• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yabancı dizi tavsiye edin yaa....

kızlar dert değil değerli vaktinizi almak istemem ama bulamadığım için fikir istiyorum...
sahura kadar uyumuyorum, tek başıma bekliyorum... hatim yapıyorum epey onu okuyorum, daha çok vakit kalıyor, tv de pek izlemem....
yabancı dizi arıyorum , şöyle güzel sürükleyici bir dizi bulamadım :34:
her önüme gelen diziyi seyretmem illa ki tavsiye olacak bana..:ssz:
birçok dizi izledim, bazısını beğendim bazısını beğenmedim...
sevdiğim tarzda bir dizi tavsiye edermisiniz...
romantizm aşk komedi veya aile dizisi sevmiyorum....
prison break izledim çok severek, the walking dead izledim,orphan black, breaking bad (yarım kaldı sıkıldım) birkaç daha izledim isimlerini tek tek yazmayım şimdi... sevdiğim tarzlar bunlar..varmı tavsiyeniz....

house md. yi izlediniz mi tavsiye ederim hastane dizisi sıkılmadan izlersiniz diye düşünüyorum

demek ki bizim türkiyede senarist yokmuş adam akıllı anlaşıldı :1:
kopyala yapıştır taktiğiyle yabancılardan al senaryoyu, koy birkaç seksi manken, bir tane de şarkıcı (olmazsa olmaz bakınız kutsi )
koyver gitsin ekrana.... iki aşk meşk, ayrıldı barıştı....o onun kocasıyla, bu bunun karısıyla yedir gitsin :ssz::ssz:

aynen katılıyorum, prison break ilk izlediğim dizidir, ve asla ondan değerlisini bulamadım...
Poul Scheuring senaristlerin şahı bence.... hem senaryo yönünden dizi muhteşem, hemde kullanılan oyuncular bakımından yapımcı da çok işinin ehli biri...
michael scofield ismine bile ad soyad yakıştırması yapana kadar binlerce isim bulunmuş...
gerçekten de çok yakışmış isimde soyisim de birbirine...
michael'in ağladığı sahneler varya, sırf gözlerindeki asıl efekti yakalayabilmek için yüzlerce kez çekmişler... gözünden yaş düşmeyecek, ama yaşlar gözünde birikecek...ne zordur onu ayarlaması, ve o esnada kameraya bakıyor olacaksın....
yabancı diziler bu yüzden bu kadar tutulup seviliyor....
bizim dizilere baksana, ağlayabilmek için ıkınan oyuncu kaynıyor :51:
birde şeyi okuyunca çok şaşırmıştım... T bag'i kimse sevmez ama gerçekten çok başarılı bir oyuuncu bence...
hani hapishanedeyken, isyan çıkmıştı ya, gardiyan t bag'e birsürü laf atmıştı mongol kardeşinden doğmuşsun falan diye, o sahnedeki t bag'in yüz ifadesini onlarca kez çekip silmişler....istedikleri bakışı yakalayabilmek için.....
bu tür detaylar önemsiz gelir izleyciye, ama bu detaylar diziye ne kadar emek verildiğini gösteriyor....
gözyaşının düşme açısını bile yüzlerce kez deneme yapmak....emek işi....
daha çok detaylarını okumuştum, okudukça helal olsun dedim...emek çekilen dizi kendini belli ediyor...

Ikinci sezonu yarilarim herhalde bu gece;)

in treatment, eğer sararsa neredeyse tek bir odada geçmesine ve durağan bir yapıda olmasına rağmen resmen insanı koltuğa mıhlayan bir dizidir. Onunla aynı kulvarda olmamasına rağmen ona en çok benzettiğim True Detective var. İki farklı kişilikteki detektifin uzun yıllara yayılan bir cinayet soruşturması sırasında yaşadıklarını anlatıyor sağlam bir altmetinle.

Prison break'i seviyorsanız OZ, gelmiş geçmiş en iyi hapishane dizisidir.

Carnivale, The Crimson Petal and the White, Utopia ve Black Mirror kısa ama etkileyici dizilerdi.

Henüz sezonları bitirmedim vaktim olduğunca izlemeye devam ediyorum
true detectivenin hangi yönlerini ın treatmente benzetiyorsun:/
aksiyondan fantastik kurgudan uzak insana, yaşama yakın dizi tavsiyelerin varsa incelemek isterim

"Six feet under" onerisine katiliyorum!
Eski fakat aglak olmayan cok iyi bir dram dizisiydi. Tekrar izlemek isterim :)

sonunu bilmiyorum henüz:)
3.sezondayım bakalım

İn treanment çok iyi hatta bazı sahneleri derslerde kullanmıştık :-) adamın yaptığı terapiye hayrandım ya. çoğu kişi sevmez bence ama bu alanda çalışanlar bayılıyor

derste kullandığınız başka diziler varsa
bir göz atmak bana yakın geleni izlemek isterim :)

Henüz sezonları bitirmedim vaktim olduğunca izlemeye devam ediyorum
true detectivenin hangi yönlerini ın treatmente benzetiyorsun:/
aksiyondan fantastik kurgudan uzak insana, yaşama yakın dizi tavsiyelerin varsa incelemek isterim

sonunu bilmiyorum henüz:)
3.sezondayım bakalım

derste kullandığınız başka diziler varsa
bir göz atmak bana yakın geleni izlemek isterim :)

Sizin olay saf dramdan ziyede kisilik cozumlemesi gibi sanirim ;)
Teoriye aksiyon katmak,seri katil vb seyler seviyorum deseydiniz criminal minds i onerirdim. Tabi dram olarak Six... gibi degil zayif.

SFU kac sezondu hatirlamiyorum... ama tekrar bi izlesem mi diye baktigimda bolum sayisi gozumu korkutmustu :))

Ben pek polisiye izlemem fakat bron ve lutherde yaratilan kisilikler cok hosuma gitmisti. ahmet umit kitabi gibi gelmisti :)

kızlar dert değil değerli vaktinizi almak istemem ama bulamadığım için fikir istiyorum...
sahura kadar uyumuyorum, tek başıma bekliyorum... hatim yapıyorum epey onu okuyorum, daha çok vakit kalıyor, tv de pek izlemem....
prison break izledim çok severek, the walking dead izledim,orphan black, breaking bad (yarım kaldı sıkıldım) birkaç daha izledim isimlerini tek tek yazmayım şimdi... sevdiğim tarzlar bunlar..varmı tavsiyeniz....

Ben ekimde supernatural 'a sardım i kaç ay önce sezon bitmesin diye izlemedim 9 sezon ama oturunca 4-5 bölüm izliyordum onu da bitirdim gerçi çok güzel, nisanda the vampire diaries ' a başladım iki hafta önce bitirdim 5 sezon.. O da ayrı güzel rüyalarıma girdi zaten ruh halimi değiştiriyordu birde pretty little liars var o da çok güzel ama çok sık ve uzun aralar veriyor ama öneririm o da 5. sezona başladı :)

Breaking bad i birakan sayili kisilerdeniz sanirim ben birde 5.sezonda biraktim :D prison brrak haric digerlerini izliyorum ben de

Fantastik seviyorsan vampirli ve yakisikli guzel insanlarin oldugu
"The vampire diaries" super
Ayrica "The Original" da bu dizinin bi versiyonu
"Game of thrones"
"Friends" kesinlikle harika
"Fringe"
"Hannibal"

hepsi gercekten cok guzel umarim begenirsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Sizin olay saf dramdan ziyede kisilik cozumlemesi gibi sanirim ;)
Teoriye aksiyon katmak,seri katil vb seyler seviyorum deseydiniz criminal minds i onerirdim. Tabi dram olarak Six... gibi degil zayif.

SFU kac sezondu hatirlamiyorum... ama tekrar bi izlesem mi diye baktigimda bolum sayisi gozumu korkutmustu :))

Ben pek polisiye izlemem fakat bron ve lutherde yaratilan kisilikler cok hosuma gitmisti. ahmet umit kitabi gibi gelmisti :)

evet evet, içinde kişilik analizleri olsun, psikolojiyi başarılı sunsun, bu alanda birşeyler öğretsin beklentisindeyim izlediğim dizi yada filmde.

diğer bahsettiklerine göz atacağım. teşekkürler:)

Dexter i ac ac izle😀
Bin kere izlesem sikilmam,spartacus da oyle.Hot in cleveland i izlerken koltuktan duserim mesela😁
Devam edenlerden hannibal,rizzoli&isles,game of thrones,the carrie diares simdilik aklima gelenlerden.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

