Sizin için okudum.Allah dualarınızı yaşatsın.
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum allah gönlünüzden geçen duayı kabul etsin inşallah bir alttaki arkadaş nişanlımla aramın iyi olması içi okursa çok sevinirm
Senin için okudum canım Rabbim dualarını gönlüne göre nasip etsin inşallah . Benim için okuyacak kardeşim gönlümdeki duanın hayırla sonuçlanması için okursa sevinirim , okuyandan Rabbim razı olsun inşaallahSizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Senin için okudum canım Rabbim dualarını gönlüne göre nasip etsin inşallah . Benim için okuyacak kardeşim gönlümdeki duanın hayırla sonuçlanması için okursa sevinirim , okuyandan Rabbim razı olsun inşaallah
Okudum.
Rabbim dualarinizı kabul etsin.
Okudum.
Rabbim dualarinizı kabul etsin.
Sizin için okudum.Benim için okuyacak arkadaş Allahın gönlümdeki muardı bana nasip etmesi için dua edebilir mi
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin icin okudum allah bu mübarek muharem ayin yüzü hürmetine ne muradiniz varsa versin insallah ! Benim icinde okuyan olurmu? Rahmetli anneme dua, babamada dua edermisiniz hayirli bi es gönlüne göre bir kadin nasip olmasi icin!
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahRabbim herkesi hayırlı selamete çıkarsın canım okudum .
Sizin icin okudum rabbim kabul etsin insallahsizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin için okudum.Allah gönlünüze göre versin.Okudum. Rabbim kabul eylesin.
Okudum dualariniz kabul olsun inşallahSizin için okudum.Allah gönlünüze göre versin.
Sizin için okudum canm Allah'ım kabul etsin inşaAllah..Okudum dualariniz kabul olsun inşallah
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin
sizin için okudum Allah kabul etsin.
Benim için okuyan bebeğimin olması için dua edebilir mi.
Okudum rabbim kabul etsin inşallah güzel bir yavrunuz olur. Benim için okucak arkadaşm annemin duasinin kabul olması için okurmuokudum canım allah kabul eylesin inşallah
benım için okuyan kızıma saglıklı sıhattlı bir kardeş için dua edebilirmi
AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?