gabiya beni atlamışsın. sanırım aynı anda yazdık.gabiya, senin için okudum ve dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin inşallah...
Canim 7 kere okudum senin icin.ALLAH gönlundeki duani sana HAYIRLISIYLA nasip etsin,ALLAH dualarini HAYIRLISIYLA kabul etsin. AMIN! AMIN! AMIN!
Emeralda001 canım senin için 1 ayetel kursi 1 Fatiha 3 İhlas 3 Kevser suresi okudum, inşallah ne dileğin varsa Rabbim tezden kabul etsin. AMİN
okudum ve dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin. Hayırlısıyla da bir bebiş versin tez zamanda inşallah... sağlıkla...canımm bende seninn için bir ayetel kürsi bir fatiha ve 3 ihlas okudumm..Rabbim dileğini kabul eylesinn inşş
Allah'ım "gülümsün" nickli kulunun gönlünün muradını ver inşallah. diye dua da ettin mi?gülümsün için 1 fatiha 3 ihlas,3 kevser okudum
Allah kabul etsin
Gulumsun bende senin için 1 Fatiha 3 İhlas 1 Ayetel kursi okudum Rabbim dileklerini kabul etsin
Canim bende seni niyet ederek 7 Fatiha ve 3 Ihlas suresi okudum.ALLAH dualarini HAYIRLISIYLA kabul etsin. AMIN! AMIN! AMIN!bende seninn tüm dilek ve duaların için okudumm..1 Fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsii
Canim bende seni niyet ederek 7 Fatiha ve 3 Ihlas suresi okudum.ALLAH dualarini HAYIRLISIYLA kabul etsin. AMIN! AMIN! AMIN!
Canim ne kadar guzel bir kullanici ismin var.Icimden senin icin dua etmek gecti.Istedigin konuyla ilgi niyet ettim,bebeginiz var mi bilmiyorum fakat ALLAH HAYIRLISIYLA esinle sana guzel bir bebek nasip etsin diyede niyet ettim ve sizin icin 7 Fatiha, 3 Ihlas suresi ve 3 Ayetel Kursi okudum.ALLAH dualarinizi HAYIRLISIYLA kabul etsin. AMIN! AMIN! AMIN!canım bende senin dileklerin için 1 fatiha 3 ihlas okudum Allah gönlündekileri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah
yarın tayinim belli olcak lütfen ,hayırlı sevdigimle mutlu olacagım gönlümüze göre bi yer olması için dua istiyorum
Canim ne kadar guzel bir kullanici ismin var.Icimden senin icin dua etmek gecti.Istedigin konuyla ilgi niyet ettim,bebeginiz var mi bilmiyorum fakat ALLAH HAYIRLISIYLA esinle sana guzel bir bebek nasip etsin diyede niyet ettim ve sizin icin 7 Fatiha, 3 Ihlas suresi ve 3 Ayetel Kursi okudum.ALLAH dualarinizi HAYIRLISIYLA kabul etsin. AMIN! AMIN! AMIN!
senin için dua ettim,, allah kalbinden geçen duayı en kısa zamanda gerçekleştirir inşallah ...
ben de senin için dua ettim.. Rabbim gönlünden geçeni en kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleştirsin inşallah...
Canim her iki dualarin icin niyet ederek 7 Fatiha, 3 Ihlas, 3 Ayetel Kursi. ALLAH dualarini HAYIRLISIYLA kabul etsin,sinavin guzel basarili gecsin ve guzel sonuclar elde edesin.ALLAH sana HAYIRLI yuva,HAYIRLI seni sevicek mutlu edicek bir es ve evlilik nasip etsin.Tum gönlundeki, dualar icin AMIN! AMIN! AMIN!3 ihlas 1 fatiha okudum sizin icin. Gonlunden gecenin kabulune hayirla vesile olur inş
Hayirli kismetim ve yarinki sınavımin cok ii geçmesi icin dua isteyebilir miyim
Canim her iki dualarin icin niyet ederek 7 Fatiha, 3 Ihlas, 3 Ayetel Kursi. ALLAH dualarini HAYIRLISIYLA kabul etsin,sinavin guzel basarili gecsin ve guzel sonuclar elde edesin.ALLAH sana HAYIRLI yuva,HAYIRLI seni sevicek mutlu edicek bir es ve evlilik nasip etsin.Tum gönlundeki, dualar icin AMIN! AMIN! AMIN!
Bende sizin için 3 ihlas 1 fatiha 1 kevser 1nas 1subhaneke okudum. İnşallah gönlünüzde ne varsa kabul olur en kısa zamandaa
Banada dua edrmisiniz.. 2015te dugunum olucak kısmetse. Hayırlısıyla olsun aramızdaki bağ kuvvetlensin aklımda soru işareti kalmadan evlenirim inşallah
okudum ve dua ettim senin için. inşallah hayırlısıyla gönlüne göre olan yere atanırsın. belli oldu mu yoksa? yazar mısın bize...canım bende senin dileklerin için 1 fatiha 3 ihlas okudum Allah gönlündekileri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah
yarın tayinim belli olcak lütfen ,hayırlı sevdigimle mutlu olacagım gönlümüze göre bi yer olması için dua istiyorum
pink_daisy, senin için de dua ettim. Rabbim kalbindeki muradını hayırlı eylesin ve nasip etsin sana inşallah...tatlim senin niyetine 1 fatiha,3 ihlas,1 ayetel kürsi okudum,cok mutlu ol insallah
benim icinde okurmusunuz.kalbimdeki dilegimi hayirli kilsin rabbim insallah olsun diye
tatlim senin niyetine 1 fatiha,3 ihlas,1 ayetel kürsi okudum,cok mutlu ol insallah
benim icinde okurmusunuz.kalbimdeki dilegimi hayirli kilsin rabbim insallah olsun diye
beni atlamasaydınız keşke...Canım cok tesekkür ederim bende senin için 3 ihlas 3 fatiha okudum Allah gönlündekini hayırlı eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?