- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
Melidia, senin için okudum ve de dua ettim. Allah gönlüne göre versin.ben de sana ve burdaki arkadaşlara okudum canım, Allah kabul etsin tez vakitte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melidia, senin için okudum ve de dua ettim. Allah gönlüne göre versin.ben de sana ve burdaki arkadaşlara okudum canım, Allah kabul etsin tez vakitte
Melidia, senin için okudum ve de dua ettim. Allah gönlüne göre versin.
gulumsun; senin için okudum.Allah gönlünde ki hakkında hayırlı eylesin.amin....
ben de senin için ve gulumsun için okudum canım. Allah dileğini gercek etsin inşallah
Okudum canım Allah kabul etsin
ben de senin için okudum ve dua ettim kestane şekerikaramelli kek senin için okudum, Allah kabul etsin inşallah...
ben de senin için okudum ve dua ettim kestane şekeri
gülümsünn senin için okudum, gönlündekiler olsun inşallah
senin için okudum canım Allah kabul etsin
melidia okudum senin için ... Gönlünden geçen olsun.
Okudum canım Allah kabul etsin Allah gönlündekini kaderine nasip etsin inşallah..
geçen seferde sen denk gelmiştin bana
okudum Allah kabul etsin inşallah
Okudum bende senin için canım
Sağol tatlım .Allah'ım dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inşallah..
karamelli kek senin için okudum. Allah kabul etsn.
bende senin için okudum allah gönlündekini kabul etsin inşallah :)
Ben de sana okudum. Allah gönlünün muradını versin hayırlısıyla...canım ben de sana okudum Allah kabul etsin inşallah
Ben de sana okudum. Allah gönlünün muradını versin hayırlısıyla...
Kestane Şekeri, gene ben denk geldim sana, okudum ve istediğin şeyi bildiğim için, o şey için dua ettim canım, hayırlısı olsun inşallah.gülümsün senin için okudum, Allah kabul etsin.
Kestane Şekeri, gene ben denk geldim sana, okudum ve istediğin şeyi bildiğim için, o şey için dua ettim canım, hayırlısı olsun inşallah.
Gülümsün canımsın senin için okudum bende.