- 31 Ekim 2015
- 1.672
- 2.756
- 53
7 fatiha, 7 ya vehhap, 11 ya cami okudum Allah dileğini hayırlısıyla nasip etsin3 İhlas ,3 Fatiha ,3 Kevser , 3 İnşirah okudum Allah duâlarımızı kabûl etsin inşallah Amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 fatiha, 7 ya vehhap, 11 ya cami okudum Allah dileğini hayırlısıyla nasip etsin3 İhlas ,3 Fatiha ,3 Kevser , 3 İnşirah okudum Allah duâlarımızı kabûl etsin inşallah Amin
7 fatiha, 7 ya vehhap, 11 ya cami okudum Allah dileğini hayırlısıyla nasip etsin
3 fatiha 3 ihlas okudum Allah gönlünüzdekini hayırla nasip etsin inşallah..
3Fatiha 3 ihlas 3 nas 1 ayetel kursi okudum.Allah dualarimizi kabul etsin insallaah.3 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kursi 1 nas 1 felak. Allah dualarimizi kabul etsin insallah
3Fatiha 3 ihlas 3 nas 1 ayetel kursi okudum.Allah dualarimizi kabul etsin insallaah.
3 fatiha 3 ihlas 1 felak 1 nas 1 ayetelkürsi okudum.
7 fatiha, 14 ya vehhab, 21 ya Fettah okudum senin için Allah yolundaki düğümleri çözsün inşallah3 fatiha 3 ihlas 3 ayetelkursi okudum
Rabbim gönlünüzün istediğini versin tez vakitte insallah amin. 21 ya fettah 21 ya Mucib 7 ayetelkursi okudum sizin için. Benim duamı da Rabbim tez vakitte yasatsın insallah amin.7 fatiha, 14 ya vehhab, 21 ya Fettah okudum senin için Allah yolundaki düğümleri çözsün inşallah
Rabbim gönlünüzün istediğini versin tez vakitte insallah amin. 21 ya fettah 21 ya Mucib 7 ayetelkursi okudum sizin için. Benim duamı da Rabbim tez vakitte yasatsın insallah amin.
14 vehhab, 21 ya Fettah 7fatiha 2500 sümmes sebila yesserahu gönderiyorum üstteki arkadaşın hayırlı sağlıklı bir evlada kavuşabilmesi için7 fatiha ,14 ya Vehhab ,21 ya Fettah 21 ya Mucib 1 ayetel kürsi okudum.Rabbim dileğinizi hayırlısıyla nasip etsin amin.Ben de tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat istiyorum rabbimden
21 ya mucib ya fettah 1 ayetel Kursi Felak nas Fatiha 3 ihlas . Rabbim gönlünüzün muradı k versin insallah.1 Fatiha
1 Ayetel Kürsi
1 Felak
1 Nas
1 İhlas
Allah hayırlısını eylesin hakkında
merhaba arkadaşlar benim de gönlümün derinliklerindeki duamın hayırlısıyla tez vakitte olması için üç ihlas bir Fatiha istiyorum... okuyan herkesten Allah razı olsun... her ne muradı varsa tez elden kavuşsun....
hanımlar en azından birer fatiha bırakınAllah gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin..