Kız İsteme bir türlü istemeye gelmiyolar. napıcam ben ??

Delyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
156
0
96
Ankara
Arkadaşlar, sevgilimle 3 yıldır cıkıyoruz. Annesiyle maalesef erkek arkadasmla kavga ettigimizde annesini tutup bizi barıştırmak icin getirdiginde tanıştık. Kötü bi ilk izlenim oldu bu tabi. Sora bi süre iyi anlaştım annesiyle, kız kardeşyle. Ama bi süre sora beni kıskanmaya başladılar, sevgilim her dediğimi her istedigimi yapar,sanırım kız kardeşide benim dış görünüşümü fln kıskandı, kız kardeşi yok baseni var,halası yok boyu kısa demiş(1,76 boyum var),sora sevgilim karşı çıkınca bu seferde cok uzun die kulp takmaya başlamışlar.Annesine hediye alıp yolladım, kız kardesi anne bu seni açmadı degistirelim bunu fln demiş. Eskiden annesi kız arkadasn nası die sorardı,adımı agzına almıyomuş suanda.
Ramazan bayramından sora annesiyle konuştu sevgilim istemeye gidelim die, babana soruyum demiş. ertesi gün işte borclar var onlar bitsin, bn istemiyorum sanma,dünyanın en kötü insanı olsa bişey karısmam ben fln demiş. yani sonuçta ev aldılar 1 sene önce kredi çekip ama durumları cok cok iyi,bu aralar biraz sıkışıklıkları var. Hemen evlencez demiyorz zaten. İsteme,söz,nişan olsun. 1 sene sora dügün olur diyoruz. Ki babası dünya tatlısı bi insan,kimseye hayır diyemez. Sevgilim babasıyla konuşmaya korkuyo, utanıyo. Birbirlerini cok seviyolar ama aralarında bi resmiyet varmış,küçüklüğünden beri hep çekinirmiş babasından. 2 aydır tamam konuşcam babamla diyo ama konuşmuyo.

Napıcam ben arkadaslar nolur akıl verin bana. Evlenmekten mi korkuyosun dedim geçen gün hayır saçmalama senden çok istiyorum evlenmeyi babamdan korkuyorum dedi
:43:

Son düzenleme:
bazı baba oğullar arasında resmiyet vardır evet doğru olabilir ama neticede evlenecek bu adam yaa çocuk değilki artık değilmi yanii babasının huyunu suyunu biliyordur mutlaka bir zamanını yakalar babasınında keyfi yerindeyken vss ortam oluşunca konuşurdu bence ama anne bahaneler üretmiş gerçi bilemeyiz maddi olanakları sıkıntılı olabilir ama hemende evlenmicez diyorsunuz en azından bi yüzük takılır 6 ay geçer nişan yapılır bi 6 ay geçer düğün yada nikah her ne ise yapılır evlilikte kolay değil ama sizin sevgilide de pek cesaret yok gibi geldi bana bir diğer şeyde sorun vardır biliyordur ama size anlatamıyordur aile karşı gibi demişsiniz.
siz net olun madem bu kadar zamandır görüşmüşsünüz seviyorsunuz az daha sabredin ama ben beklerim havasnada girmeyin derim ben

inşallah herşey istediğiniz gibi olur

Son düzenleme:
bazı baba oğullar arasında resmiyet vardır evet doğru olabilir ama neticede evlenecek bu adam yaa çocuk değilki artık değilmi yanii babasının huyunu suyunu biliyordur mutlaka bir zamanını yakalar babasınında keyfi yerindeyken vss ortam oluşunca konuşurdu bence ama anne bahaneler üretmiş gerçi bilemeyiz maddi olanakları sıkıntılı olabilir ama hemende evlenmicez diyorsunuz en azından bi yüzük takılır 6 ay geçer nişan yapılır bi 6 ay geçer düğün yada nikah her ne ise yapılır evlilikte kolay değil ama sizin sevgilide de pek cesaret yok gibi geldi bana bir diğer şeyde sorun vardır biliyordur ama size anlatamıyordur aile karşı gibi demişsiniz.
siz net olun madem bu kadar zamandır görüşmüşsünüz seviyorsunuz az daha sabredin ama ben beklerim havasnada girmeyin derim ben

inşallah herşey istediğiniz gibi olur

evde konuşmak istemiyo annesi karışmasın diye, iş yerndede fırsat bulamıyo. babasını günde 10 dk anca birbirlerini görüyo nerdeyse. ama bu önmli bi konu konuşması lazım. Hatta babası 1 ay önce işine tutun.kimseye bizi güldürme, evlenmek istiyosan evlendiriyim demiş. ama yine konuşamamış, kuzenim vardı konuşamadım dio. Bide babam böyle dedi diye seviniyo,sen konuşamadıktan sora ne anlamı var.

