- 23 Ekim 2013
- 34
- 1
- 86
- 34
beni atlamasaydınız keşke...
ama ben size okudum ve dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
3 fatiha okudum..allah kabul etsin hayırlısını versin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni atlamasaydınız keşke...
ama ben size okudum ve dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
3 fatiha okudum..allah kabul etsin hayırlısını versin..
7 fatiha okudum. Allah kabul etsin..
Merhabaa bende sana 7 ihlas 7 fatiha okudm inşallah kalbindeki dua kabul olurrsenin için okudum canım
Merhabaa bende sana 7 ihlas 7 fatiha okudm inşallah kalbindeki dua kabul olurr
1fatiha 3 ihlas okudum Allah butun dualarini kabul etsin ne derdin varsa derman olsun amin
Bugun tayinim belli olacak hayirli sevdigimle mutlu olacagim bir yer olmasi icin dua istiyorum
Okudum fatiha canim..rabbim gonlundekini sana hayirli eylesin insallah...
Bugun yegenim sinava girecek..dualarinizi esirgemeyin..
1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsi okudumm yeğenin için canım..inş çok başarılı olurr..
benimde bebeğim olması için ve borçlarımızın bitmesi için dua bekliyorummm
okudum ve dua ettim size... Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla inşallah.İnşallah bebegini hayırlısıyla kucağına alırsın ve eşin tüm kötü huylarından kurtulur cok mutlu olursun inşallah..3 ihlas 3fatiha 3 kafirun 3 kevser okudum canım
okudum ve dua ettim size... Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla inşallah.
senin niyetin icin okudum kardesim 1 fatiha 3 ihlas 1 salavat
allah kabul etsin
senin için okudum canım
Okudum ve dua ettim size... Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla... AMİN!1Fatiha 1 Ayetel kursi 3 İhlas senin için okudum buujuu Allah kabul etsin..
Okudum ve dua ettim size... Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla... AMİN!
Canım 3 ihlas 1 fatiha okudum, Allahım kabul etsin. Bana da hayırlı eş için okuyan olursa Allah razı olsunnute canım okudum dileklerin için duanı Allahım kabul etsin inşallah..
Bende oğlum,eşim ve ailelerimle sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum rabbimden...
Canım 3 ihlas 1 fatiha okudum, Allahım kabul etsin. Bana da hayırlı eş için okuyan olursa Allah razı olsun
Canim sana 3kevser 9 ihlas 3fatiha okudum Rabbim bu mubarek günde hayırlı olani karsina çıkarsın.
Bana da sözlümle hayırliysa evlenelm ,aramiz cok iyi olsun hayirsizsa da tez zamanda kopsun diye ve üniversiteyi yarida birakip tekrar sinava grecegm.hukuk için.bna dua edermisiniz.
3 fatiha 3 ihlas 3 kevser suresi okudum, Allah kabul etsin dileklerini inşallah mübarek cuma günü hürmetine tanemmmm... inşallah dilediğin bölümü kazanır ve dilediğin gibi bir evlilik yaparsın :)
kızlar benim de baya bir süredir istediğim bir şey var , bir dileğim, hala olmadı, bunun artık tez vakitte olması için (hayırlısı ile inşallah)
dua eder misiniz benim için...