Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 fatila ile dua ettim.Nefs senin için 3 ihlas, 1 fatiha, 1 ayet-el kürsi okudum. Rabbim dualarını, dileklerini kabul eder inşallah.
gönlündeki muradın neyse Rabbim hayırlısıyla kabul buyursun tez vakitte inşallah. üç ihlas bir fatiha suresi okudum. dua ettim sana...Allah razı olsun, gönlündeki isteğin neyse rabbim tez vakitte versin inşaallah. Senin için 3 ihlas, 1 fatiha, 1 ayetel kürsi, 1 kafirun okudum, dua ettim.
BlueDaisy sende gel hadi :)
gönlündeki muradın neyse Rabbim hayırlısıyla kabul buyursun tez vakitte inşallah. üç ihlas bir fatiha suresi okudum. dua ettim sana...1 fatila ile dua ettim.
Rabbim gönlünde ne duan varsa hayırlısı ile kabul etsin insallah
Rabbim niyetlendiğim duamı kabul eyle ne olur
Senin için 3 İhlas, 1 Fatiha ve 1 Ayetei kursi suresi okudum. Rabbim hayırlı bir zurriyet nasip etsin sana tez vakitte inşaallah.Arkadaslar ben de buradaki tum dua isteyenler icin 3 ihlas 1 fatihave 1 ayetel kursi udum Rabbim dualarimizi hayirlisiyla ve tez zamanda kabul etsin. Bana da dua ederseniz sevinirim su an ilac tedavisi goruyorum yakin zamanda iyilesip bebek sahibi olmak istiyorum dua ederseniz sevinirim . Simdiden Allah razi olsun
Sag ol canimAllah razi olsun ben de seni icin okudum Rabbim gonlunden gecen dualari kabul etsin insallahSenin için 3 İhlas, 1 Fatiha ve 1 Ayetei kursi suresi okudum. Rabbim hayırlı bir zurriyet nasip etsin sana tez vakitte inşaallah.
Amin canim senin icinde okudumgönlündeki muradın neyse Rabbim hayırlısıyla kabul buyursun tez vakitte inşallah. üç ihlas bir fatiha suresi okudum. dua ettim sana...
gönlündeki muradın neyse Rabbim hayırlısıyla kabul buyursun tez vakitte inşallah. üç ihlas bir fatiha suresi okudum. dua ettim sana...
Alttaki arkadaşım benim duam içimde, bana dua eder misin? Duama amin der misin?
Senin için bende bir Fatiha okudum, Allah kabul etsin.Ayric
Amin canim senin icinde okudum
okudum....Senin için bende bir Fatiha okudum, Allah kabul etsin.
Ben katilmak isterim nasil katilicamokudum....
merhaba arkadaşlar yeni salavatı tefriciye listesi başlatıyoruz katılmak isteyen arkadaşlar olursa bekleriz....
Nefs canim benim geldiimm, cok sagol bitanem, Allah razi olsun.
Ay ben cok sulugozumdur, duygulandim walla. Ne guzel burasi.
Bende okuyayim ama sen yonlendir beni ogrenene kadar.
Hoşgeldin kuzumm ben de çok sulugozum biliyonn yaa.
Kuzumm işte gördüğün gibi geliyorsun en son üyeye duâ ediyorsun içinden ne geliyorsa ve ne kadar geliyorsa. Çok çok güzel ben hergün gelip ediyorum bana da ediyorlar.
Daha ne olsun kii.
Kuzum Rabbim kabul etsin İnşallah.Ettim sana 3 ihlas, 1 fatiha, 7 ayetel kursi.
Allah im gonlunun muradini versin insallah.
Obur kizlara da edeyim hemen.
Arkadaslar ben de buradaki tum dua isteyenler icin 3 ihlas 1 fatihave 1 ayetel kursi udum Rabbim dualarimizi hayirlisiyla ve tez zamanda kabul etsin. Bana da dua ederseniz sevinirim su an ilac tedavisi goruyorum yakin zamanda iyilesip bebek sahibi olmak istiyorum dua ederseniz sevinirim . Simdiden Allah razi olsun
Allah razi olsun kuzumm : Amin. Bende senin icin 1 fatiha, 3 ihlas, 1 ayetel kursi, 1 felak,1 nas okudum. Rabbim gönlünün muradini tez vakitte hayirli bir sekilde gerceklestirsin inşaallah. Amin ...delim_perim geldim beybim
Canim sana da ettim, 1 fatiha, 3 ihlas, 7 ayetel kursi.
Allah gonlunun muradini versin insallah.
Allah razi olsun kuzumm : Amin. Bende senin icin 1 fatiha, 3 ihlas, 1 ayetel kursi, 1 felak,1 nas okudum. Rabbim gönlünün muradini tez vakitte hayirli bir sekilde gerceklestirsin inşaallah. Amin ...
Canım ben de senin icin 1 fatiha, 3 ihlas, 1 ayet-el kursi, okudum. Tüm dileklerin gerçekleşir, rabbim hepimizin duasını duyar, kabul eder inşallah.
Amin amin amin bende sana 3 ihlas, 1 fatiha, 1 ayetel kursi, 1 felak, 1 nas suresi okudum. Rabbim gonlunden tum gecen dilekleri hayirlisiyla sana kavustursursun insaallah. Amin.Canım ben de senin icin 1 fatiha, 3 ihlas, 1 ayet-el kursi, okudum. Tüm dileklerin gerçekleşir, rabbim hepimizin duasını duyar, kabul eder inşallah.