Senin icin 1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kursi okudum.Allah kabul etsin.Allah dualarini kabul etsin.Hakkinda hayirlisini versin.Yar ve yardimcin olsun daima.
bende snin için okdum canım RABBİM gönlündekini hayırlısıyla versin amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin icin 1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kursi okudum.Allah kabul etsin.Allah dualarini kabul etsin.Hakkinda hayirlisini versin.Yar ve yardimcin olsun daima.
senin için okudum.Allah kabul etsin inşallah,hayırlısıyla ne istiyorsan olsun...bende snin için okdum canım RABBİM gönlündekini hayırlısıyla versin amin
senin için okudum.Allah kabul etsin inşallah,hayırlısıyla ne istiyorsan olsun...
Bende senin için okudum canım..
3 ihlas 1 fatiha okudum senin için Allah kabul etsin inşallah...AEO.Senin için 5 tane okudum,Rabbim kabul etsin.
3 ihlas 1 fatiha okudum senin için Allah kabul etsin inşallah...AEO.
senın ıcın 3 ıhlas 1 fatıha okudum rabbim kabul etsin inşallah
senin için okudum canım.Allah kabul etsin.
senin için okudum canım RABBİM yar ve yardımcın olsun
bende okudum allah gönlünüzdeki hayırlısıylanasip etsin
duamnur bende senin için okudum allah herşeyi gönlüne göre versin....
duamnur bende senin için okudum allah herşeyi gönlüne göre versin....
Bujuu adını görünce okumadan geçemedim, hemen okudum canım. Allah dualarını kabul etsin. Her ne müşkülün var ise tez zamanda hallolur inşallah. Allah'ın selameti üzerine olsun.SPANİARD bende senin için okudum canım ALLAH kabul etsin.
Bujuu adını görünce okumadan geçemedim, hemen okudum canım. Allah dualarını kabul etsin. Her ne müşkülün var ise tez zamanda hallolur inşallah. Allah'ın selameti üzerine olsun.
Siyah kugu canım bende sana okudum,Allah kabul etsın.
bende sana okudum canım.RABBİM senin ve burda dua eden herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin amin.
1 Ayetel Kursi, 1 Fatiha, 3 Ihlas okudum sana .. Allah kabul etsin Ins..
senin için okudum canım rabbim gönlündekini tez zamanda versin allah kabul etsin