3ihlas 3fatiha 3 ayetel kursi 3 inşirah okudum rabbim hayırlısıyla kabul etsinEşinizle sorunlarınızın bitmesi ve sevgi dolu huzurlu günlere kavuşmanız için, Yavrunuzu sağlıkla kucagınıza almanız için dua ettim.
Benim duamda kalbimde amin der misiniz?
Allah razı olsun.
Senin için 7 Fatiha, 7 Ihlas, 7 Ayetel Kürsi, 7 Salati Tefriciye ve 21 Hz.Yunus duasını okudum. ALLAH gönlüne göre versin, en kısa zamanda gönlünden geçeni HAYIRLISIYLA sana nasip etsin İNŞAALLAH3 İhlas ,3 Fatiha ,3 Ayet-el Kürsî , 3 Kevser okudum Rabbim sana hayırlı , sağlıklı , uzun ömürlü evlâtlar nasib etsin inşallah Aminrosebady
Senin için 7 Fatiha, 7 Ihlas, 7 Ayetel Kürsi, 7 Salati Tefriciye ve 21 Hz.Yunus duasını okudum. ALLAH gönlüne göre versin, en kısa zamanda gönlünden geçeni HAYIRLISIYLA sana nasip etsin İNŞAALLAH
3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, ,,,benim duamada amin dermisiniz?3 fatiha 3 ihlas 3 ayetel kursi. Allah sizin de duanizi kabul etsin.
Bugun benim icin onemli bir gun hepimizin duasi kabul olur insallah
3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, ,,,benim duamada amin dermisiniz?
3 ihlas 1 fatiha okudum. Rabbim duaların yüzü suyu hürmetine gönlündekini hayırla sonuçlandırsın.
Ağrılarımın geçmesi bir an önce eski sağlığıma kavuşmam ve hakkımda hayırlı olan her şeyin gelip beni bulması için dua istiyorum
Elisya, 3 Fatiha 3 İhlas okudum. Rabbim kabul etsin dualarınızı hayırlısıyla..
İş hayatımın düzene girmesini, canımı sıkan konuların bitmesini, canımı sıkacak insanların önüne engel çıkmasını, iş hayatımda maddi manevi huzuru diliyorum.
Elisya, 3 Fatiha 3 İhlas okudum. Rabbim kabul etsin dualarınızı hayırlısıyla..
İş hayatımın düzene girmesini, canımı sıkan konuların bitmesini, canımı sıkacak insanların önüne engel çıkmasını, iş hayatımda maddi manevi huzuru diliyorum.
3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, ,,benim duamada amin dermisiniz?Sizin icin de 3 fatiha 3 ihlas okudum. Allah dualarimizi kabul etsin
3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, ,,benim duamada amin dermisiniz?
Vivid Allah razı olsun.. Senin için 1 Fatiha, 3 İhlas, 1 Ayeterl Kürsi okudum.. Allah işlerini kolaylaştırsın, huzur, mutluluk bol kazanç versin inşaallah..
1 Fatiha, 3 İhlas, 1 Ayeterl Kürsi okudum, Allah dualarını kabul etsin ve bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşaallah..
Ailemin ve benim dualarımızın kabulu için dua edebilir misiniz.. Allah razı olsun..
1 fatiha 1 ayetel kürsi 1 ihlas 1 nas 1 felak. Allah dualarımızı kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?