İlk yabancı dizim Prison Break'ti sanırım bundan 6 yada 7 sene önce izlemeye başlamıştım. Resmen hastası olmuştum. Tabi o zaman netten pek izleme imkanı olmuyordu. Cnbce de izlemeye başlamıştım. Scofield'ın bende yeri çok farklıdır. O diziyi hiç birşeye değişmem.
Sonra epeyce bi yabancı dizi izlemedim. Bu sene tv de izlenmeye değer pek dizi olmayınca tavsiye üzerine Breaking Bad'e başladım. Konu olarak benzemesede Prison Break tadı verdi bende. Dizinin finalinde göz yaşlarımı tutamadım. Muhteşem bir dizidir kesinlikle izlenmeli.
Sonrasında herkesin delicesine tutkunu olduğu malum dizi Game of Thrones'a başladım. İlk sezonda sıklıkla cinsellik içerikli sahneler olduğu için tam bırakıyorum derken konuya öyle bir kaptırmışım ki 1 hafta da 4. sezonun sonuna gelmişim gelde bir sene bekle şimdi :) Böyle bir entrika yok yok :)
Game of Thrones bitince yaklaşık 1 ay dizi izlemedim. Açıkçası böyle konularda pimpirikliyimdir :) Zamanımı saçma sapan dizilerle harcamak istemediğimden araştırmalarım sonucu Arrow'a başladım. 2 sezon'u 1 hafta içerisinde yani dün gece bitirdim. Şimdi ekimde çıkacak yeni sezonunu beklemeye koyuldum. Yeşil başlıklı okçumuz harikalar yaratmaya devam edecek eminim :)
Şimdi ise aklımda iki dizi var. The Walking Dead ve Teen Wolf. Aslına bakarsanız ben öyle pek kurtlu vampirli (Alacakaranlık serisi hariç) zombili film ve dizileri sevmem ama izlesemmi bilemiyorum. İzleyenler varmı?
Breaking Bad ya da Prison Break tarzında diziler varsa izlediginiz önerin bana lütfen.

İlk yabancı dizim Prison Break'ti sanırım bundan 6 yada 7 sene önce izlemeye başlamıştım. Resmen hastası olmuştum. Tabi o zaman netten pek izleme imkanı olmuyordu. Cnbce de izlemeye başlamıştım. Scofield'ın bende yeri çok farklıdır. O diziyi hiç birşeye değişmem.
Sonra epeyce bi yabancı dizi izlemedim. Bu sene tv de izlenmeye değer pek dizi olmayınca tavsiye üzerine Breaking Bad'e başladım. Konu olarak benzemesede Prison Break tadı verdi bende. Dizinin finalinde göz yaşlarımı tutamadım. Muhteşem bir dizidir kesinlikle izlenmeli.
Sonrasında herkesin delicesine tutkunu olduğu malum dizi Game of Thrones'a başladım. İlk sezonda sıklıkla cinsellik içerikli sahneler olduğu için tam bırakıyorum derken konuya öyle bir kaptırmışım ki 1 hafta da 4. sezonun sonuna gelmişim gelde bir sene bekle şimdi :) Böyle bir entrika yok yok :)
Game of Thrones bitince yaklaşık 1 ay dizi izlemedim. Açıkçası böyle konularda pimpirikliyimdir :) Zamanımı saçma sapan dizilerle harcamak istemediğimden araştırmalarım sonucu Arrow'a başladım. 2 sezon'u 1 hafta içerisinde yani dün gece bitirdim. Şimdi ekimde çıkacak yeni sezonunu beklemeye koyuldum. Yeşil başlıklı okçumuz harikalar yaratmaya devam edecek eminim :)
Şimdi ise aklımda iki dizi var. The Walking Dead ve Teen Wolf. Aslına bakarsanız ben öyle pek kurtlu vampirli (Alacakaranlık serisi hariç) zombili film ve dizileri sevmem ama izlesemmi bilemiyorum. İzleyenler varmı?
Breaking Bad ya da Prison Break tarzında diziler varsa izlediginiz önerin bana lütfen.

