• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yabancı dizi tavsiye edin yaa....

orijinaline az baktıydım. yerilisine de arada sırada toplasan bi cacık olmaz :) izlediğim
finale kadar izledim
çok guzeldı keşke bıtmeseydı. yerlısı de tr göre uyarlanmıs senın dedıgın gıbı:27:
amcasının karısıyla ılıskısı olan behlule laf yok izleyen çok
kocasını sürekli aldatan kadını gösteren yok umutsuz ev kadınlarında :60:

finale kadar izledim
çok guzeldı keşke bıtmeseydı. yerlısı de tr göre uyarlanmıs senın dedıgın gıbı:27:
amcasının karısıyla ılıskısı olan behlule laf yok izleyen çok
kocasını sürekli aldatan kadını gösteren yok umutsuz ev kadınlarında :60:

bi de gay oğlan vardı galiba orijinalinde. hatunsa olmaz yasahhhh

bitirdiğim ve sevdıgım ıkı dızı vardı

dexter
desperate housewives

bunlardan sonra dikiş tutturamadım :27:

nikita 4 sezon Sör
şuana kadar prison break izlememek büyük kayıp demedi deme :27:
çok fazla yabancı dizi izledim ama şunu herzaman derim ki gelmiş geçmiş en iyi yabancı dizi PB :51:

Son düzenleme:
kızlar dert değil değerli vaktinizi almak istemem ama bulamadığım için fikir istiyorum...
sahura kadar uyumuyorum, tek başıma bekliyorum... hatim yapıyorum epey onu okuyorum, daha çok vakit kalıyor, tv de pek izlemem....
yabancı dizi arıyorum , şöyle güzel sürükleyici bir dizi bulamadım :34:
her önüme gelen diziyi seyretmem illa ki tavsiye olacak bana..:ssz:
birçok dizi izledim, bazısını beğendim bazısını beğenmedim...
sevdiğim tarzda bir dizi tavsiye edermisiniz...
romantizm aşk komedi veya aile dizisi sevmiyorum....
prison break izledim çok severek, the walking dead izledim,orphan black, breaking bad (yarım kaldı sıkıldım) birkaç daha izledim isimlerini tek tek yazmayım şimdi... sevdiğim tarzlar bunlar..varmı tavsiyeniz....

Kore dramalarını severseniz 16 bölümden oluşan My name is Kim Sam Soon'u izlemenizi şiddetle tavsiye ederim :31:

İzlerken çok keyif almıştım ben,hala ara ara açar izlerim o derece :16:

white queen var bizdeki muhteşem yüz yıla benziyor ama daha güel 10 bölünmcük bişiy

once upen a time wonderland var 2 sezon toplam 7 bölüm alilice harikalar diyarındanın dizi hali benim hoşuma gitti
game of thronesı bilmeyen yoktur
mad men i tavsiye edebilirim sıkıcı bulmayacaksan iş kolik bi oğlak burcuysan benim gibi sevebilirsin 1960 ların amerikasında reklam sektörünü anlatıyor

marjinal bişeyler izliyim diyosan grils ı tavsiye edebilirim ama ramazan ramazan gitmez içinde yoldan zoptirik kendi aleminde olan kızlar var

american horror storyi muhakkak izlemelisin 3 farklı sezonda farklı konular anlatılıyor aynı oyuncularla biraz gerilim ama benim muthiş hoşuma gitti istediğin sezondan başlayabilirsin

black miror var 2 sezon toplam altı bölüm her bölüm bi şaheser farklı konu ve oyuncular var ben bi bölümü izledikten sonra 6 ay ara veriyorum kendime gelebilmek için

şaka maka baya dizi izklemişim how i met you motherla the big bang theroy de var ama çok uzun salla onları

Bence pretty little liars izleyebilirsin gerilim, gizem falan ne ararsan var ama o dediğin komedi, aile gibi konuları içermiyor. Özellikle yazın çok iyi gidebilir. Onun dışında tarihi bir şeyler seyretmek istersen vikings derim. Ben önce vikings sonra game of thrones izlemiştim, got güzel fakat vikings'in de bende farklı bir yeri vardır. Hem iki sezon fazla bir şey değil. Bu ikisini önerebilirim. Daha fazla istersen tabi ben de dizi önerisi bitmez çok izliyorum... :51:

doktorlar dızısının orjınalı :9: ve daha kalıtelısı

demek ki bizim türkiyede senarist yokmuş adam akıllı anlaşıldı :1:
kopyala yapıştır taktiğiyle yabancılardan al senaryoyu, koy birkaç seksi manken, bir tane de şarkıcı (olmazsa olmaz bakınız kutsi )
koyver gitsin ekrana.... iki aşk meşk, ayrıldı barıştı....o onun kocasıyla, bu bunun karısıyla yedir gitsin :ssz::ssz:

