- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
Canımsın ya; bu ne güzel bir duadır böyle...Ben de sana dua ettim arkadaşım; Rabbim her zaman yar ve yardımcın olsun. Hayırlısıyla gönlünün muradını versin. Güzel bir yuva kurmanı nasip etsin. İnşallah. AMİİNNN!
Merhaba
Cnm bedne sana okudum. Allah gönlündekinî nasip etsin inş. Amin
Merhaba
Cnm bedne sana okudum. Allah gönlündekinî nasip etsin inş. Amin
Turkuazcanım ve Melidia'm ; her ikiniz için de okudum. Dua ettim.ben de sana okudum canım
Allah kabul etsin
Hayırlı günler :)
Gulumsunn ; 1 İhlas, 1 Fatiha.
melidia; 1 İhlas, 1 Fatiha.
Debusi; 1 İhlas, 1 Fatiha.
bujuu; 1 İhlas, 1 Fatiha.
turkuaz8; 1 İhlas, 1 Fatiha.
Hepinizin varsa sıkıntılarının feraha ermesi, Allah'ın Sizlere tüm hayır kapılarını açması için birer İhlas ve Fatiha Suresi okudum.
hepinizden Allah razı olsun kızlar.
Rabbim muradlarınızı hayırlı şekilde inş tez zamanda nasip etsin.
buzdevri melidea ve gulumsun sizler için okudum. Allah kabul etsin inş. amin
Dafne , senin için okudum dua ettim. Allah kabul etsin!Bende sana okudum. Allah hakkinda herseyin hayirlisini versin.
Dafne , senin için okudum dua ettim. Allah kabul etsin!
Bende okudum Allah kabul etsin inşallah amin:))
Bende sana okudum canım Allah kabul etsin inşallah:)Bende sana okudum canım, Rabbim kabul eder inşallah. Amin.
Bende sana okudum canım Allah kabul etsin inşallah:)
X2010, okudum ve dua ettim senin için. Rabbim gönlünün muradını versin hayırlısıyla... amin!Bende sana okudum Allah dileklerimizi kabul etsin inş.....
X2010, okudum ve dua ettim senin için. Rabbim gönlünün muradını versin hayırlısıyla... amin!
SizBiz, okudum ve sana dua ettim. Rabbim hayırlısıyla gönlünün muradını verir inşallah!bende okudum Allahım seninde hayırlısıyla gönlünün muradını versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?