canım ya sen aynı beni anlatmışsın, vallahi diziler hakkındaki yorumlarımız bile aynı :ssz:
benimde ilk izlediğim yabancı dizim prison break ti ve hala her aklıma gelişte iç geçiririm....
arrow uun birkaç bölümüne baktım ama hep aynı olaylr olunca sıkıldım..game of thrones da çok aşırı cinsel içerik olunca bıraktım....
hani sormuşsun ya walking dead izleyim mi diye....
tatlım beklediğin kabahat...
şu dakika aç ve izle..gelip bana teşekkür edeceksin...
hele birinci bölümün bitiş sahnesini görünce, anında ikinci bölümü açacaksın...o derece garanti veriyorum...mutlaka ama mutlaka izle...
haberleşelim senle, tamam mı :38:
ben prison break sonrasında asla ama asla bi dizi bulamadım bulduysam da sevmedim...hiç o maneviyatı aksiyonu yakalayamadım..ah michael ahh :43:
derken walking deadi bi izledim, prisonu solladı geçti diyebilirim...prisonun hayatımda yeri büyük ama walking dead deki oyuncular prison daki gibi kaliteli ve sürükleyici...şu an aç ve izle....tekrar konuşalım canım, yorumunu merak ediyorum...sakın ilk bölüme bakarken of çok saçma gibi düşünceye kapılma, ilk bölüm dizinin ana temasını anlatmaya çalıştığı için öyle....ama birinci bölümün sonuna gel zaten elin ikinci bölüm yazmaya başlayacak google da :1:
bekliyorum yorumunu...

American Horror Story gerilim seviyosanız tavsiye ederim kızlar bide The Mentalist güzel

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teen wolf mu kesinlikle tavsiye ederimm başından kalkamazsınız şuan. 4. Sezon. 4. Bölümü izledim yeni bölümünü dört gözle bekliyorum... The vampire diaries onuda izleyebilirsiniz sürükleyicidir 6. Sezonu bekliyorum ekimde:(( the originals gerçekten güzel dizi fakat anlamanız içni the vampire diariesi izlemeniz gerekli çünkü o diziden originalse geçişler oldu

Son düzenleme:
canım ya sen aynı beni anlatmışsın, vallahi diziler hakkındaki yorumlarımız bile aynı :ssz:
benimde ilk izlediğim yabancı dizim prison break ti ve hala her aklıma gelişte iç geçiririm....
arrow uun birkaç bölümüne baktım ama hep aynı olaylr olunca sıkıldım..game of thrones da çok aşırı cinsel içerik olunca bıraktım....
hele birinci bölümün bitiş sahnesini görünce, anında ikinci bölümü açacaksın...o derece garanti veriyorum...mutlaka ama mutlaka izle...
ben prison break sonrasında asla ama asla bi dizi bulamadım bulduysam da sevmedim...hiç o maneviyatı aksiyonu yakalayamadım..ah michael ahh :43:
derken walking deadi bi izledim, prisonu solladı geçti diyebilirim...prisonun hayatımda yeri büyük ama walking dead deki oyuncular prison daki gibi kaliteli ve sürükleyici...şu an aç ve izle....tekrar konuşalım canım, yorumunu merak ediyorum...sakın ilk bölüme bakarken of çok saçma gibi düşünceye kapılma, ilk bölüm dizinin ana temasını anlatmaya çalıştığı için öyle....ama birinci bölümün sonuna gel zaten elin ikinci bölüm yazmaya başlayacak google da :1:
bekliyorum yorumunu...

3.sezonda duraksadım kaldım resmen ya, acaba overdose mu oldum günde 10 bölüm izleyince bıkkınlık mı geldi acaba,ayrıca o sona ne fena bir yer millet havuza giriyor gibi kanalizasyona giriyor yahu:14:

The originals
The wampire diaries
Teen wolf
Gerçekten çok güzel diziler tabii kurt adam vampir cadı falan severseniz. :) epey sürükleyici bir oturuşta başından kalkamıyorum şuan hepsinin yeni sezonunu bekliyorum. :(( bir tanesininde yeni bölümünü. :((

bekliyorum yorumunu...

Böyle heyecanla anlattığına göre kesinlikle güzel bir dizi. Yazdıklarını okurken benide heyecanlandırdın :) Tamam canım biraz sonra başlıyorum ve 1.bölüm biter bitmez fikrimi seninle paylaşacağım :)
Bu arada Arrow ilk başlarda bende saçma bulmuştum hatta 5 6. Bölümünden sonra bırakmaya başlıyordum ki öyle bir sardı ki beni. Konular çok farklı yerlere gidiyor. Bitirdiğime çok üzülüyorum şimdiden özledim :(
Game of Thrones dediğim gibi başlarda cinsellik çok fazla ama zamanla konu öyle başka yere gidiyorki cinsellik içerikli bölümler yok denecek kadar aza iniyor buna inanabilirsin. Biraz sık dişini ve izle derim muhakkak :) Mesela spartacus de konu itibari ile sevmiştim o diziyi. Ama o dizide müstehcen sahnelrr hiç azalmadı. Hatta arttıda arttı. O yüzden yarım bıraktım izlemedim. Herkes ayıla bayıla tarihinin en iyi dizilerinden dese de katlanamadım açıkçası. Amma velakin Game of thrones öyle bir dizi değil tatlım devam et izlemeye.
Neyse diziye başlayalım bakalım :)

safkelebek de onermis prison break e benzer diyebilecegimiz OZ var. Ilk ciktiginda resmen cigir acmisti.

