- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre bir iş ve eş nasip eder inşallah
hayırlısıyla bi bebeğim olması için dua istiyorum
Ağustos ve Cress, her ikinize de dua ettim.Vivid dileğin için okudum. Allah kabul etsin.
Ben de hayırlı ve sağlıklı bir evlat sahibi olmak ve yuvamda huzurun, bolluk bereketin, sağlığın eksik olmaması için duanızı istiyorum.
Ağustos ve Cress, her ikinize de dua ettim.
Rabbim kabul buyursun inşallah.
Benim duam niyetim içimde , arkadaşım duama amin der misin?
Allah razı olsun. Amin :)
Vind okudum dua ettim Allah hayirli mutlu olacagin bir is ve is ortami nasip etsin.huzur mutluluk versin hayirli insanlarla karsilastirsin.amin
Saglikli sorunsuz bir hamilelik gecirmem ve bebegimin saglikli akilli hayirli olmasi icin dua edermisiniz.Allah kabul etsin amin
Okudum dua ettim canım, Allah sana bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı bir evlat eylesin. Âmin
Benim de istegim, erkek arkadasımla aramızın düzelmesi. Kalpler Allah'ın elinde, kalpleri birbirine ısındıran Allahım yine bizim kalplerimizi birbirine ısındır, aradaki soğukluk gitsin, bitsin ya cami ya vedud Allahım. Kem gözler uzak olsunlar. Allahım bizi tekrar bir araya getir.
Babamın isleri düzelsin istediği gibi olsun, yeni yılda rahat edelim. Anneme, babama, kardeşime ve kendime sağlık diliyorum ya Rabbim.
Allahım duanı hakkında hayırlı olarak kabul etsin inşallah,
Bana da bir fatiha okur musunuz? Hayırlı ve sağlıklı evlatlarım olsun inşallah en yakın zamanda ve hayırlısı ile...
Okudum. Dua ettim. Allah'ım hayırlısıyla kabul buyurur inşallah.Okudum canım Allahım kabul eder inşallah, ben de senin gibi hayırlı sağlıklı evlatlar için dua istiyorum senin gibi, bi de yuvamin hep huzurlu, mutlu olabilmesi için, Allahin sevdiği yuvalardan olabilmesi için.
Ben de senin için okudum canım, Allahım kabul etsin.Okudum. Dua ettim. Allah'ım hayırlısıyla kabul buyurur inşallah.
Ben de sonu evlilikle biten mutlu bir ilişki istiyorum. Hayırlısıyla gönlüme göre. Evliliğim de mutlu sürsün, sağlıklı bebecikler doğurayım inşallah.
Okudum canım Allahım kabul eder inşallah, ben de senin gibi hayırlı sağlıklı evlatlar için dua istiyorum senin gibi, bi de yuvamin hep huzurlu, mutlu olabilmesi için, Allahin sevdiği yuvalardan olabilmesi için.
Allah sağlikli hayirli evlatlar nasip etsin senin icin dua ettim rabbim kabul etsin..Ben de senin için okudum canım, Allahım kabul etsin.
Okudum. Dua ettim. Allah'ım hayırlısıyla kabul buyurur inşallah.Vivid
Okudum senin için, İnşaallah Allah kabul etsin dualarını.
Benim gönlümdeki duaya amin dermisin alttaki arkadaşım ?
duamı okudum arkadaşım, Allah'ım hakkında hayırlısını nasip etsin...Leblebitozu19
Senin için dua ettim, Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşaallah.
Benim duama amin diyebilirmisin alttaki arkadaşım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?