Senin icin okudum Allah kabul etsin.
Bir altaki arkadasim gönlümdeki dua icin banada dua edermisin?
Canm gonlumden gelen en guzel duayi, nisanlinla huzurlu mutlu yuvalar diledim.bi altaki arkadsim bana sag salim saglikli bi bebek icin dua edermisinYeni üyeyim buraya yorum yazabilmek için üye oldum ve sana dualar ettim rabbim inşallah kabul eder
Bir alttaki üye arkadaşım sende bana nişanlımla aram iyi olsun diye dua edermisin
Canm gonlumden gelen en guzel duayi, nisanlinla huzurlu mutlu yuvalar diledim.bi altaki arkadsim bana sag salim saglikli bi bebek icin dua edermisin
Sizin için okudum.En kısa vakitte hayırlı bi evlilik yapmam için okurmusunuz?okudum Rabbim sana bana isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Sizin icin okudum Allah kabul etsinSizin için okudum.En kısa vakitte hayırlı bi evlilik yapmam için okurmusunuz?
Afilim sizin icin okudum. Allah kabul etsin.Sizin icin okudum Allah kabul etsin
Hem sizin için, gönlünüzde ki dilekleriniz için hem de arkadaşınızın yuvasının huzuru için dua ettim. Allah kabul etsin inş.A
Afilim sizin icin okudum. Allah kabul etsin.
Ben cok sevdigim biri icin dua istiyorum. Esiyle sorunlari var, cok uzuluyor. Asagidaki arkadasim onun icin dua edermisiniz. Hayirlisiyla sorunlari en kisa zamanda cozulsun, yuvasina huzur gelsin mutlu olsun diye, lutfen
Sizin için okudum Allah kabul etsinHem sizin için, gönlünüzde ki dilekleriniz için hem de arkadaşınızın yuvasının huzuru için dua ettim. Allah kabul etsin inş.
Sizin için okudum Allah kabul etsin
Sizin icin okudum Allah kabul etsin
Okudum ben canım.allah kabul eder inşallah.Sizin icin fatiha okudum.. allah gonlunuze gore isteginizi versin insallah.
benim icin okuyacak kisi sevdigimle tekrar aramizin duzelmesi icin okuyabilir mi
sizin icin Okudum Rabbim kabul etsin insaAllahOkudum ben canım.allah kabul eder inşallah.
Okudum canım inşallah en kısa sürede nasip olurhmbg, okudum dua ettim, Rabbim gönlünüzdeki duayı hayırlısıyla kabul etsin.
Hayırlı bir iş dileğim..
Okudum sizin için. Allah'ım hayırlı sonuçlar versin inşallah ..Okudum canım inşallah en kısa sürede nasip olur
Benimde 4 eylül transferim var inşallah
Sizin için okudum Rabbim kabul etsinOkudum sizin için. Allah'ım hayırlı sonuçlar versin inşallah ..
Benim duam: yıllar önce yaşadığım o güzel hisleri hayırlısı ile bana tekrar yaşatacak salih bir eş
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Okudum sizin icin. Allah hayirlisini versin insallah .
Bana okuyacak kisi de ozel bi durumumdan dolayi hayirlisi kolayi nasilsa oyle olsun ..diye dua ederse cok cok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?