- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
OkudumBen de okuyorum şiödi
Duam:Allahım boşanmak hayırlı ise boşanmayı birleşmek hayırlı ise birleşmeyi nasip et amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OkudumBen de okuyorum şiödi
Okudum. Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsinOkudum
Duam:Allahım boşanmak hayırlı ise boşanmayı birleşmek hayırlı ise birleşmeyi nasip et amin
Okudum, Rabbim sifasini nasip etsin inşaallah..Saglik skintim var insAllah son bulur sagligima kavusurum. Benim icin dua edermisin. Allahim herkezin dualarini kabul et. Amin.
Okudum, Rabbim sifasini nasip etsin inşaallah..
Okudum. Rabbim niyetini kabul etsinokudum Allah kabul etsin
benim için okuyacak arkadaş sağlıklı sıhatli evladımın doğması için okuyabilirmi
Okudum. Umarım sorununuz neyse hayirlisiyla biran önce çözüme ulaşır.okudum Allah kabul etsin insAllah.
Benimde sorunum var onun icin dua ediyorum benim icinde bir Fatiha okurmusunuz?
Hemen okuyorum cnmOkudum. Umarım sorununuz neyse hayirlisiyla biran önce çözüme ulaşır.
Benim için okuyacak kişi hayatıma hayırlı bir insanın girmesi ve bu insanla mutlu bir yuva kurabilmem için dua ederse çok mutlu olurum
Sana okudum canim Allah niyetini kabul etsinHemen okuyorum cnm
Canıım senin için okudum, kalbinden geçen tüm dualar kabul olur inşallah.Sana okudum canim Allah niyetini kabul etsin
Canıım senin için okudum, kalbinden geçen tüm dualar kabul olur inşallah.
Benim için okuyan içimin ferahlaması için okuyabilir mi?
Sizin için okudum Rabbim maddi manevi tüm sıkıntılarını gidersinCanimm amin cok tesekkur ederim gecen aklimdaydin ben de sana okudum rabbim kabul etsin hic bir sikintin kalmasin insallah
Hemen okuyorumSizin için okudum Rabbim maddi manevi tüm sıkıntılarını gidersin
Alttaki arkadaşım hayırlı sağlıklı evlat sahibi olabilmem için okur musun
Duanızın ne olduğunu bilmiyorum ama rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla yaşamanızı nasip etsin inşallah :)Hemen okuyorum
Senin icin okudum Rabbim kabuul eder insallah(Hayırlı zamanda) hayırlı, sağlıklı evlat sahibi olmam için okur musun?