Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sizin için okudum Allah gönlünuzdekileri hayırlısı ile versinSizin için okudum. Allah kabul etsin inşallah
Ben de sizin için okudum Allah en kısa zamanda hayırlı bi iş versin
Sizin niyetinize okudum rabbim kabul etsinPenguencikk sizin niyetinize okudum. Dileğimiz aynıymış. Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Amin
Sizin için okudum Allah kabul etsin hayırlısıyla...Sizin niyetinize okudum rabbim kabul etsin
sizin için okudum Rabbim gönlünüzdekini hayırla nasip etsinSizin için okudum Allah kabul etsin hayırlısıyla...
Sızın ıcın okudum allah kabul etsınBurada da sizin için tekrar okudum. Allah gönlünüzde ki dualarınızı kabul etsin inş.
Haftasonu olacak sınavlarımı başarıyla sonuçlandırmam için dua edermisiniz? Allah razı olsun.
Seın ıcınde okudum allah kabul etsın ınsSizin için okudum Rabb'im tez zamanda gönlündekini versin hmbg
Benim de gönlümden geçen dualarımı Rabb'im bir avazda versin hayırlı bir şekilde .İstediğim şeyler hakkımda hayırsızsa bilehayırlıya çevir kabul et Ya Rabb'im .
Canım bende aynı durumdayım evlat hasretı cekenlerdenım.senın ıcınde okudum.ins hayrılısyla kabul olsunsenin için okudum Rabbim kalbindeki dileğini hayırlısı ile gerçekleştirsin
Benim niyetim eşim azospermi 8 yıldır uğraşıyoruz hayırlısı ile eşimde sperm üretimi olması evlat sahibi olmak
Senın ıcınde okudumallah kabul etsınAllah herkesin duasını kabul etsin bu mübarek gecede.. Bende dua istiyorum korktuğumdan emin olmak için
Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah... En doğru zamanda...Benım ıcınde okurmusunuz kızlar.hayırlı saglıklı bı evlat nasıp eylesın rabbım bana ve tum ısteyenlere ıns.