• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Yanda Ailem Bir Yanda Sevdiğim Adam

DuygusalBayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
6
2
1
26
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi geceler. Öncelikle şu şekilde başlamak istiyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var. Bundan tam 7 ay önce çok klasik olarak facebooktan birisiyle tanıştım. Konuşmaya başladık herşey çok güzel anlaşıyoruz beraber çok güzel vakit geçiriyoruz. Ve gerçekten çok seviyorum ilk defa kalbim adı bile geçtiğinde böyle hızlı hızlı çarpıyo. İlk defa bi erkeği hıçkıra hıçkıra ağlarken gördüm. Konuya giriyorum. Herşey güzel gidiyodu. Ailesiyle tanıştım çok iyi insanlar. Bende annem ve teyzemle tanıştırdım. Gayet beğenmişlerdi aslında bi sorun yoktu. Babam birlikte olduğum kişiyi dış görünüşünden dolayı istemiyordu zaten. Bu arada ben 19 erkek arkadaşım ise 20 yaşında ama biraz büyük gösteriyo ve serseri tipli açıkcası. Babam da bu yüzden istemediğini bi çok kez söyledi bana. Çalışıyordum ve haftada 2 gün buluşmak istedğimizi söylediğim halde her buluşma günü babamla kavga ediyoduk. Zoraki çıkıyodum dışarı. Bi gün yine buluşacağımız gün babamdan izin almaya gittim. Hayır dedi kavga etmeye başladık. Babam sinirlendi ve erkek arkadaşımın yanına gitti. İlişkinizi onaylamıyorum demiş babam. Bi 2 3 hafta dışarı çıkarmadı babam beni haliyle görüşemedik. Babam ailesini araştırmış. Babasının 2. evliliği felan demişler babama. Babam geldi baya kavga ediyoruz. Ya biz ya o çocuk dedi. Eğer o çocuğu seçiyosan git dedi. Bende hiç birinizi seçmiyorum diyerek eşyalarımı topladım çıktım evden. Elimde çantalar para yok yanımda mecbur erkek arkadaşımı aradım. Geldi aldı beni bildiğin kaçıyoruz. Her neyse akşam ailesi felan geldi beni geri aileme teslim ettiler biz seni telli duvaklı almak istiyoruz diyerek. Ailem perişan olmuş hele annem gözlerinin altı çökmüş. Babam bile ağlamış. Erkek arkadaşımın aileside perişan oldu onlarda çok ağladılar. Aileler tanışşın dendi iş tatlıya bağlansın dendi babam tamam gelsinler dedi. Olayın üstünden 3 gün sonra gelmiyolar istemiyorum diyerek telefonumu aldı elimden 1 2 hafta vermedi. O kadar çok yoruldum ki Rabbim affetsin intihar ettim. Sırf bu yüzden değil küçüklüğümde yaşadığım zorluklar sorunlar vs.. herşeyden yorulduğum için. Onda da perişan oldular. Babama seviyorum gerçekten bak o da seviyo beni dedim. Onca olanlara rağmen istemiyorum diyerek görüştürmüyo bizi. Askere gidicek 2 ay sonra yüzünü en son gördüğüm zamanın üstünden 1,5 ay geçti. İstemeye de gelmesinler vermem dedi. Babamıda tanıyorum inattır. Vermem dediyse hayatta vermez. Neden sevmiyosun diyorum kanım ısınmıyo diyo. Sebep bu. Benide bilir korkmam sonu ne olursa olsun yapacağımdan geri kalmam. En sonunda vermezsen kaçarım dedim yapamazsın dedi. Allah aşkına bi fikir verin babamı nasıl yumuşatabilirim. Her kızın hayali gibi bende evimden telimle duvağımla çıkmak istiyorum. Erkek arkadaşımda ne olursa olsun senden asla vazgeçmem ya güzellikle olur ya da alır giderim seni diyo. Ne yapacağımı şaşırdım. Lütfen fikirlerinizi esirgemiyin benden. Şimdiden teşekkür ederim herkese. İyi geceler...

