Ben de sana gönlünden geçen her neyse onun hayırla olması için okudum arkadaşımokudum :) inş. hayırlı bi insanla karşılaşır ve hayırlı bir işe başlarsın..Allah gönlüne göre versin canım.. :)
bende okudum gönlünden geçen olsun inşallahBen de sana gönlünden geçen her neyse onun hayırla olması için okudum arkadaşım
Alttaki arkadaşım hayırlı eş ve hayırlı iş için okur musun?:)
Ben de sizin gönlünüzden geçen her ne ise hayırla olması için okudum arkadaşımbende okudum gönlünden geçen olsun inşallah
Allah senden de razı olsun insallah:)Ben de sizin gönlünüzden geçen her ne ise hayırla olması için okudum arkadaşım
Allah razı olsun :)
gönlünden geçen ne varsa Rabbim kabul etsin inşallahAllah senden de razı olsun insallah:)
Rabbim tez vakitte hayırlı bi iş nasip etsin inşallah duanızı ettim ..canım okudum..Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin amin...
alttaki arkadaşım benim için hayırlı bir iş için okurmusun...
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla gönlünden geçen isteği versin...Amin...Rabbim tez vakitte hayırlı bi iş nasip etsin inşallah duanızı ettim ..
Benim içinde dua eder misiniz ben içimden diledim rabbim biliyo umarım tez vakitte kabul olur:))
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla gönlünden geçen isteği versin...Amin...[/QUO
Allah razı olsun bir başkasının senin için dua etmesi bu gerçekten çok iyi geliyo insana :):) hayırlı geceler..
okudum arkadaşım. Allah'ım hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin.Rabbim tez zamanda hayırlısıyla gönlünden geçen isteği versin...Amin...
okudum. dua ettim. Allah'ım duanızı kabul buyursun.okudum arkadaşım. Allah'ım hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin.
okudum canım Duanın hayırlısıyla tez zamanda gerçekleşsin...Amin...okudum. dua ettim. Allah'ım duanızı kabul buyursun.
benim duam içimde...
Alttaki arkadaşım bana dua eder misin?
Senin için bir fatiha okudum allah kabul etsin bir altaki üye benim için dua edermisinokudum canım Duanın hayırlısıyla tez zamanda gerçekleşsin...Amin...
Allah hayırla güzellik versin arkadaşım...Senin için bir fatiha okudum allah kabul etsin bir altaki üye benim için dua edermisin
Rabbim tez zamanda istediğin işi nasip etsin...Allah hayırla güzellik versin arkadaşım...
Alttaki arkadaşım iyi bir iş için bana dua eder misin?
Debusi, okudum dua ettim..
İşimde başarı, manevi huzur ve kuvvet, beni sıkıntıya düşürecek insanların benden uzaklaşmasını diliyorum...
Rabbim hayırlı bir eş ve mutlu evlilik nasip etsin....Okudum arkadasim Allah kabul etsin.. Alttaki arkadasim benimm icin hayirli es ve guzel mutlu bir evlilik icin dua eder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?