Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melidia, günaydın canım. Dedim ki: "diğer konularda çok gezindim. dua konumuz ne alemde acaba? dünden beri güncellenmemiş, bari ben güncelleyeyim!"Allah razı olsun canım
ben de sana fatiha okudum
Allah selamete çıkarsın seni inşallah
Melidia, günaydın canım. Dedim ki: "diğer konularda çok gezindim. dua konumuz ne alemde acaba? dünden beri güncellenmemiş, bari ben güncelleyeyim!"
bir de baktım ki sen güncellemişsin bile, yine sana geldi duam, ne güzel.
Rabbim gönlünün muradını versin inşallah, tez zamanda ve hayırlısıyla.
Amin temiz kalpli kardeşim benim
ben de sana dua ettim yine
dualarım hep seninle
Allah hayallerini gerçek etsin tez zamanda
canım bende sen ve gülümsünn için dua ettin Allah kabul etsin.
canım bende sen ve gülümsünn için dua ettin Allah kabul etsin.
Hande Sultan ve Melidia'm ikiniz için ayrı ayrı okudum ve dua ettim. Rabbim hayırlısıyla tez zamanda kabul buyurur inşallah.ben de sana ve gülümsüne okudum canım benim
Allah tez zamanda kabul etsin
Merhabalar kızlar
Bende melidia gülümsün ve hande sultan için okudum.allah kabul etsin
canım benim Allah razı olsun
ben de gülümsün , hande sultan ve senin için okudum
Allah kabul etsin
Allah razı olsun sizden kızlar, ben de hande sultan, melidia ve umudumbitmesin için okudum ve dua ettim. Allah'ım kabul buyurur inşallah.Merhabalar kızlar
Bende melidia gülümsün ve hande sultan için okudum.allah kabul etsin
Allah razı olsun sizden kızlar, ben de hande sultan, melidia ve umudumbitmesin için okudum ve dua ettim. Allah'ım kabul buyurur inşallah.
Hande_Sultan ve Melidia, size okudum dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah!Bende sen,melidia ve umudumbitmesin için okudum,dua ettim.Allah kabul etsin inşallah.
Hande_Sultan ve Melidia, size okudum dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah!
Hayırlı cumalar bu arada...
Hande_Sultan ve Melidia, size okudum dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah!
Hayırlı cumalar bu arada...
Sizlerinde cumanız mübarek olsun.melidia ve gülümsün için okudum dua ettim.Allah kabul etsin inşallah..
Hande sultan ve melidia icin okudum.Allah kabul etsin ins bu guzel gunlerde dualarimizi..
ben de sana okudum canım
Allah kabul etsin
Bende senin için okudum allah gönlünüzdekini nasip etsin..