19 yaş evlenmek için biraz erken değil mi? Okumuyor musun? Çalışmayı düşünmüyor musun?

Ayrıca bana babanın çocukmuşsun gibi telefon alma-evden çıkarmama gibi cezalar vermesi biraz anormal geldi. 9 yaşında değilsin ya. Annen bu duruma bir şey demiyor mu?

Onun dışında benim sana tek tavsiyem önce kendi ayaklarının üzerinde dur. Evlilik bir kaçış değil. Ayrıca erkek arkadaşın da madem çok istiyor seni, sen okulunu bitirip mesleğini eline alana kadar bekleyebilir.

Baban karşı çıkıyorsa inan vardır bir bildiği, dinle lütfen. Zaman ver acele etme. Madem sevginiz gerçek mücadele edecek kadar dayanıklıdır da o zaman.Erkek arkadaşın ailene kendini kanıtlasın.Aceleye getirmeyin,ailen tabi ki ister senin mutlu olmanı ,bunun için şans tanı.Zorbalıkla hiçbir şey olmaz.
Ve inan birgün kaybedersen sadece aileni kaybettin diye üzülürsün diğer her şey unutulur

İLeride çok pişman olursun hiçbir erkek seni dünyaya getirip büyüten ailenden daha önemli olmamalı... O çocuğun seni ileride mutsuz ettiğini düşün anneni babanı onun için üzdüğüne değecekmi ? Bence babana ayrıldığınızı söyle bi süre gizli görüş evlilik içinde acele etme ablacım.. Bak yaşın gerçekten küçük yanlış bi karar verme?

19 yaş evlenmek için biraz erken değil mi? Okumuyor musun? Çalışmayı düşünmüyor musun?

Ayrıca bana babanın çocukmuşsun gibi telefon alma-evden çıkarmama gibi cezalar vermesi biraz anormal geldi. 9 yaşında değilsin ya. Annen bu duruma bir şey demiyor mu?

Onun dışında benim sana tek tavsiyem önce kendi ayaklarının üzerinde dur. Evlilik bir kaçış değil. Ayrıca erkek arkadaşın da madem çok istiyor seni, sen okulunu bitirip mesleğini eline alana kadar bekleyebilir.
Ben zaten okuyorum bizim amacımızda hemen evlenmek değil en az 4 senemiz var zaten erkek arkadaşım da mesleğini al bende alayım diyo zaten bana yaşlarımız çok küçük zaten bu yaşta ne evliliği. Onun dışında annemde babamın tarafında anlamadım yani.

İLeride çok pişman olursun hiçbir erkek seni dünyaya getirip büyüten ailenden daha önemli olmamalı... O çocuğun seni ileride mutsuz ettiğini düşün anneni babanı onun için üzdüğüne değecekmi ? Bence babana ayrıldığınızı söyle bi süre gizli görüş evlilik içinde acele etme ablacım.. Bak yaşın gerçekten küçük yanlış bi karar verme?
Ablacım ayrıldık dersem bir daha barıştık diyemem o yüzden daha kötü olur herşey. Biliyorum ablacım yaşlarımız çok küçük evlilik için bizde zaten hemen istemiyoruz evlenmeyi.

Ben zaten okuyorum bizim amacımızda hemen evlenmek değil en az 4 senemiz var zaten erkek arkadaşım da mesleğini al bende alayım diyo zaten bana yaşlarımız çok küçük zaten bu yaşta ne evliliği. Onun dışında annemde babamın tarafında anlamadım yani.
Amacin evlenmek degilse evden kacmalar intihara kalkismalar niye? Sessiz sakin flört etseydiniz ortaligi ayaga kaldirmaya ne gerek var. Baba rizasi alinmayan evlilikten hayir gelmiyor cevremde cok sahit oldum. Bir arkadasim babasi istemedigi biriyle evlendi 7 sene cocugu olmadi en son aradi babasini helallik aldi agladi babasida aglamis hakkini helal etmis. Sonra Allahin isi pespese cocuklari oldu

