Oy kuzum inşallah tutar bu cama günü inşallah hayırlı haberler alırsın Rabbim inşallah sana -da bir evlat verir hayırlı haberlerini bekliyorum hemen 7 ayeltel kürsi okuyorumBugün test gunum .inşallah tutmuştur . dua istiyorum sizden
İnş bebeğiniz size ve hayata tutunur. saglıkla kucagınıza alırsınız. sizin için dua ettim.Tüp bebek transferimin sonucu çok kritik. Allah rızası için bugünün yüzü suyu hürmetine değerlerimin yükselmesi için dua istiyorum. Şimdiden Allah razı olsun
çok teşekkür ederim. Allah kabul etsin inşallah.İnş bebeğiniz size ve hayata tutunur. saglıkla kucagınıza alırsınız. sizin için dua ettim.
3 îhlas 1 Fatiha okudum.Allah kabul etsin insallah insallah degerleriniz yukselir, ,,,,, benim duamada amin dermisiniz? Gönlümdekinin hayirlisiyla olmasini istiyorum rabbim hayirlisiyla kabul etsin insallah, ,aminTüp bebek transferimin sonucu çok kritik. Allah rızası için bugünün yüzü suyu hürmetine değerlerimin yükselmesi için dua istiyorum. Şimdiden Allah razı olsun
Gönlündeki dileğinin olması için 3 Ayetel Kursi, 3 Tefriciye okudum canım.3 îhlas 1 Fatiha okudum.Allah kabul etsin insallah insallah degerleriniz yukselir, ,,,,, benim duamada amin dermisiniz? Gönlümdekinin hayirlisiyla olmasini istiyorum rabbim hayirlisiyla kabul etsin insallah, ,amin
Teşekkür ederim. Allah kabul etsin. Sizin hayırlı duanız da kabul olsun inşallah, amin.3 îhlas 1 Fatiha okudum.Allah kabul etsin insallah insallah degerleriniz yukselir, ,,,,, benim duamada amin dermisiniz? Gönlümdekinin hayirlisiyla olmasini istiyorum rabbim hayirlisiyla kabul etsin insallah, ,amin
Arkadaşım senin için dua ettim Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah dileğin kabul olsun.Gönlündeki dileğinin olması için 3 Ayetel Kursi, 3 Tefriciye okudum canım.
Alttaki arkadaşım. Bu ay hamile kalmam için bana dua eder misin?
3 fatiha suresi okudum inşallah duan kabul olsun . ben de dileklerimin kabulu için dua istiyorum şimdiden tşk ederimbir dilek yazmamışsın ama ben gönlünden ne geçiyorsa diye dua ettim Rabbim kabul etsin :)
alttaki arkadaşım hayırlı eş için bana dua edermisin?
okudum dua ettim canımm bende dileklerim için dua istiyorum inşallah :)
Okudum Allah gonlune gore versin :)
Alttaki uye :) Bugun benim dogum gunum ama cok mutsuzum. Lutfen gonlumdeki dilegimin gerceklesmesi icin dua eder misin? Allah simdiden razi olsun senden ve herkesten.[/QUOTE
okudum canımm :)
okudum duanı inşallah kabul olsun dileklerin :)Okudumm canımm
okudum duanı inşallah kabul olsun dileklerin :)
Dua ettim sizin için Allah kabul etsin inşaallah
Benim içimdeki duamın hayırlısıyla kabul olması için dua edermisiniz amin dermisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?