Canim bende de polen ve gunes alerjisi var hamilelik suresince doktor tavsiyesiyle bir hap kullandim sute ve bebege asla zarar vermez dedi ama ayni ilacin sana faydasi olur mu bilmiyorum doktoruna sorman veya baska doktora da gitmen lazimEv tozu polen yiyecek kimyasal
ben sana musait olunca ozelden yazacagim.Bende doktorumu degistiriyim ozaman teşekkür ederim ay içime su serptiniz
bu arada emzirirken kullanılan alrji spreyleri var,bir miktar süte geçiyor ama tolere edilebilir.bğoluyorum derken astım hastası mısınız? göğüs hastalıkları uzmnına mı gittiniz?
mama konusunda da takmayın etraftan söyelnenlere, oğlum doğunca 1 hafta yoğunbakımda kaldı,mecburen mama aldı.herkes neler dedi asla emmez dedi..çok ağladım.devamlı orda bekliyodum.emzirmek için.hemşire dedi ki,olmaz böyle,24 saat bekelyemezsiniz ve mama da vermem gerkli güçlenmesi lazım..
sonra çok bol ve kaliteli sütüm oldu,oğlum da emdi.çalışmaya başlayınca da mama ve emzirmeye devam ettim.takmayın..
bu belirti sadece astımda olmaz bu arada..bende de var orda biliyorum yanlış anlamyın..Neden doktor onu yazmadi ozaman bana.
Gitmedim orayada randevu aldım kasimda gidicem.
Nefesim yetmiyor sanki bişi gogusumu sıkıştırıyor
bu belirti sadece astımda olmaz bu arada..bende de var orda biliyorum yanlış anlamyın..
demir eksikliği,tiroid hastalıklarında da bunlar olur.kan testi yaptırdınız mı hiç?bence kasıma kadar testi yaptırın.
tiroid tesleri demir eksikliği..sağlık ocakları bile yapar.
İş arkadaşımın senin gibi alerjisi var. Gece nefessiz kalıyormuş burun tıkanıklığından. Kan çanağı gözlerle geliyor işe.
Bir ara brigth right burun bandı kullandı burun kenarları açık kalsın diye. Galiba geniz eti de var emin değilim. Alerjisi azınca hapşırmaktan telef oluyor. Allah şifa versin sana çok zor bir şey.
Diğer taraftan sen iyi olacaksın ki bebek de iyi olacak. İlaç kullanamayacak kadar kötüysen yapacak bir şey kalmıyor.
Sagsam bile. 50 cc çıkıo.Sütünüzü sağsanız ilaçtan önce?
alerji basit görünse de ciddi bir rahatsızlıktır.
ilerledikçe diğer uzuvlarınıza zarar verebilir.. bebeğinin sağlıklı bir anneye mutlu bir anneye ihtiyacı var. nasıl olsa keyfi bir emzirmeme olsa saçma olurdu tabi. ama böyle de emzirme olmaz..
ah bitanem, kıyamam.
o vicdan azabını çok iyi bilirim.
oğluma mama verdiğim ilk gün gözüme 1 damla uyku girmedi. sanki nefesi duracak gibi hissettim, sanki zehir vermişim gibi.
ama şunu da unutma ki onun sadece süte değil, annesine de ihtiyacı var
senin sağlığın da önemli amaSezeryan da ilk 2 gün sutum gelmedi diye mama vermistik aglaya aglaya verdigimi bilirim.
Çok zor çok vicdanim sizlio hala ilaç alamadim bakıyorum
s
senin sağlığın da önemli ama
onun için de en önemli sensinÖğle de bebeğim herseyden önce gelio kendimden bile.
Şimdilik içiçem mecburen başka doktor bulana kadar.
En azından zinde tutsun beni halsiz im sürekli yatasim gelio hastada değilim grip vs.
Canım ben de alerji hastasıyım, burada amaan burnun akıversin nolacak diyenler çıkacaktır biliyorum. Bazen öyle günler oluyor ki gün boyu hapşurmaktan kıpırdayamadığımı yorgun kaldığımı bilirim. Şimdi ilaç ismi vermeyeceğim ama, belki hamilelikte kullanılması uygun ilaçlar olabilir. Bence iyi bir alerji uzmanına görün, başka doktorları da dene..
onun için de en önemli sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?