Son düzenleme:
evde konuşmak istemiyo annesi karışmasın diye, iş yerndede fırsat bulamıyo. babasını günde 10 dk anca birbirlerini görüyo nerdeyse. ama bu önmli bi konu konuşması lazım. Hatta babası 1 ay önce işine tutun.kimseye bizi güldürme, evlenmek istiyosan evlendiriyim demiş. ama yine konuşamamış, kuzenim vardı konuşamadım dio.

alla alla yaww hem babasıda konu açmış işte nolsun daha hem korkacak ne var her ekek bir gün babasını alıp bi kızın kapısına gidecek bunda utanacak korkacak sıkılacak ne varmışki yaw sankim CIA sırrını saklıyor kuzeni varmışmış olsun kuzeni yaw yokmu bunun samimi olduğu bi dayısı amcası vss hem annesini sıkıştırsın olmadı bu iş olacak diye yaw en azından aile ortamında konuşulsunki neyin nasıl olacağı yada olmayacağı bilinsin değilmi .senin ailen ne diyor peki bu konuda

alla alla yaww hem babasıda konu açmış işte nolsun daha hem korkacak ne var her ekek bir gün babasını alıp bi kızın kapısına gidecek bunda utanacak korkacak sıkılacak ne varmışki yaw sankim CIA sırrını saklıyor kuzeni varmışmış olsun kuzeni yaw yokmu bunun samimi olduğu bi dayısı amcası vss hem annesini sıkıştırsın olmadı bu iş olacak diye yaw en azından aile ortamında konuşulsunki neyin nasıl olacağı yada olmayacağı bilinsin değilmi .senin ailen ne diyor peki bu konuda

babam bilmiyo tabi,bilse bu kadar uzamasına izin vermez. Annem,ananem herkes hadi artık olcaksa olsun diyolar. Sevgilime söylüyorum,konuşcam konuşcam diyo. tık yok ama hala

babam bilmiyo tabi,bilse bu kadar uzamasına izin vermez. Annem,ananem herkes hadi artık olcaksa olsun diyolar. Sevgilime söylüyorum,konuşcam konuşcam diyo. tık yok ama hala

sen biraz kendini geri çeksene canım evlilik bu yani daha evleneceğini babasına söyleyemiyor bilemiyorum yanii senide mahçup ediyor ailene karşı .bir erkek eşini veya sevgilisini sahiplenmeli korumalı gerekirse ailesine karşı bile korumalı en kötü durumlarda geçimsizliklerde de terazi gibi olmalı kadında erkekte ama erkek sahiplenme ve koruma davranışında daha baskın olmalı bu şimdiden böyle ise oooooo hoo ooo.
bence bu konuda sen imalarda bulun accık ve görüşme süresini biraz aralıkları uzat bakalım napacak derim.

Gectigimiz günlerde 10 gün içinde konuştun konuştun konuşmadın resti çekerim sana dedim. tamam dedi. tamam tamam diye hep erteledi. 10 gün sonunda bi sonuca ulaşamadık. Bide o son zamanlarda arkadas cevresi yüzünden baya bi tartışma yaşadık. o yüzden daha yeni iyi oldugumuz içinde restide çekemedim. daha dun dedim yine tmm konuşcam dedi.Yok bişey. ooooofff çıldırcam.

Gectigimiz günlerde 10 gün içinde konuştun konuştun konuşmadın resti çekerim sana dedim. tamam dedi. tamam tamam diye hep erteledi. 10 gün sonunda bi sonuca ulaşamadık. Bide o son zamanlarda arkadas cevresi yüzünden baya bi tartışma yaşadık. o yüzden daha yeni iyi oldugumuz içinde restide çekemedim. daha dun dedim yine tmm konuşcam dedi.Yok bişey. ooooofff çıldırcam.

bence fazla zorlama zaten olmayacaksa olmaz ama sen accık geri dur soğukluk yaratmadan ama o şüphelensin bu kız benden uzaklaşıyormu diye ama sen asla öyle bir tavır iine girme evlilik konusunda da o konu açmadan konu açma derim çünki zorla oluyormuş havası olucak bu gidişle restte çekmiişsin madem gerçi onu iyi yapmamışsın ama neyse artık olan olmuş aranızda düzelmiş madem hakkınızda hayırlısı olsun ama sen iyi düşün tart bu adamı gerçekten seviyormusun evlenmek istiyormusun hayat senin hayatın sevgi ile bazı şeyleri göremeyeiliyor insan .

Gercekten seviyorum tabi, oda beni çok seviyo. Herkes diyo bunu dısardan bakan, içimizde olan. ama bi inssanın korkusu sevgisinden böyle büyük olamaz yaa. evlenmekten korkuyo desem. mesela onunda hayallerı evlilik üstüne hep. Annem yemek yapmıyo,senle evlenince rahat etcem. Evlenince böyle olcak şöyle olcak. Babamıda evlenince sen iyileştirirsin fln. Hayallerı hep evlilik üstüne. Anlamıyorum ne düsündügünü.:50:

Back