- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
Amin cnm senin için 3 ihlas 1 fatiha okudum....bnmde gönlünden geçen iki dilegime amin dermisiniz?Dualarının kabul olmasını dilerim.Amin.
Aşağıdaki arkadaşım ; benim yuvam eşim ve çocuklarım için mutluluk diler misin.
3fatiha 12ihlas okudum dilegin için rabbim gönlüne göre versinAmin cnm senin için 3 ihlas 1 fatiha okudum....bnmde gönlünden geçen iki dilegime amin dermisiniz?
3fatiha 12ihlas okudum dilegin için rabbim gönlüne göre versin
3fatiha 12ihlas okudum dilegin için rabbim gönlüne göre versin
3fatiha 12ihlas okudum allah gönlüne göre versin kardeşimDuan için 1 ayetelkursi 1 fatiha 3 ihlas 1insirah okudum Allahım Dua ni hayırlısı ile kabul etsin insallah.
Benim duam icimde amin dermisiniz
3 ihlas, 1 fatiha okudum.Allah gönlünüzdekini hayırlısı ile nasip etsin inşallah..3fatiha 12ihlas okudum allah gönlüne göre versin kardeşim
3 ihlas, 1 fatiha okudum arkadaşım.allah gönlündekini hayırlsı ile nasip etsin inşallahAminnnnn ,,,,3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi 1 kevser 1 îhlas suresi okudum rabbim tez zamanda Hayirlisila senin ve ablanin dualarini kabul etsin insallah, ,,
Kizlar benim du amada amin dermisiniz 2 Sey var cok olmasini istiyorum rabbim hayirlisiyla kabul etsin die dua istiyorum sizden
3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, ,,, benim duamada amin dermisiniz?Senin için dua ettim 1 Fatiha 3 İhlas okudum Allah kabul etsin inşaallah
Benim içimdeki duaya amin dermisiniz ?
3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi 1 kevser okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, ,,,, benim duamada amin dermisiniz 2 Sey var cok olmasini istiyorum rabbim hayirlisiyla kabul etsin die dua istiyorum sizden, ,3 ihlas, 1 fatiha okudum.Allah gönlünüzdekini hayırlısı ile nasip etsin inşallah..
Arkadaşım,3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi 1 kevser okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, ,,,, benim duamada amin dermisiniz 2 Sey var cok olmasini istiyorum rabbim hayirlisiyla kabul etsin die dua istiyorum sizden, ,
Arkadaşım,
3 ihlas, 1 fatiha okudum duaalarını rabbim kabul etsin inş.
birde ya veddud çektim 33 kez.. çok severim bu esmayı ben :) allah dileklerini dualarını kabul etsin inş. amin
3 ihlas, 1 fatiha okdum.3 ihlas 1 fatiha okudum.rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin
3 ihlas, 1 fatiha okdum.
allah gönlünüzden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin inşallah.amin.
3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla yüregindeki duani kabul etsin insallah,,,Canım senin de yüreğinde ki duân için okudum. Rabbim kabul etsin İnşallah.
Benim duâm yüreğimde Rabbim duyuyor . İnşallah tez vakitte kabul eder.
Ay ne guzelmis burasi3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla yüregindeki duani kabul etsin insallah,,,
Canım gönlündekini rabbim kabul etsin inş..Ay ne guzelmis burasi
1 fatiha 3 ihlas 3 ayetel kursi okudum Allah hayirlisiyla kabul etsin insallah gonlunuzden gecenleri
3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi 50 Rabbi hebli meines salihin okudum, ,,, Rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, ,,,,, benimde gonlumde 2 duam var rabbim hayirlisiyla kabul etsin die dua istiyorum sizden, ,Canım gönlündekini rabbim kabul etsin inş..
senin için 3 fatiha, 7 ihlas okudum..
benim gönlümdekini rabbim biliyor sizlere de söylemem de sakınca yok..geçtiğimiz ay hamileliğim tıbbi gerekliliklerden sonlandı. o kadar çok istiyorum ki evlat sahibi olmayı. bana da dua dua edermisiniz
gönlündeki muradın neyse Rabbim hayırlısıyla kabul buyursun tez vakitte inşallah.3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi 50 Rabbi hebli meines salihin okudum, ,,, Rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, ,,,,, benimde gonlumde 2 duam var rabbim hayirlisiyla kabul etsin die dua istiyorum sizden, ,
amin arkadaşım :)gönlündeki muradın neyse Rabbim hayırlısıyla kabul buyursun tez vakitte inşallah.okudum. dua ettim sana...
Alttaki arkadaşım benim duam içimde, bana dua eder misin? Duama amin der misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?