- 7 Ekim 2015
- 347
- 439
- 18
Sizin icin okudum. Allah duanizi nasip etsin ins.3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah ,
Benim duam kalbimde amin der misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin icin okudum. Allah duanizi nasip etsin ins.3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah ,
Sizin 3 ihlas 1 fatiha ve ayetel kürsü için okudum.Allah kabul etsin dualarınızı en hayırlı en güzel şekilde inşallah.. Benim dualarımın kabulü için de edermisiniz?Sizin icin okudum. Allah duanizi nasip etsin ins.
Benim duam kalbimde amin der misiniz?
Bende sizin icin 3 ihlas 1 fatiha 1 kevser 1 tanede ayetel kursi okudum . Allah gönlünüzde ne varsa hayirlisiyla kabul eder insallah.Sizin 3 ihlas 1 fatiha ve ayetel kürsü için okudum.Allah kabul etsin dualarınızı en hayırlı en güzel şekilde inşallah.. Benim dualarımın kabulü için de edermisiniz?
3 ihlas, 1 fatiha ve ayetelkürsi okudum Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla kabul etsin inşallahBende sizin icin 3 ihlas 1 fatiha 1 kevser 1 tanede ayetel kursi okudum . Allah gönlünüzde ne varsa hayirlisiyla kabul eder insallah.
1 fatiha3 ihlas, 1 fatiha ve ayetelkürsi okudum Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla kabul etsin inşallah
benim için okur musun :)
Sagol canim allah razi olsun okudum senin icin 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kursi . Allah gönlünde ne varsa nasip etsin tez vakotte insallah.3 ihlas, 1 fatiha ve ayetelkürsi okudum Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla kabul etsin inşallah
benim için okur musun :)
3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, benim gönlümdeki duamada amin dermisiniz?1 fatiha
3 ihlas
1 ayet-el kursi
1 inşirah ile duana amin dedim. Rabbim hayırlısı ile kabul etsin İnşallah
Rabbim bu kulunu , sevdiğini ,ailesini ve sevdiğinin ailesini senin sevdiğin kullarının arasına al. sevdiğiyle onu birbirinin dini , imanı , ahireti ve dünyası için hayırlı kıl. Hayırlı iman dolu evlilik nasip eyle.
onların ve tüm inananların kalbini senin dininin üzerine sabit kıl. kimin nerede yardıma ihtiyacı varsa onlara yardım et.
şüphesiz sen merhametlilerin en merhametlisisin
Okudum sizin için dua ettim Allah duanızı hayırlısıyla kabul etsin ve size yaşatsın inşaallah ne sıkıntınız varsa yardımcınız olsun.3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, benim gönlümdeki duamada amin dermisiniz?
Okudum sizin için dua ettim Allah duanızı hayırlısıyla kabul etsin ve size yaşatsın inşaallah ne sıkıntınız varsa yardımcınız olsun.
Benim içimdeki duama amin dermisiniz dua edermisiniz benim için ? Allah razı olsun.
3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi okudum Rabbim gönlünden geçen duanı hayırlısıyla kabul etsin inşallahSizin icin 3 ihlas 1 fatiha 1 insirah okudum ,Allah gonlunuzdeki duayi kabul etsin hayirlisi ile
Gönlümden gecen dilegim icin dua eder misiniz
3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah.3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi okudum Rabbim gönlünden geçen duanı hayırlısıyla kabul etsin inşallah
işlerimin yolunda gitmesi için ve hayırlı bir evlilik için dua eder misin?
[QUOTiçin 1ilekkokusu12345, post: 43589067, member: 626231"]3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah.
Benim duâm yüreğimde Rabbim duyuyor insallah duama sizde amin dermisiniz ?
3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, ,,, benim duamada amin dermisiniz?
Canım duâ ettim Rabbime senin için
1 Fatiha 3 ihlas 1 Ayetel Kürsi okudum. Rabbim kabul eder inşallah...
Benim duâm yüreğimde Rabbim duyuyor inşallah kabul eder ve en kısa zamanda cevap verir....
Canım 1 Ayetel kürsi 1 fatiha 3 İhlâs okudum Rabbim duanı kabul etsin.3 ihlas, 1 Fatiha ve 1 Ayetel Kürsi okudum. Allah kalbinizden ne geçiyorsa kabul etsin...
Benim için de amin diyebilir misiniz?
3 ihlas, 1 Fatiha ve 1 Ayetel Kürsi okudum. Allah kalbinizden ne geçiyorsa kabul etsin...
Benim için de amin diyebilir misiniz?
3 fatiha ,1 ayetel kürsi okudum Allah niyetinizi mutluluklarla versin.3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi okudum allah kabul etsin
9 aydır eşimle küsüz aynı evde yaşıyoruz ben onunla barışmak istiyorum ayrılık boşanma felan yok ama belli olan tam bir nedenin olmaması herşey eskisi gibi güzel olmasını istiyorum
3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, ,,benim duamada amin dermisiniz?3 fatiha ,1 ayetel kürsi okudum Allah niyetinizi mutluluklarla versin.
3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, ,,benim duamada amin dermisiniz?