Bron u onerdim ama umarim memnun kalirsiniz. Sahne gecisleri ve tonlarin soguklugundan sıkılirsaniz diger uyarlamalar da fena degil. Amerika daha kirmizi turuncu tonlarda. Ingiliz yapimi ise fransiz sinemasi gibi gri dumanli tozlu gibi ama yine de renkli. Tabi renkler gibi anlatim dili de benzer degiskenlikte.

Harici bellek yanimda olsa ohooo neler sayardim. Ray Donovan i da merak ediyordum da bi turlu izleyememistim tereddutlerimden oturu inziva sonrasi indireyim;) digerlerini siz yazinca hatirladim, aynen begendigim dizilerdi :) lost room u ilk basta algilamakta zotlananlar arasindayim :))

Bu arada bron beklentiyi yuksek tutarak basliyor ama daha guclu bir sezon sonu bekliyordum... o yuzden 2.sezonun kurgusunu daha cok begenmistim.

"Berlin Alexandraplatz" italya almanya ortak yapimi farkli bir dram dizisi... mini dizi diye geciyor ama bi hayli uzun :)
"Luther" az once adi aklima gelmeyen siyahi polisin bas rol oldugu polisiye fakat dram yanı da guclu olan begendigim dizilerdendi. O da ingiliz bbc dizisi diye hatirliyorum.

Guya pek dizi izlemem dedim masallah ne bulursam kacirmamisim :))

Six feet Under'i izleyip de begenmis olanlara gönlümün kapilari sonuna kadar aciktir:)Ben böyle güzel, gercekci bir dizi daha izlemedim.
Ray Donavan baslangicta agir tempolu insan sikilir gibi oluyor fakat sezon sonuna dogru güzellesti.
Cok ama cok begendigim nefes nefese izledigim baska bir dizi ise House of Cards.Gercekten harika senaryo, oyunculuk,kurgu.Kesinlikle tavsiye ederim.
The Americanas da oldukca iyi sayilir.Ilk baslarda basrol oyuncularina hic isinamamistim, itici buluyordum.Hala da isinmis degilim ama konu cok güzel.Amerika`da yasayan KGB`li rus aile.Soguk savas zamanlari....

Böyle heyecanla anlattığına göre kesinlikle güzel bir dizi. Yazdıklarını okurken benide heyecanlandırdın :) Tamam canım biraz sonra başlıyorum ve 1.bölüm biter bitmez fikrimi seninle paylaşacağım :)
Bu arada Arrow ilk başlarda bende saçma bulmuştum hatta 5 6. Bölümünden sonra bırakmaya başlıyordum ki öyle bir sardı ki beni. Konular çok farklı yerlere gidiyor. Bitirdiğime çok üzülüyorum şimdiden özledim :(
Game of Thrones dediğim gibi başlarda cinsellik çok fazla ama zamanla konu öyle başka yere gidiyorki cinsellik içerikli bölümler yok denecek kadar aza iniyor buna inanabilirsin. Biraz sık dişini ve izle derim muhakkak :) Mesela spartacus de konu itibari ile sevmiştim o diziyi. Ama o dizide müstehcen sahnelrr hiç azalmadı. Hatta arttıda arttı. O yüzden yarım bıraktım izlemedim. Herkes ayıla bayıla tarihinin en iyi dizilerinden dese de katlanamadım açıkçası. Amma velakin Game of thrones öyle bir dizi değil tatlım devam et izlemeye.
Neyse diziye başlayalım bakalım :)

mtlaka izle canım az bile anlattım yani....izleyince anlıcaksın....
bekliyorum cevabını....:38:

bekliyorum yorumunu...

mtlaka izle canım az bile anlattım yani....izleyince anlıcaksın....
bekliyorum cevabını....:38:

Şimdi bitirdim 1. bölümü konuyu kısmen anladım. Ama özellikle zombilerin atı yedikleri bölümü zar zor izledim. Midem kaldırabilecekmi bilemiyorum :)

Back