Senfonim
Rabbim dualarını hayırlısı ile kabul buyurur inşallah gönlünde ne duan varsa kavusman için fatiha inşirah felak nas Ayetel kursi okudum Hakkinda hayirlisi olsun cnm..
evimizde huzur ve sağlık için bereket için ve borcumuzu ödeme kolaylığı için hayirli kapilar istiyorum Rabbimden duama amin der misin alttaki arkadaşım...
Vivid
Felak, Nas, Fatiha, Ayetel Kürsi , iç sıkıntınız için İnşirah okudum. 7 kere hasbinallahü nimel vekil nimel mevla ve nimen nasir okudum.
Rabbim hakkınızda her şeyin en hayırlısını nasip etsin. Katından yardım edici kuvvet nasip etsin İnşallah.
fatma2010
Aynı duaları sizin için de okudum. Kalbinizden ne geçiyorsa hayırlısı ile gerçek olsun İnşallah. Ummadığınız yerden rızık ve hayır kapılar açılsın dilerim.
Benim duam ;
Bugün iş yerimde terfimi oldukça etkileyecek bir sınava gireceğim. Uygulamalı bir sınav. Alnımın akıyla çıkmak istiyorum bu işin içinden. Rabbimden yardım ve kolaylık diliyorum bunun için.
Eğer bu terfi hakkımda hayırlı olacaksa nasip etsin Rabbim.
Amin diyenlerden Allah razı olsun.
Ben sevdiğime kavuşmak istiyorum...Bırbırımızı sevıyoruz.Ama o gitti...maddi sebepler sanıyorum ve başka korkuları yuzunden...geri dönsün diliyorum Rabbimden....Allah ım bıze evlılık ıcın kapalı kapılarımızı açsın yuva kurdursun ..Hasan Eşim olsun Helalım olsun Eşi olayım helali olayım ınsallah..Ne olur dua edin ...Allah bin kere razı olsun okuyan herkesten...
Canım benim , Amin 3 kulhuvallah 1 Fatihayı sıcak sıcak kalbimden çıkardım Rabbime teslim ettim Allah seni nasibine, muradına tez ulştırsın AminHannaz rabbim sıkıntılarını gidersin seni mutsuz eden ortamlardan uzak etsin kötü insanlarla bir daha karşılaşmayasın eşinle aran bal şeker gibi olsun yeni evinde sağlık afiyet huzur bolluk beteket diliyorum üç ihlas bir fatiha okuyorum
Bende bu tedavimden hayırlı olumlu sonuçlar çıksın tez vakitte hayırlı birbirimizden razı olduğumuz evlatlar için üç ihlas bir fatiha istiyorum
1 fatihaCanım benim , Amin 3 kulhuvallah 1 Fatihayı sıcak sıcak kalbimden çıkardım Rabbime teslim ettim Allah seni nasibine, muradına tez ulştırsın Amin
canım duanın kabulü için 7 fatiha şerif okudum. rabbim evine huzur versin. amin.Yâ Rabbiiiim evime huzur ver , yaşadığım zor günleri bir daha yaşatma,elfce92 kardeşimin muradını hemen ver Amin
canım duanın kabulü için 7 fatiha şerif okudum. rabbim evine huzur versin. amin.
rabbim benim de şuan içinde bulunduğum bir sıkıntım (rabbim biliyor) dan beni kurtarsın düze çıkarsın inşallah. amin
senin için okudum dua ettim arkadaşım allahım tez vakitte hayırlısıyla sana bir evlat nasip eder inşallah.Yazımı her kim okuyup bana csnı gönülden dua ederse Rabbimden onun bütün dualarını kabul etsin dünyada ve ahirette fakirlik yüzü görmesin amin
Hayırlı evlat için dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?