- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
_Birce_ rabbim sağlıkla doğum nasip etsin sağlıkla kucağına almayı Allah yolunda yetiştirmeyi nasip etsin. Ailem ile birlikte bir ömür boyu mutlu mesut huzurlu dolu bir yaşam diliyorum yüce Rabbimden Amin Üç ihlas bir Fatiha okudum
canım Allah razı olsun senden inşallah kalbinden geçen ne duan varsa kabul eylesin rabbim çok sağoltoprak-35
Allah kardesine sifa sizlere de hayirli saglikli bir evlat nasip eder insallah Ayetel kursi fatiha felak nas inşirah okudum dua ettim senin için Rabbim kabul buyurur inşallah
canım allah razı olsun sendenn. bende senin için 1 fatiha 10 ihlas 100 Rabbi Hebli Mines Salihin okudum. allahım herşeyi gönlüne göre versin inşallah. hayırlı evlatlar nasip etsin.Tedavimden güzel haber gelmesi için en kısa zamanda sağlıklı evlat sahibi olmak için üç ihlas bir fatiha istiyorum dualarınızı bekliyorum
Sizin için fatiha 3 İhlas ayetel kürsi okudum. Allah ne duaniz varsa kabul etsin inşallah.Fatma hanım 3 Ayetel Kürsi okudum. Allahu teala mübarek gece hürmetine kabul etsin. Hayırlı sıhhatli evlad nasib etsin. Amin amin amin.
Sizin için okudum gönlünüzdekiler hayırlısıyla size nasip olsun inş.Sizin için fatiha 3 İhlas ayetel kürsi okudum. Allah ne duaniz varsa kabul etsin inşallah.
fatma2010
Her şeye gücü yeten Rabbim inşallah hayırla bebek sahibi yapsın sizi. 1 Fatiha 1 Ayetel Kürsi 3 ihlas okudum.
B BaslarsanBitirirsin Sizin içinde 1 Fatiha 3 ihlas bir Ayetel Kürsi okudum. Yüce Allah'ım duanızı tez zamanda kabul etsin İnşallah.
Benim duam genel, bilerek bilmeyerek işlediğim tüm günahlarımın affını diliyorum Rabbim'den. Beni affetsin ve hiç bırakmasın istiyorum. Dua edenlerden, Amin diyenlerden Allah razı olsun.
Bu topik de ki ve diğer topiklerde dekı yani Dualarımız sizinle bölumunde dua eden dua bekleyen herkes için hepımız ıcın sabah Yasin okumuştum.....Allah ım kabul etsin inşallah
kızlar sizin için ve tüm dua bekleyenler için okudum.İnci Tanem tek embriyom sağlıkla hayırla bereketle şu cuma hürmetine kucağıma evlat olsun dularınızı bekliyorum sevgiler
oyyy amiiinnnn inşallahSaksi_Degilim_Ben Yüce Rabbim tez vakitte mutlu mesut huzur dolu dolu bir yuva nasip etsin. Gözlerinin içine aşkla bakacağın eş ve evlatların olsun
Maddi manevi sıkıntı çekmeyesin Amin
Ne istiyorsan hayirlisiyla olsun inşallah canım. Rabbim kapalı kapıları acsin inşallah..
Alttaki arkadaş hayırlı bir evlilik yapmam için dua eder misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?