Sizin için okuyorum Allah kabul rtsinSizin için okudum rabbim hayırla sağlıkla mutlulukla yavrunuzu kucağınıza almayı büyütmeyi nasip eylesin
Benim için okuyacak arkadaş işlerimizin bereketli olup hayırlısıyla bir ev alıp eşimle evlatlarimla sağlıklı mutlu huzurlu imanla yaşamak nasip olsun inşallah @zeynoc17
Sizin için okuyorum Allah kabul rtsinSizin için okudum rabbim hayırla sağlıkla mutlulukla yavrunuzu kucağınıza almayı büyütmeyi nasip eylesin
Benim için okuyacak arkadaş işlerimizin bereketli olup hayırlısıyla bir ev alıp eşimle evlatlarimla sağlıklı mutlu huzurlu imanla yaşamak nasip olsun inşallah @zeynoc17
Sizin için okuyorum Allah kabul rtsin
Sizin için okudum. Allah tüm dualarınızı kabul etsin.Sizin için okudum.Allah kabul etsin.Amin
okudum Allah kabul eylesin insAllah.Sizin için okudum. Allah tüm dualarınızı kabul etsin.
Sizin için okudum Allah muradınızı versinokudum Allah kabul eylesin insAllah.
Okudum. Rabbim niyetinizi kabul etsin..Sizin için okudum Allah muradınızı versin
Sizin için okudum. Allah yardımcınız olsun.Okudum. Rabbim niyetinizi kabul etsin..
rabbim ne hayırlı dileğiniz varsa kabuk etsinSizin için okudum. Allah yardımcınız olsun.
Senin icin okudum minnosum Allah kabul etsin dilegini <3rabbim ne hayırlı dileğiniz varsa kabuk etsin
Okudum
Sizin için okudum Rabbim kabul etsinSenin icin okudum minnosum Allah kabul etsin dilegini <3
Sizin için okudum . Rabbim kabul etsin insaallahSizin için okudum Rabbim kabul etsin
Sizin için okudum, kalbinizden geçen ne varsa gerçek olur inşallah.Sizin için okudum . Rabbim kabul etsin insaallah
Kuzum senin icin okudum Allah kabul etsinSizin için okudum, kalbinizden geçen ne varsa gerçek olur inşallah.
Benim için okuyan da içimdeki sıkıntının geçmesi için okuyabilir mi?
Içinden geçeni Allah kabul etsin. Okudum canım canı gönülden. ALLAH KABUL ETSİN INSALLAHKuzum senin icin okudum Allah kabul etsin
Içinden geçeni Allah kabul etsin. Okudum canım canı gönülden. ALLAH KABUL ETSİN INSALLAH
Sizin için okudum.Allah kabul etsin inş.Sizin icin okudum. Allah kabul etsin insAllah.
Sizin için okudum.Allah kabul etsin inş.
Sizin icin okudum Allah kabul etsin.Sizin için okudum. Allah kabul etsin.
Benim için okuyacak kişi niyetim için okursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?