Amacin evlenmek degilse evden kacmalar intihara kalkismalar niye? Sessiz sakin flört etseydiniz ortaligi ayaga kaldirmaya ne gerek var. Baba rizasi alinmayan evlilikten hayir gelmiyor cevremde cok sahit oldum. Bir arkadasim babasi istemedigi biriyle evlendi 7 sene cocugu olmadi en son aradi babasini helallik aldi agladi babasida aglamis hakkini helal etmis. Sonra Allahin isi pespese cocuklari oldu
sonradan çok pişman oldum zaten ama sinirlendiğimde ne yaptığımı bilmiyorum o an denilenler çok ağırıma gitti o yüzden bi cahillik ettim. Babam demediğini bırakmadı intihar ettiğim zamanda istersen kendini öldürmek için çabala istersen çek git ben o çocuğu sevmem dedi babam uzman çavuştu mayına bastı o zamanlardan gelen sinir hala üstünde var ve biraz geri kafalı desem yanlış bi tabir mi olur bilmiyorum yani şuan ki devirde değil diyeyim.

Niye herseyi böyle dizilerdeki dramlar gibi hizli hizli yasiyorsunuz? Hele hepiniz bir nefes alin. Babaniz inat yapmis olabilir. Yok evden gitmeler. Büyükleri aglatarak dönmeler felan. Siz birbirinizi seviyorsaniz biraz zaman taniyin babaniza da. Belki zamanla ciddi oldugunu görünce o da yumsar. Yasin henüz cok genc. Cok fevrisiniz. Ve kesinlikle kacmayin. Sevginize güveniyorsaniz biraz zaman taniyin

sonradan çok pişman oldum zaten ama sinirlendiğimde ne yaptığımı bilmiyorum o an denilenler çok ağırıma gitti o yüzden bi cahillik ettim. Babam demediğini bırakmadı intihar ettiğim zamanda istersen kendini öldürmek için çabala istersen çek git ben o çocuğu sevmem dedi babam uzman çavuştu mayına bastı o zamanlardan gelen sinir hala üstünde var ve biraz geri kafalı desem yanlış bi tabir mi olur bilmiyorum yani şuan ki devirde değil diyeyim.
Senin mutsuz olmani istemiyor sadece. Benden sana tavsiye bir sure babana karsi konuyu kapat. Sen okulunu oku. Sevgilin de gercekten seni seviyorsa meslegini eline alsin hayatina ceki duzen versin. Aradan zaman gecsin zaman herseyin ilacidir. Sevgilin ciddi alinacak evlenilecek adam profili cizdiginde cikin babanin karsisina

19 yaşında serserinin teki için 7 ayda sil aileni kaç çok mantıklı hakikaten müthiş bi dediğimi yaparım örneği. Yazık o babaya adamcağız elinden geleni yapacak ama sen yine başına gelmeden anlamayacaksın belli

Senin mutsuz olmani istemiyor sadece. Benden sana tavsiye bir sure babana karsi konuyu kapat. Sen okulunu oku. Sevgilin de gercekten seni seviyorsa meslegini eline alsin hayatina ceki duzen versin. Aradan zaman gecsin zaman herseyin ilacidir. Sevgilin ciddi alinacak evlenilecek adam profili cizdiginde cikin babanin karsisina
Gerçekten biraz olsun içim rahatladı teşekkür ederim her iki tarafıda gerçekten çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum dediklerinizi dikkate alıcam umarım herşey güzel olur.

Simdi asik oldugun o cocugu 2 sene sonra begenmeyeceksin
Anne babani dinle okulunu oku meslek sahibi ol
Bak buralar eşimden siddet gordum bosanamiyorum mesajlariyla dolu

Ablacım ayrıldık dersem bir daha barıştık diyemem o yüzden daha kötü olur herşey. Biliyorum ablacım yaşlarımız çok küçük evlilik için bizde zaten hemen istemiyoruz evlenmeyi.
Bak ben senin ileride o çocuktan soğuyacağını sıkılacağını ayrılacağını düşünüyorum oyüzden babana bida barıştık demek zorunda kalmayacağını... Sen dediğimi yap ailene bitirdiğini söyle gizli görüş...

Back