Bende sizin icin okudum rabbim dualarinizi en hayirli sekilde karsiniza cikarsin.
Bir altaki arkadasim benim gönlümdeki duam icin bana dua edermisin :)
Senin dileğin için fatiha okudum Rabbim kabul buyursun inşAllah. Dileğin tez zamanda gerçekleşsin.Bende okudum senin için Rabbim kabul etsin inşaallah
Benim duam için amin dermisin dua edermisin ?
Sizin için Fatiha okudum. Muradiniz kabul olsun.AminSenin dileğin için fatiha okudum Rabbim kabul buyursun inşAllah. Dileğin tez zamanda gerçekleşsin.
BENDE SİZİN İÇİN OKUDUM. RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN.Sizin için Fatiha okudum. Muradiniz kabul olsun.Amin
Ben de sizin icin okudum rabbim gonlunuze gore versin insallahhhBENDE SİZİN İÇİN OKUDUM. RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN.
bende senin iin okudum canım. Rabbim dualarını kabul dileklerini makbul eylesin inşAllah.Ben de sizin icin okudum rabbim gonlunuze gore versin insallahhh
bende senin iin okudum canım. Rabbim dualarını kabul dileklerini makbul eylesin inşAllah.
Ben de sizin icin okudum rabbim gonlunuze gore versin insallahhh
bende senin iin okudum canım. Rabbim dualarını kabul dileklerini makbul eylesin inşAllah.
Sizler icin okudum Allah kabul eylesinbende sizin için okudum Rabbim ne dileğiniz varsa kabul etsin..
kuzum sana okudum Rabbim kabul etsin gönül muratlarını hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallahSizler icin okudum Allah kabul eylesin
kuzum sana okudum Rabbim kabul etsin gönül muratlarını hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah
Sizin için okudum Allahim kabul etsin inşallah. Benim için okuyan arkadasdan Allah razi olsun.Bende sizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin inşaAllah
Okudum canım seniniçin Fatiha ve içimden geçen bir kaç dua da.Rabbim en hayırlı ve en kolay şekilde kabul etsin inşallah.Şimdiden Allahmrazı olsun bana da dua edenden, kabul etsin hepimizin dualarımızıSizin için okudum Allahim kabul etsin inşallah. Benim için okuyan arkadasdan Allah razi olsun.
aquarius24 ben de senin için okudum. Rabbim gönlündekini en güzel haliyle sana nasip etsin kardeşim.
Okudum. Allah bu mubarek gecede dualarimizi kabul etsin.Okudum senin için Rabbim kabul etsin inşaAllah
Okudum. Allah bu mubarek gecede dualarimizi kabul etsin.
Allah kabul etsin bende sizin için okudum.okudum Rabbim kabul etsin
Sizin icin okudum. En hayırlı şekilde dileğiniz nasip olur insallah:)Allah kabul etsin bende sizin için okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?