nikita 4 sezon Sör
şuana kadar prison break izlememek büyük kayıp demedi deme :27:
çok fazla yabancı dizi izledim ama şunu herzaman derim ki gelmiş geçmiş en iyi yabancı dizi PB :51:

aynen katılıyorum, prison break ilk izlediğim dizidir, ve asla ondan değerlisini bulamadım...
Poul Scheuring senaristlerin şahı bence.... hem senaryo yönünden dizi muhteşem, hemde kullanılan oyuncular bakımından yapımcı da çok işinin ehli biri...
michael scofield ismine bile ad soyad yakıştırması yapana kadar binlerce isim bulunmuş...
gerçekten de çok yakışmış isimde soyisim de birbirine...
michael'in ağladığı sahneler varya, sırf gözlerindeki asıl efekti yakalayabilmek için yüzlerce kez çekmişler... gözünden yaş düşmeyecek, ama yaşlar gözünde birikecek...ne zordur onu ayarlaması, ve o esnada kameraya bakıyor olacaksın....
yabancı diziler bu yüzden bu kadar tutulup seviliyor....
bizim dizilere baksana, ağlayabilmek için ıkınan oyuncu kaynıyor :51:
birde şeyi okuyunca çok şaşırmıştım... T bag'i kimse sevmez ama gerçekten çok başarılı bir oyuuncu bence...
hani hapishanedeyken, isyan çıkmıştı ya, gardiyan t bag'e birsürü laf atmıştı mongol kardeşinden doğmuşsun falan diye, o sahnedeki t bag'in yüz ifadesini onlarca kez çekip silmişler....istedikleri bakışı yakalayabilmek için.....
bu tür detaylar önemsiz gelir izleyciye, ama bu detaylar diziye ne kadar emek verildiğini gösteriyor....
gözyaşının düşme açısını bile yüzlerce kez deneme yapmak....emek işi....
daha çok detaylarını okumuştum, okudukça helal olsun dedim...emek çekilen dizi kendini belli ediyor...

Son düzenleme:
demek ki bizim türkiyede senarist yokmuş adam akıllı anlaşıldı :1:
kopyala yapıştır taktiğiyle yabancılardan al senaryoyu, koy birkaç seksi manken, bir tane de şarkıcı (olmazsa olmaz bakınız kutsi )
koyver gitsin ekrana.... iki aşk meşk, ayrıldı barıştı....o onun kocasıyla, bu bunun karısıyla yedir gitsin :ssz::ssz:

aynen katılıyorum, prison break ilk izlediğim dizidir, ve asla ondan değerlisini bulamadım...
Poul Scheuring senaristlerin şahı bence.... hem senaryo yönünden dizi muhteşem, hemde kullanılan oyuncular bakımından yapımcı da çok işinin ehli biri...
michael scofield ismine bile ad soyad yakıştırması yapana kadar binlerce isim bulunmuş...
gerçekten de çok yakışmış isimde soyisim de birbirine...
michael'in ağladığı sahneler varya, sırf gözlerindeki asıl efekti yakalayabilmek için yüzlerce kez çekmişler... gözünden yaş düşmeyecek, ama yaşlar gözünde birikecek...ne zordur onu ayarlaması, ve o esnada kameraya bakıyor olacaksın....
yabancı diziler bu yüzden bu kadar tutulup seviliyor....
bizim dizilere baksana, ağlayabilmek için ıkınan oyuncu kaynıyor :51:
birde şeyi okuyunca çok şaşırmıştım... T bag'i kimse sevmez ama gerçekten çok başarılı bir oyuuncu bence...
hani hapishanedeyken, isyan çıkmıştı ya, gardiyan t bag'e birsürü laf atmıştı mongol kardeşinden doğmuşsun falan diye, o sahnedeki t bag'in yüz ifadesini onlarca kez çekip silmişler....istedikleri bakışı yakalayabilmek için.....
bu tür detaylar önemsiz gelir izleyciye, ama bu detaylar diziye ne kadar emek verildiğini gösteriyor....
gözyaşının düşme açısını bile yüzlerce kez deneme yapmak....emek işi....
daha çok detaylarını okumuştum, okudukça helal olsun dedim...emek çekilen dizi kendini belli ediyor...

waww bu yorumun üstüne laf söylemem sadece alkışlarım :42:
:46::46::46::46::46::46::46:

Fringe izlediğim en harika dizilerden biri kesinlikle tavsiye ediyorum 8 saat aralıksız izlediğimi bilirim. Chuck aksiyon ve komedi. Arrow u izliyorum bu ara başta pek sarmadı ama şu an güzel gidiyo 10 üzerinden 6 diyebilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dawsons Creek i tavsiye edebilirim.
Cok eski bir dizi ama ben severek izlemistim kücükken. Hatta bu konu sayesinde bugünlerde tekrar izleyesim geldi :)

Bende ne zamandır mentalisti izlemek istiyordum. Bugün arka arkaya 4 bölüm izledim. Şimdi arkadaşlara yemeğe gidiyoruz ve aklım dizide :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back