- 7 Mart 2013
- 1.047
- 1.241
- 333
Sizin için okudum rabbim kabul etsinSizin için 5 salâvat getirip 7 defa fatiha okudum. İnşallah yaradanım isteğinizi kabul eder ve en kısa zamanda gerçekleşir.
Sizin için 7 Fatiha okudum.Allah Ya Şafi ismi hürmetine sağlık sıhat versin.love_story Sizin için okudum, Rabbim duanızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Duam sağlıklı olmak...
Sizin için 7 Fatiha okudum.Allah Ya Şafi ismi hürmetine sağlık sıhat versin.
Benim duam;İçimdeki sıkıntılı derdimden sağlıkla huzurla mutlulukla kurtulmak.
Rabbim herkesin dileğini kabul etsinBende ananemin 5 inci ölüm yıldönümü onun için fatiha okursanız Allah razı olsun hepinizden Adı ruziye sizlerde benim dularımdasınız inşAllah
Allah razı olsun bende sağlığınız huzurunuz için duacıyım çok sevgilerSizin için okudum, sıkıntınızdan, derdinizden tez zamanda hayırlısıyla kolaylıkla, mutlulukla kurtulursunuz inşallah.
Sizin için de okudum, Allah rahmet eylesin.
Sağlıklı olmayı diliyorum..
Sizin için okudum rabbim hayırlı muratlarınızı versin..Allah razı olsun bende sağlığınız huzurunuz için duacıyım çok sevgiler
Allah razı olsun bende birazdan okucam inşAllah dileğiniz kabul olur hayırlısıysaSizin için okudum rabbim hayırlı muratlarınızı versin..
İsmim özlem duam sevdiğim kişiyle yollarımızın açılması afiyetle kavuşmak
Sizin için okudum Allah dualarınizi kabul etsin. Sizde bana dua edermisiniz sıkıntılarımın kalkması dualarımın kabulü içinAllah razı olsun bende birazdan okucam inşAllah dileğiniz kabul olur hayırlısıysa
Allah razı olsun Aminnnnn tabiki ederim inşAllah tez vakitte kurtulun sıkıntılarınızdan dualarımdasınız çok sağolunSizin için okudum Allah dualarınizi kabul etsin. Sizde bana dua edermisiniz sıkıntılarımın kalkması dualarımın kabulü için
Sizin için okudumSizin için okudum Allah dualarınizi kabul etsin. Sizde bana dua edermisiniz sıkıntılarımın kalkması dualarımın kabulü için
Sizin için okudum rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah.Sizin için okudumRabbim feraha çikartsin ve hayirli dualarinizi kabul etsin inşallah
Sizin için okudum Allah kabul etsin ne duanız varsa hayırlısıyla Rabbim kabul etsin
Sizin için okudum Allah kabul etsin ne duanız varsa hayırlısıyla Rabbim kabul etsin
Sizin niyetinize okudum Allah dualarınizi hayırlısıyla kabul etsin. Ne sıkıntınız varsa tez vakitte açılsınSize okudum bende. Allah kabul etsin. Allah gönlünüzdeki muradın sevincini nasip etsin
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah benim de tek bir dileğim var allah o dileğimi en yakın zamanda yasatsın inşallah@Cilvelikedi Sizin için okudum, duanız hayırlısıyla kabul olsun inşallah.
Bu ay içinde iki küçük operasyon geçireceğim, operasyon sırasında ve sonrasında sıkıntı yaşamamayı diliyorum
Sizin için okudum rabbim dileğinizin şükrünü yaşatsın inşaAllahSizin için okudum Allah kabul etsin inşallah benim de tek bir dileğim var allah o dileğimi en yakın zamanda yasatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?