- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
kızlar dert değil değerli vaktinizi almak istemem ama bulamadığım için fikir istiyorum...
sahura kadar uyumuyorum, tek başıma bekliyorum... hatim yapıyorum epey onu okuyorum, daha çok vakit kalıyor, tv de pek izlemem....
yabancı dizi arıyorum , şöyle güzel sürükleyici bir dizi bulamadım
her önüme gelen diziyi seyretmem illa ki tavsiye olacak bana..
birçok dizi izledim, bazısını beğendim bazısını beğenmedim...
sevdiğim tarzda bir dizi tavsiye edermisiniz...
romantizm aşk komedi veya aile dizisi sevmiyorum....
prison break izledim çok severek, the walking dead izledim,orphan black, breaking bad (yarım kaldı sıkıldım) birkaç daha izledim isimlerini tek tek yazmayım şimdi... sevdiğim tarzlar bunlar..varmı tavsiyeniz....
Şimdi bitirdim 1. bölümü konuyu kısmen anladım. Ama özellikle zombilerin atı yedikleri bölümü zar zor izledim. Midem kaldırabilecekmi bilemiyorum :)
3.sezonda duraksadım kaldım resmen ya, acaba overdose mu oldum günde 10 bölüm izleyince bıkkınlık mı geldi acaba,ayrıca o sona ne fena bir yer millet havuza giriyor gibi kanalizasyona giriyor yahu
2. Bölümde bitti :) Hoşuma gitmeye başladı. İzlerim artık sanırım :)kaldırır canım mide alışırsın :) bende ilk bölümlerde bakamıyordum ama hemen alıştım....
ilk bölüm en basit bölümüydü sen devamını izle ekranın başından kalkamayacaksın garanti veriyorum....hele şahısları tanıyınca, daha çok bağlanacaksın...
sorma canım o sona hapishanesinde michaelin başına neler gelecekprison break dizisinin en can alıcı sezonu 3. sezonmuş...
2. Bölümde bitti :) Hoşuma gitmeye başladı. İzlerim artık sanırım :)
Benim en sevdiğim sezon 1. ve 3. sezonlardır. 2 ve 4 diğer sezonlara göre daha durağan. Hapishaneden kaçtıktan sonra hapishane bölümlerini özlemiştim. İlk sezon başkaydı efsaneydi unutulmazdı :)
Six feet Under'i izleyip de begenmis olanlara gönlümün kapilari sonuna kadar aciktir:)Ben böyle güzel, gercekci bir dizi daha izlemedim.
Ray Donavan baslangicta agir tempolu insan sikilir gibi oluyor fakat sezon sonuna dogru güzellesti.
Cok ama cok begendigim nefes nefese izledigim baska bir dizi ise House of Cards.Gercekten harika senaryo, oyunculuk,kurgu.Kesinlikle tavsiye ederim.
The Americanas da oldukca iyi sayilir.Ilk baslarda basrol oyuncularina hic isinamamistim, itici buluyordum.Hala da isinmis degilim ama konu cok güzel.Amerika`da yasayan KGB`li rus aile.Soguk savas zamanlari....
:)QUOTE=sakeena;36248002]izle canım izle...ben de hala canım sıkıldıkça evde açar bakarım izlediğim haldeçok seviyorum çünkü...hele şahıslara bi alışınca kapılıyorsun resmen...
şuan sana çok özendim biliyormusun, sıfırdan izliyor olsaydım keşke
aynen bende 1 ve 3 ü çok severim....
ama ilk sezon dediğin gibi efsaneydi, ordaki heyecan bi başkaydı....özellikle T-BAG
Aynen alışma meselesi sanırım alışırım inşallah. Benim midem normalde de çok hassastır hemen bulanıverir ondan sanırım. Benim daha favori bir karakterim yok. PrisonBreak teki Sara burada da oynuyormuş görünce şaşırdım :)
Aslinda gec kalmisim cevap yazmakta ama yine de arayan olur diye yazayim buraya. Arrow cok sürükleyici bi dizi. fantastik ama gercekci. spoiler vermiim.
House da etkileyici bir diziydi. bitti zaten. bölüm beklemek zorunda kalmazsin hem.
bir de Banshee dizisini siddetle tavsiye ederim. gercekten bir solukta izlemek istersin hepsini. tabii zevkler farkli olabilir ama bende öyle bir etkisi olmustu.
bunlar disinda ben de bir soru sorayim hazir baslik varken
bana önerebileceginiz komedi dizisi var mi?Friends tarzinda. bos vakitte izlenecek ve yormayacak bir dizi.romantik komedi falan gibi
Aslinda gec kalmisim cevap yazmakta ama yine de arayan olur diye yazayim buraya. Arrow cok sürükleyici bi dizi. fantastik ama gercekci. spoiler vermiim.
House da etkileyici bir diziydi. bitti zaten. bölüm beklemek zorunda kalmazsin hem.
bir de Banshee dizisini siddetle tavsiye ederim. gercekten bir solukta izlemek istersin hepsini. tabii zevkler farkli olabilir ama bende öyle bir etkisi olmustu.
bunlar disinda ben de bir soru sorayim hazir baslik varken
bana önerebileceginiz komedi dizisi var mi?Friends tarzinda. bos vakitte izlenecek ve yormayacak bir dizi.romantik komedi falan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?