pardon canımYanlış anlaşıldım sanırımBisquits üç ihlas bir fatiha istemiş ve üç ihlas bir fatihasını okudum, kabul olsun diyerek yazdım
Sizin için 21 Fatiha, 21 Ihlas, 21 Salavat-ı Fatih, 21 Salati Tefriciye ve 100 Hz. Yunus duası okudum.merhaba arkadaşlar benim de gönlümün derinliklerindeki duamın hayırlısıyla tez vakitte olması için üç ihlas bir Fatiha istiyorum... okuyan herkesten Allah razı olsun... her ne muradı varsa tez elden kavuşsun....
Sizin için 21 Fatiha, 21 Ihlas, 21 Salavat-ı Fatih, 21 Salati Tefriciye ve 100 Hz. Yunus duası okudum.
Galiba bebek istiyorsunuz.Yazılarınızdan öyle anladım. Demin uzun zamandır bebek isteyen birinin doğum yaptığını duydum.
Darısı başınıza. İNŞAALLAH sizde en kısa zaman da HAYIRLISIYLA çocuk sahibi olursunuz, sağlıklı HAYIRLI bir evlata kavuşursunuz AMİN
Rabbim sizin de gönlünüzün muradını versin insallah. 21 ya fettah ya mucib 3 Fatiha 3 ayetelkursi okudum. Rabbim dualarınızı ve dualarımızı kabul etsin insallah aminSizin için 21 Fatiha, 21 Ihlas, 21 Salavat-ı Fatih, 21 Salati Tefriciye ve 100 Hz. Yunus duası okudum.
Galiba bebek istiyorsunuz.Yazılarınızdan öyle anladım. Demin uzun zamandır bebek isteyen birinin doğum yaptığını duydum.
Darısı başınıza. İNŞAALLAH sizde en kısa zaman da HAYIRLISIYLA çocuk sahibi olursunuz, sağlıklı HAYIRLI bir evlata kavuşursunuz AMİN
Canım senin için 7 fatiha, 1000 ya Fettah okudum, Allah muradını yaşatsın, aminF flower world Cnm senin icin 100 tane rabbi heblin mines salihin ve bir Fatiha okudum
Rabbim tez zamanda saglikli gebelik nasip etsin
Bende inşallah sağlıklı bir hamilelik geciririm inşallah
O halde sana 500 ya kerim, 14 ya vehhab, 7 fatiha ve 3 ihlas gönderiyorum, Allah yolunu açsın gününü aydınlatsınKpss 2016, okudum, Rabbim hayırlı dualarınızı kabul etsin, huzur versin...
İşle ilgili belirsizliğim, mutsuzluğum geçsin, kararlarımdan emin olayım, maddi manevi rahata ereyim...
Senin için 1 Fetih Süresi, 21 Salavat-ı Fatih ve 21 Salati Tefriciyye okudum. ALLAH gönlünden geçenleri sana HAYIRLISIYLA nasip etsin İNŞAALLAH AMİNAmin Allah razı olsun canım benim ben de senin Duan için 1.000 ya kadir okudum, Allah kabul etsin inşallah
bende senin için okudum rabbim dualarımızı kabul etsin.
Senin için 1 Fetih Süresi, 7 Salavat-ı Fatih ve 7 Salati Tefriciye okudum. ALLAH gönlüne göre versin İNŞAALLAH AMİNTrueFalse duanizin kabulu, sikintinizin cozumu icin, Allah rizasi icin 7 tane fatiha okudum. Rabbim kabul etsin
Senin için 1 Fetih Süresi, 7 Salavat-ı Fatih ve 7 Salati Tefriciye okudum. ALLAH gönlüne göre versin İNŞAALLAH AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?