- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
​Melidia, gönlündeki muradın için okudum, Allah gönlüne göre versin inşallah...
​Melidia, gönlündeki muradın için okudum, Allah gönlüne göre versin inşallah...
okudum ve dua ettim melidia, Rabbim gönlüne göre versin.günaydın canım senin için okudum
Allah kabul etsin
okudum ve dua ettim melidia, Rabbim gönlüne göre versin.
Lahesis, canımsın.Gülümsün, emek verdiğin şeylerin karşılığını alman ve hayallarinin gerçekleşmesi için okudum, Allah kabul etsin...
Lahesis, canımsın.
( tesadüfen girdim konuya, karşıma çıktın ben de sana okudum. )
yeni kurduğun yuvanda çok çok mutlu olman ve de her şeyin gönlünce olması için dua ettim.
Hayırlı cumalar Melidia, ben de iyi ki tanışmışım sizlerle... çok mutluyum inan!günaydın kızlar hayırlı cumalar
ben önce lahesis arkadaşım için okudum, hoşgeldin hediyesi :) Allah hakkında hayırlısını versin canım
sonra da gülümsün canım benim sana okudum, iyi ki tanımışım seni, Allah gönlündekini versin inşallah
Hayırlı cumalar Melidia, ben de iyi ki tanışmışım sizlerle... çok mutluyum inan!
Ben de senin için okudum ve dua ettim. Hayırlı bir yuva kurman, sağlıklı minnoların annesi olman, çok da mutlu olman için.
AMİİİİİİİİİİİİİİNNNN
amin canım benim, hep hep buraya girince çok mu dua alıyorum diyorum , yani başkaları da faydalansın diye :)
sonra diyorum ki sadece dua almıyorum dua da edyorum, bi faydam dokunuyo yani
o yüzden seni görünce dayanamadım yazdım :)
ben de sana dua ettim canım, eminim sen harika bi eş ve süper bi anne olacaksın inşallah
dualarım seninle
Okudum canım Allah gönlüne göre versin. Sevdiğin insanla bi ömür mutlu olmayı nasip etsin inşallah.
Okudum canım Allah gönlüne göre versin. Sevdiğin insanla bi ömür mutlu olmayı nasip etsin inşallah.
senin için okudum karamelli kek...
canım benim hoşgeldin
özledim dün seni :)
senin için de okudum şimdi
cuma ezanı okunuyo
Allah seni sevdiğine kavuştursun tez zamanda
canım benim hoşgeldin
özledim dün seni :)
senin için de okudum şimdi
cuma ezanı okunuyo
Allah seni sevdiğine kavuştursun tez zamanda
Melidiam canım benim...inşallah yarabbim, inşallah kavuşurum
Kestane Şekeri ve Buujuu, iki kere okudum Fatiha Suresini ve ikinize de dua ettim. Allah gönüllerinizin muradını versin. AMİN! :129:beni atlayıp duama engel olmayaydın eyidi:)
beni atlayıp duama engel olmayaydın eyidi:)
Kestane Şekeri ve Buujuu, iki kere okudum Fatiha Suresini ve ikinize de dua ettim. Allah gönüllerinizin muradını versin. AMİN! :129: