktan kıpırdayamadığımı yorgun kaldığımı bilirim. Şimdi ilaç ismi vermeyeceğim ama, belki hamilelikte kullanılması uygun ilaçlar olabilir. Bence iyi bir alerji uzmanına görün, başka doktorları da dene..

Öğle yapıcam canım bende öğle hapsururken boğazım yirtiliyor pes peşe pes peşe artık takatim kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…