cnm benim teşekkür ederim bende sana saglıgın için ve sıkıntından kurtulman için okudum ALLAH kabul etsinbuujuu, okudum senin için. Allah'ım sağlık versin.
Ben de sağlık için ve müşkül bir halim var onun için dua istiyorum. Allah razı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benim teşekkür ederim bende sana saglıgın için ve sıkıntından kurtulman için okudum ALLAH kabul etsinbuujuu, okudum senin için. Allah'ım sağlık versin.
Ben de sağlık için ve müşkül bir halim var onun için dua istiyorum. Allah razı olsun.
Buujuu ben de senin için okudum, Allah gönlüne göre versin inşallah
asinazcığım, senin için okudum ve dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin inşallah.Senin için okudum pupilla. Allahım kabul etsin.
asinazcığım, senin için okudum ve dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin inşallah.
Ben de senin için okudum canım. Sağolasın.
buujuu, sana dua ettim. Allah'ım kabul buyursun inşallah. Amin!senin için okudum canım.
Gülsüm sana okudum allah dualarını kabul etsin amin.
Gönlümdekiyle hayırlı yuvamıza kavusmak için dua istiyorum
Aslıcımmm okudum senin için ve dua ettim.sizin niyetiniz için okudum,Allah kabul etsin.
Aslıcımmm okudum senin için ve dua ettim.
gulumsun, senin için okudum.
asinaz senin niyetin için okudum ve dua ettim...[/QUOTE
yakamaoz senin dileğin için okudum ve dua ettim..
Dileğiniz ne ise kabul olsun ettim duamı..
Bende içimdeki huzursuzluğun gitmesi için istiyorum,sağlık ve huzur eksik olmasın hayatımızdan..
rainbyt canım senin içten dileğin için okudum allah güzel kalbine göre versin hemen kabul etsin canım
Sodyumpotasyum, okudum dua ettim sana...duamı okudum..allah hayırlısını nasip etsin
gulumsunn okudum Allah kabul etsınSodyumpotasyum, okudum dua ettim sana...
Alttaki arkadaşım, şifa bulmam için ve müşkül durumdan kurtulmam için dua eder misin? Lütfeeeen!