Bir yanda mutluluk, bir yanda endişe...

Canım benimmmm, Rabbim şifa versin insAllah bu mubarek ayin hurmetine, cok zor bilirim benim babam da hasta her sey iyi olacak, umudunu kaybetme, Rabbim sizi birbirinize bagislasin insAllah

Çok üzüldümRabbim şifa versin inşaaşlah

Son cümlenle tebessüm ettirdin :)
İnşallah babamla karşılıklı oynayarak evlenmek nasip olur teşekkür ederim canım Allah razı olsun :)

Canım benim Allah babanı size bagislasin. Hayırlı şifalar versin. İyi düşünün iyi olacak inşallah.
Hem baban çok iyi olsun hem de çooook güzel bir evliliğin olsun inşallah. ♡♡♡
Amin Bilgecem inşallah herşey güzel olur

Allahım şifa versin inşallah da çifte mutluluk yaşayın

Canım benimmmm, Rabbim şifa versin insAllah bu mubarek ayin hurmetine, cok zor bilirim benim babam da hasta her sey iyi olacak, umudunu kaybetme, Rabbim sizi birbirinize bagislasin insAllah

Canım ne güzel bir baba örneği rabbim şifalar versin inşallah .Baban icin dua ettim Bir an önce iyileşsin

Yaradan size güc asilasin ve dilerim ki babanin sagligi yerine gelir.

Çok üzüldümRabbim şifa versin inşaaşlah
Aminnn Rabbim hepinizden razı olsun dualarınızı eksik etmeyin nolur

Son paragrafı okurken gözlerim doldu, allah şifa versin bol dua edeceğim.
Allah razı olsun dualarınızda unutmazsınız babacımı çok mutlu olurum

rabbim şifa versin bir an önce ayağa kalksın inşallah..
Aminnn inşallah teşekkür ederim

Canım benim Allah şifa versin inşallah hayalinde ki gibi baban seni sağlıkla uğurlar evlenirken. Allah herşeyin hayırlısını versin çok mutlu ol inşallah SDB'm benim
Canım piroşum teşekkür ederim inşallah öyle olacak duanı eksik etme :*

Allahim babana acil sifalar versin.

Allah şifa versin inşallah canımm

Allah şifa versin canım, herşey gönlünüzce olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.

Allah şifasini versin feraha kavuştursun.

Allah acil şifalar versin umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur

Allah babana ve tüm hastalarımıza tez zamanda şifa versin..
Amiiinn hepinize teşekkür ediyorum Allah razı olsun Rabbim babamla birlikte tüm hastalara şifa versin inşallah

Rabbim babacığına acil şifalar versin inşlh. Benim babamda hastalıktan döndü şimdi iyi şükür... İnşlh babanda en yakın zamanda sağlığına kavuşur.
İnşallah canım
Geçmiş olsun sizede
Dilerim tekrarı olmaz sağlıkla mutlulukla geçirin ömrünüzü

Ve tabiki bugünün ayrı bi hüznü var
Babalar gününü hastanede kutladık bu yıl.
Üstelik pazartesi iş başı yapmam gerekiyor. Bugün yanlarından ayrılıp yaşadığım şehre gitmek zorundayım.

Mutluluğunun daim olmasını dilerim...

Allah babacığına da tez vakitte şifa versin... Ve tabi ki tüm hastalara... Aminnn...

Allah sifa versin..cok gecmis olsun..

ne kadar samımı yazmıssın
allahım sıfasını versın onun mutlulugunuza da mutluluk olsun ınsallah

Allah şifa versin.
hepinize çok teşekkür ediyorum
inşallah iyi olacak babam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…