Sanada okudum arkadasım,sagolRabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah... En doğru zamanda...
Benim de bir duam var inşallah kabul olur. Okuyan kişiye şimdiden teşekkür ederim...
Allah razı olsun senin de hayırlısıyla duanı kabul etsinSenın ıcınde okudumallah kabul etsın
Canım bende senin için okudum Rabbim gönlünden geçeni versin inşaallahAllah razı olsun senin de hayırlısıyla duanı kabul etsin
Ben de sizin için okudum.Ernb senin için okudum rabbim gönlünde kii ni hayırlısı sana nasip etsin
bende sizin için okudumBen de sizin için okudum.
elvan7 tskkrler
Sizin için okudum.Rabbim dileğinizi en hayırlı şekilde kabul etsin inşallah.Ben de sizin için okudum.
Ben de sizin için okudum. Gönlünüzde ki dileğiniz hayırlısıyla kabul olsun inş.@amurashaya sizin için okudum ALLAH kabul eder inşallah amin
Sizin için okudum. Rabbim bütün dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.oflumete Okudum..Meryem ve Yusuf sürelerini oku inşallah Rabbim gönlüne göre hayırlısı ile nasip etsin inşallah..
sizin için okudum Rabbim dualarınızı hayırlıya çevirip nasip etsin insaAllahSizin için okudum. Rabbim bütün dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
sizin için okudum Rabbim dualarınızı hayırlıya çevirip nasip etsin insaAllah
Bende sizin icin okudum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?