Benimde çoğunlukla alın bölgemde küçük sivilceler vardı. Doktorum clindoxyl önerdi. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Kremi kullanmadan önce bazı yorumlar okumuştum ve açıkçası çok endişelenmiştim. Çünkü çoğu kişi yüzüne iyi gelmediğini söylüyordu. Ama ben kullandım ve yan etkilerini çok görmedim. Sivilcelerim ciddi anlamda azaldı. Belki cilt yapına uygun olmadığından sende etki göstermemiştir.. Ayrıca kullandığın nemlemdiriciler, güneş kremleri, yüz temizleyicilerin de önemli. Özellikle nemlendiricilerini su bazlı tercih etmezsen cildin daha çok yağlanır. Temizleyicilerini seçerken de kozmetik ürünler olmamasına dikkat et çünkü cildi yıpratıyor. Eczanelerden almanı tavsiye ederim. Ben avene'in nemlendiricilerini kullanıyorum ve çok memnunum. Dene derim.. Ayrıca cilt için çinko haplarıda kullanabilirsin. Hap deyince ciddi bir olaymış gibi geliyor ama zaten vücudumuzun günlük alması gereken bir çinko miktarı var. Çinko, cilde iyi geldiği kadar saçlara ve tırnaklara da iyi geliyor. Bunu da eczaneden temin edebilirsin.. Şunu da eklemek isterim ki bu bir süreç. Yani sabretmek gerekiyor. Moralini yüksek tutmalısın :)