sizin için okudum Rabbim gönlünüzün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallahbende sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Sizin için okudum allah kabul etsin inşallahsizin için okudum Rabbim gönlünüzün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah
sizin içinde ben okudum inşallah yavrunuzu sağlıklı olarak kucağınıza alırsınız..Sizin için okudum allah kabul etsin inşallah
sizin için okudum Allah duanızı kabul etsinsizin içinde ben okudum inşallah yavrunuzu sağlıklı olarak kucağınıza alırsınız..
sizin için okudum Allah duanızı kabul etsin
senin için okudum canım Rabbim gönlündeki dualarını tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşaAllahSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
senin için okudum Rabbim kalbindeki dileğini hayırlısı ile gerçekleştirsinsenin için okudum canım Rabbim gönlündeki dualarını tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah
senin için okudum Rabbim kalbindeki dileğini hayırlısı ile gerçekleştirsin
Benim niyetim eşim azospermi 8 yıldır uğraşıyoruz hayırlısı ile eşimde sperm üretimi olması evlat sahibi olmak
Senin icin okudum canim rabbim dualarini kabul etsin en hayirli sekilde :)okudum canım Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sana bana isteyen herkese
sizin için okdum Allah gönlünüzdekini en kısa zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah..Allah gönlünüzen geçenı versin insallah.
Sizin için okudum
canım senin için okudum Rabbim gönlünün muradını tez zamanda nasip etsin inşaAllahsizin için okdum Allah gönlünüzdekini en kısa zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah..
Ben de sızın ıcın okudum Rabbim hakkınızda hayırlısını versincanım senin için okudum Rabbim gönlünün muradını tez zamanda nasip etsin inşaAllah
Sizin icin okudum rabbim kabul etsin :)Ben de sızın ıcın okudum Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
Okudum cnm Rabbim ne dileği duan varsa kabul eylesin insallah. Altta ki arkadaşım benim dilek ve duaları min kabulü için dua eder misinSizin icin okudum rabbim kabul etsin :)
Altaki arkadasim gönlümdeki duamin kabulu icin bana dua edermisin?
Allah razi olsun canim aminnn insallah :)Okudum cnm Rabbim ne dileği duan varsa kabul eylesin insallah. Altta ki arkadaşım benim dilek ve duaları min kabulü için dua eder misin
Amiinnn cumlemizin insallah cnmmmmmmAllah razi olsun canim aminnn insallah :)
Bende senin icin ayetel kürsü, fatiha, ihlas okudum rabbim dileklerini dualarini kabul etsin
sizin için okudum Rabbim kabul etsin , gönlünüzün muradını hayırlısıyla nasip etsin RabbimAmiinnn cumlemizin insallah cnmmmmmm
Bende sizin icin okudum rabbim dualarinizi en hayirli sekilde karsiniza cikarsin.Bende sizin için okudum..rabbim hayırlısıyla dileklerinizi kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?