cloudy en iyi koca ölü kocadır:) Kayıtlı Üye 13 Aralık 2008 3.569 5 4 Mart 2009 Konu Sahibi cloudy #1 kuaför olmak ne zormuş saçını kesiyorsunuz kesiyorsunuz beğenmiyor ben bir türlü memnun etmeyi başaramadım kafama göre kesip boyuyorum en sonunda ağlamaya başlıyor meğersem onun istediği gibi kesecekmişimiz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ?????? :: ????
kuaför olmak ne zormuş saçını kesiyorsunuz kesiyorsunuz beğenmiyor ben bir türlü memnun etmeyi başaramadım kafama göre kesip boyuyorum en sonunda ağlamaya başlıyor meğersem onun istediği gibi kesecekmişimiz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ?????? :: ????
Rednes Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2009 37 0 52 4 Mart 2009 Konu Sahibi cloudy #2 oyun çok güzel teşekkür ederim 2 defa dediği gibi yapabildim doğrusu kim bilir kaç kez oynadım hihoyyytlülülülülülülaelaelaelaelae:sm_cool:
oyun çok güzel teşekkür ederim 2 defa dediği gibi yapabildim doğrusu kim bilir kaç kez oynadım hihoyyytlülülülülülülaelaelaelaelae:sm_cool:
T tugbakilic Ziyaretçi 7 Mart 2009 Konu Sahibi cloudy #3 allah senin iğiliğini vermesin bebek oyunu oynatıon bize
asumansu Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2009 126 0 7 Mart 2009 Konu Sahibi cloudy #4 bende oynadımmm :))
Ebru94 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2010 177 0 29 Temmuz 2010 Konu Sahibi cloudy #7 peHH kaç kere oynadım olmadı ama sonunda hehee bn kazandımmm alkisalkisalkis