- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
Hande_Sultan, okudum ve dua ettim senin için!bende hepiniz için okudum,dua ettim.Allah kabul etsin İnşallah Amin...
Rabbim kabul buyursun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hande_Sultan, okudum ve dua ettim senin için!bende hepiniz için okudum,dua ettim.Allah kabul etsin İnşallah Amin...
Okudum ve dua ettim sizin için.gülümsün senin diğer arkadaşlar için okudum
Allah kalbinizden geçen hayırlı dileğinizi gerçekleştirsin amin
benim niyetim eşimin tedavisi sonucu hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızın olması
canımmm bende senin için bi kere daha okudumm rabbim gönlündekini sana hayırlı kılsın ve tez vakitte hayırlısı ile nasip etsinn.Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah amin amin amin :))assia_baby SENİN İÇİN OKUDUM DİLEĞİN KABUL OLSUN VE TÜM ARKADASLARIN DUASI İÇİN OKUDUM BU MÜBAREK GÜNÜN HATRINA ALLAH KABUL ETSİN AMİN
hayırlısı ile gönlüMdeki ile evlenebilmem ve hayırlı saglıklı evlatlar için :) BENİM İÇİNDE DUA EDİN CANLAR
gülümsünn,mavimenekşe,assia_baby,ikizbebis44 sizler için okudum ve dua ettim.Rabbim kabul buyursun inşallah..
gülümsünn,mavimenekşe,assia_baby,ikizbebis44 sizler için okudum ve dua ettim.Rabbim kabul buyursun inşallah..
canımmm bende senin için bi kere daha okudumm rabbim gönlündekini sana hayırlı kılsın ve tez vakitte hayırlısı ile nasip etsinn.rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah amin amin amin :))
ikizbebis44, okudum ve dua ettim sana, Rabbim gönlüne göre versin. Tez zamanda hayırlısıyla yuvanı kurup sağlıklı bebişlerin annesi olmanı nasip etsin inşallah!cok sagol kuzum allah razı olsun :) seninde duaların kabul olsun :)
Takino, okudum ve dua ettim sana! Rabbim gönlüne göre versin. Evliliğin bir ömür boyu mutlulukla sürsün ve bir an önce gönlüne göre iş bulursun inşallah hayırlısıyla... AMİN!ee bana kimse dua etmeyecek mi
kızlar bende hepiniz için fatiha okudum rabbim herkesin kalbindeki dileğini hayırlı ise kabul etsin hayırlı değilse hayırlara vesile eylesin inşallah
sizde benim iş bulabilmem ve evliliğimde mutluluğumun daim olması için dua eder misiniz?
rabbim sana hayırlı bi iş ve evliliğinde bir ömür mutluluk nasip etsin inşallah :) bende senin için okudumm :)
bende senin için okudum:) dileğin gerçekleşir inşAllah
bende senin için okudum :) inşallah herşey gönlünce olur