- 7 Mart 2013
- 1.047
- 1.241
- 333
Benim dileğim de her iki cihanda Mutlu edebilecek bir eş
Dua ettim sana inşaallah kabul olur her iki cihanda da mutlu olacağın hayırlı bi evliliğin olur
Benim duam içimde hayırlısıyla kabul olması için amin dermisiniz dua edermisiniz ?
okudum Rabbim niyetini hayırlarla kabul etsin inşallah. bende duamın hayırla kabul olmasını istiyorum amin der misiniz şimdiden tşk ederimebruli-- 3 îhlas 1 Fatiha okudum. Rabbim hayirli dualarini kabul etsin insallah, ,,amin, , benim duamada amin dermisiniz? Gönlümdekinin hayirlisiyla olmasini istiyorum rabbim hayirlisiyla kabul etsin insallah, ,,amin
Allah razı olsun cnm rabbim seninde dualarini kabul etsin insallah, ,,,,3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, ,,,,amin, ,,, benim duamada amin dermisiniz? Gönlümdekinin hayirlisiyla olmasini istiyorum rabbim hayirlisiyla kabul etsin insallah, aminAmin...Bu Sabah Dua larımız Sizinle bölumundeki tüm topiklerde Dua edenler ıcın hepimiz ıcın herkes ıcın Fetih Süresi okudum.Rabbim kabul etsın.Kimin gönlunde ne varsa versin inşallah.Gunahlarımızı affetsın Dua larımızı kabul etsın.
3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi okudum rabbim inşallah şafi ismiyle fiziksel ve ruhsal sıkıntılarınızı düzeltsin.Günahlarınızı bağışlasın inşirah ferahlığı versin hakkınızda hayırlısını versin benim içinde okur musunuz? Boyumun uzamasını istiyorum çok sıkıntı çekiyorum ve hakkımda hayırlısını her konuda lütfenAllah razı olsun cnm rabbim seninde dualarini kabul etsin insallah, ,,,,3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, ,,,,amin, ,,, benim duamada amin dermisiniz? Gönlümdekinin hayirlisiyla olmasini istiyorum rabbim hayirlisiyla kabul etsin insallah, amin
3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi okudum rabbim inşallah şafi ismiyle fiziksel ve ruhsal sıkıntılarınızı düzeltsin.Günahlarınızı bağışlasın inşirah ferahlığı versin hakkınızda hayırlısını versin benim içinde okur musunuz? Boyumun uzamasını istiyorum çok sıkıntı çekiyorum ve hakkımda hayırlısını her konuda lütfen
Okudum allahın izniyle gönlünüzden her geçen kabul olsunOkudum dua ettim Rabbim kabul etsin inşaallah
Benim duamın hayırlısıyla kabul olması için dua edermisiniz ? Allah razı olsun
inş tez zamanda dilediğiniz yere atanıp,huzurlu bereketli işinize kavuşursunuz. Sizin için dua ettim.Z zencefiltarcin senin için ayetel kürsi fatiha kulhu okudum. Allah yuvana huzur sağlık versin canım..
alttaki arkadaşım bi an önce ailemin yanına tayinimin çıkması için dua eder misinAllah razı olsun şimdiden
ben de sizin için dua ettim inşallah tez zamanda huzurlu berebetli kazancınızı sağlar yuvanızı kurarsınızinş tez zamanda dilediğiniz yere atanıp,huzurlu bereketli işinize kavuşursunuz. Sizin için dua ettim.
Bende işten çıkarılıyorum. Hakkımda hayırlı olacak bereketli huzurlu bir işe sahip olmam için dua eder misiniz? Ayrıca nişanlım içinde bizim için hayırlı olacak işe başlamasına dua eder misiniz?
İş sorunu yaşayan herkesin sorunu tez zamanda düzelir huzurla,kolaylıkla helal parasını kazanır herkes inş
Bir fatiha bir ayetel kursi okudum. Allah gonlunuze gore versinn :)ben de sizin için dua ettim inşallah tez zamanda huzurlu berebetli kazancınızı sağlar yuvanızı kurarsınız
Senin için fatiha okudum canım rabbim kabul etsin inşallahPembediyet Kardeşim senin icin bir Fatiha ve iki ayetel Kürsi okudum Rabbim gönlünden gecen dileği Hayirlisi ile nasip eylesin en kısa Zamanda insaAllah amin
Alttaki arkadasım esimle aramamda omur boyu sürecek muhabbet ve sadakat icin dua eder misin? Ve onunla hak yolunda ilerleyip o yolda giden evlatlar yetiştirmek icin dua istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?