Senin için dua ettim, 3 Fatiha süresi 3 Ayetel Kürsi okudum. Allah seni ve aileni korktuğun herşeyden ve kötülüklerden korusun inşaallah .
Alttaki arkadaşım benim içimdeki duaya amin dermisin dua eder misin ?
dua ettim arkadaşım sizlerde benim kardeşim için dua eder misiniz ? Yarın çok çok önemli bir sınavı var ..Teşekkürler..
3 İhlas 1 Fatiha ile ettim canım. Bu mübarek gece hürmetine kabul olmasıyla birlikte başarılar dilerim.
Benim dileğime de Amin deyip okur musun? Şimdiden teşekkürler.
okudum arkadaşım. Rabbim hepimizin hakkında, herşeyin hayırlısını nasip etsin.amin. ecmain.
rabbim zihin açıklığı versin. yardımcısı olsun inşallah...
amin. ecmain.
*** arkadaşlarım, hepiniz için ayrı ayrı 3 ihlas 1 fatiha okudum.
mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine rabbim her şeyin hayırlısını gönlümüze göre versin inşallah <3
amin. ecmain.
rabbim zihin açıklığı versin. yardımcısı olsun inşallah...
amin. ecmain.
*** arkadaşlarım, hepiniz için ayrı ayrı 3 ihlas 1 fatiha okudum.
mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine rabbim her şeyin hayırlısını gönlümüze göre versin inşallah <3
okudum arkadaşım. Rabbim hepimizin hakkında, herşeyin hayırlısını nasip etsin.
O_Simdi_Depresyonda, okudum dua ettim. Allah gönlünden geçen duaları hayırlısıyla kabul etsin.
Muhtemel yeni işimin altından kalkabilmem, başarılı olmam, sevmem ve azim için dua istiyorum.. Bir de manevi güç ve kuvvet için...
Ayşenur, Allah ne muradın varsa versin. Duan kabul olsun inşallah.Okudum. Duana da amin dedim
3 ihlas 1 fatiha okudumaysenur6, okudum dua ettim. Allah hayırlı dualarınızı kabul etsin inşallah, sağlık ve huzur versin.
İşimin altından kalkabilmem, başarılı olmam, sevmem ve azim için, bugün ile ilgili bir sorun yaşamamam için bir de manevi güç ve kuvvet için...
Cenabi Hak hayirli saglikli evlat nadip eylesin size insaallah...3 ihlas 1 fatiha okudum
hayırlısıyla sağlıklı bir bbebeğimin olması için dua istiyorum
Okudum. Dua ettim size. Allah gönlünüze göre versin. Amin!Insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin ve bebeginde saglikli mutlu guzel bir omru olur insallah hayirli bir evlat olur ( bir fatiha okudum)
Bende hayirli bir es mutlu huzurlu bir yuva kurmak icin dua istiyorum. Su an aday bile yok.
Okudum arkadaşım. Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.Okudum. Dua ettim size. Allah gönlünüze göre versin. Amin!
Alttaki arkadaşım benim duam içimde "amin" der misin duama, bana dua eder misin?
Senin için okudum dua ettim Allah dualarını kabul etsin.Okudum arkadaşım. Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Okudum. Dua ettim. İnşallah her şey istediğiniz gibi olsun, hayırlısıyla...00Turkuaz, okudum dua ettim. Allah kabul etsin inşallah.
İşimde başarılı olmam, sevmem ve azim için, manevi güç ve kuvvet için...
Senin için 1 fatiha ve 1 ihlas okudum. Rabbim senin için en hayırlısını versin, dualarını kabul etsin inşallah.Okudum. Dua ettim. İnşallah her şey istediğiniz gibi olsun, hayırlısıyla...
Alttaki arkadaşım; duamı ettim. Sen de duama amin der misin?
Allah razı olsun. Acil bir dua. Yüreğimden kopan bir dua. Lütfen duama Amin de. :'(
3 ihlas 1 fatiha okudum arkadaşım. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.Senin için 1 fatiha ve 1 ihlas okudum. Rabbim senin için en hayırlısını versin, dualarını kabul etsin inşallah.
Alttaki arkadaşım, benim duama amin der misin ? Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?