- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
Hayırlı kısmet için dua ettim canım sana. Allah kabul etsin.
Günaydın, Hayırlı cumalar;günaydın kızlar
gülümsün ve asli85 için fatiha okudum
Allah kabul etsin
cnm ya sana okudum bu kadar tesadüf olur ki dileklerimiz aynı..allah kabul etsin inş..
Aslı'yı atlamasanız iyi olurdu!gülümsün melidia ve cho.luna sizler için dua ettim,ezan okunuyor,Allah kabul etsin.
buraya yazı yazan ve dileği olan herkes için fatiha, tefriciye ve ayetel kürsi okudum. Allah kabul etsin...
sizde bu yazımı okuduğunuzda benim için dua eder misiniz? maddi sıkıntılarımız var, yeni bir bebek geliyor düşük riskim var. hergün iğne oluyorum. kollarım bacaklarım morardı. herşey üstüme geliyor gibi hissediyorum. sadece artık HUZUR istiyorum. dileğim Allah'ıma... dua ederseniz Allah razı olsun. bir umut işte...
buraya yazı yazan ve dileği olan herkes için fatiha, tefriciye ve ayetel kürsi okudum. Allah kabul etsin...
sizde bu yazımı okuduğunuzda benim için dua eder misiniz? maddi sıkıntılarımız var, yeni bir bebek geliyor düşük riskim var. hergün iğne oluyorum. kollarım bacaklarım morardı. herşey üstüme geliyor gibi hissediyorum. sadece artık HUZUR istiyorum. dileğim Allah'ıma... dua ederseniz Allah razı olsun. bir umut işte...
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.
en güzel şekilde yavrunu kucağına al inşallah
Allah dualarımızı kabul etsin
Senın içinde okudum canım Allah gonlune gore versin inş.
Okudum ve dua ettim sizin için.buraya yazı yazan ve dileği olan herkes için fatiha, tefriciye ve ayetel kürsi okudum. Allah kabul etsin...
Melidia, canım benim; senin için okudum ve dua ettim. Rabbim gönlüne göre versin. AMİN!senin için okudum canım
Allah kabul etsin
Okudum ve dua ettim sizin için.
Melidia, canım benim; senin için okudum ve dua ettim. Rabbim gönlüne göre versin. AMİN!
Arkadaşlar yarın iş yerimde sıkıntılı ve yoğun bir gün olacak.
Bebek bekliyorum ve yarın ki durumlardan etkilenmemek, kolay atlatmak için Sizden dua istiyorum.
Ben de topiğe yazan tüm arkadaşların ferahı, af ve afiyeti için Fatiha, Ayet-el Kürsi okudum.
Allah razı olsun.
sana okudum canım
Allah selamete çıkarsın inşllah
Allah kabul etsin ve razı olsun.
Hepimiz için amin diyorum.
Allah kabul etsin ve razı olsun.
Hepimiz için amin diyorum.
buzdevri ve melidia sizler için okudum, Allah günlünüzün muradını versin inşallah, amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?