sizin için okudum Rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla versin inşallahamurashaya sizin için okudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum. Rabbim bütün dileklerinizi en hayırlı şekilde kabul etsin inşallah.
Sizin için okudum. Rabbim bütün dileklerinizi en hayırlı şekilde kabul etsin inşallah.
Allah gönlünüze göre versinSizin icin okudum Allah kabul etsin insallah
Allah gönlünüze göre versin
Amin hayirlisiyla insallah. Sizin icin de okudum. Allah kabul etsin
Sizin için okudum. Rabbim ne dileğiniz varsa en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah.sizin için okudum, allah kabul etsin.
amurashaya, sizin için okudum dua ettim.. Rabbim dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah...
Hayırlı bir iş diliyorum...
sizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallahVivid sizin için okudum her ne duanız varsa Rabbim hayırlısı ile kabul etsin
Sizin için okudum Rabb'im tez zamanda gönlündekini versinsizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Sizin için okudum Rabb'im tez zamanda gönlündekini versinhmbg
Benim de gönlümden geçen dualarımı Rabb'im bir avazda versin hayırlı bir şekilde .İstediğim şeyler hakkımda hayırsızsa bilehayırlıya çevir kabul et Ya Rabb'im .
sizin için okudum Ne dileğiniz varsa Allah kabul etsinAllah kabul etsin insallah sizin icin okudum
sizin için okudum Ne dileğiniz varsa Allah kabul etsin
sizin için okudum Rabbim kabul etsin ,gönlünden geçenleri hayırlıya çevirip nasip etsin Rabbimsizin için okudum Ne dileğiniz varsa Allah kabul etsin
duanız hayırla mutlulukla olsun ,duamı ettimAllah razı olsun bende sizin için okudum Allah her işinizi hayra çevirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?