Benimde çoğunlukla alın bölgemde küçük sivilceler vardı. Doktorum clindoxyl önerdi. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Kremi kullanmadan önce bazı yorumlar okumuştum ve açıkçası çok endişelenmiştim. Çünkü çoğu kişi yüzüne iyi gelmediğini söylüyordu. Ama ben kullandım ve yan etkilerini çok görmedim. Sivilcelerim ciddi anlamda azaldı. Belki cilt yapına uygun olmadığından sende etki göstermemiştir.. Ayrıca kullandığın nemlemdiriciler, güneş kremleri, yüz temizleyicilerin de önemli. Özellikle nemlendiricilerini su bazlı tercih etmezsen cildin daha çok yağlanır. Temizleyicilerini seçerken de kozmetik ürünler olmamasına dikkat et çünkü cildi yıpratıyor. Eczanelerden almanı tavsiye ederim. Ben avene'in nemlendiricilerini kullanıyorum ve çok memnunum. Dene derim.. Ayrıca cilt için çinko haplarıda kullanabilirsin. Hap deyince ciddi bir olaymış gibi geliyor ama zaten vücudumuzun günlük alması gereken bir çinko miktarı var. Çinko, cilde iyi geldiği kadar saçlara ve tırnaklara da iyi geliyor. Bunu da eczaneden temin edebilirsin.. Şunu da eklemek isterim ki bu bir süreç. Yani sabretmek gerekiyor. Moralini yüksek tutmalısın :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli Ciltler Bir turlu gecmiyor :((
- Konu Sahibi redcherry
- Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bendede 1-2 ay kadar once oldu alnimda cok artis oldu ozellikle gun icinde terlemekten ve stresten dolayi alnini duzenli olarak yikama jeliyle gunde 2-3 defa yika ben rosensein saf gul suyunu kullaniyordum 10 lira cok faydali ve komedon denen bi alet var guzellik merkezlerinde kullanilan akneyi sikmak icin onla sıkıyordum ama bilmedigin icin onu hic alma duzgun yapamazsan hem buyur izi kalir hemde yayilir kurutmak icinde eczaneden benzamycin alabilirsin 35 lira gibi ucreti var sadece aknelerin ustune uyguluyorsun ve tavsiyem sakin elinle sikma cunku icindeki etrafina yayilir ve iz kalabilir
Ben sadece alnıma süruyorum yuzume surmuyorum onuda temizleme isleminden sonra pamuga biraz dokerek siliyorum ozellikle terlediginde kucuk sivilceler daha cok olur ve kafana taktiginda dikkat ettiginde daha cok cikar o yuzden alnini inceleme bakcaksan bile karanlik isikda bak eger olanlarin gectikten sonra cikmicani dusunuyorsan alnin icin cilt bakimi yaptirip olanlari temizletebilitsin
Ya ben çok sacma birşey yaptim kızlar.
Doktora gittim bana azitro hap sabun ve clindoxly verdi 1 haftadır kullanıyorum. İlk kullandığında kurudu. Hap pzt çarşamba ve cuma iciliyodu. İki gün icmeyince yine çıktı pzt içtim jctigimdede aşırı derecede halsizlik ve mide bulantısı yapıyordu bende ixmemeye karar verdim. Tedradox vardı dun içtim sabah kalktığında kuculmustuler ama yinede pişman oldum. Bir hapı bırakıp diğerini hemen kctigim için Ama iinanın bıktım ben son 1 yila kadar hap nedir bilmezdim korkardim bile ama son uç aydır sürekli iciyiroum ve bıktım artik geçmemesinde. Tedradox gecen sene ise yaramıştı o yüzden onu içtim. Ama bilmiyorum ya çok üzgünum bobreklerime zarar vvermektense çok korkuyorum (
Doktora gittim bana azitro hap sabun ve clindoxly verdi 1 haftadır kullanıyorum. İlk kullandığında kurudu. Hap pzt çarşamba ve cuma iciliyodu. İki gün icmeyince yine çıktı pzt içtim jctigimdede aşırı derecede halsizlik ve mide bulantısı yapıyordu bende ixmemeye karar verdim. Tedradox vardı dun içtim sabah kalktığında kuculmustuler ama yinede pişman oldum. Bir hapı bırakıp diğerini hemen kctigim için Ama iinanın bıktım ben son 1 yila kadar hap nedir bilmezdim korkardim bile ama son uç aydır sürekli iciyiroum ve bıktım artik geçmemesinde. Tedradox gecen sene ise yaramıştı o yüzden onu içtim. Ama bilmiyorum ya çok üzgünum bobreklerime zarar vvermektense çok korkuyorum (
Benim yavaş yavaş geçiyor ama sebebini sorarsan mutluluk :) yani stress yapmiycan elini surmeyecen sana yaptığım 3 şeyi söyleyeyim;
Çekirdek cips kola yeme
Hergun hatta makyaj yaptıktan sonra eve geldiğin zamanlar da yap yani bazen 1 bazen 2 sefer yuzunu garnier saf ve temiz ile peeling yap
Ve özel bir maskem var onu her hafta yapma iki haftada bir. Maske şu;
-Çeyrek muzu kasede iyice ez
-1tatlı kaşığı ev yoğurdu ekle
-ve bir tatlı kaşığı da tahin
İyice karıştır eğer soğuksa 5 dk bekle ılısın
Yuzune sur ve sabret 20 dk boyunca yıkama hatta 30 . Sonra banyo yap anca çıkar yüzünden zaten
Son olarak da gece yatarken alnına limon sür ama gunduz surersen etki etmez unutma....
Bunları iki ay dosdoğru yap geçecek
Çekirdek cips kola yeme
Hergun hatta makyaj yaptıktan sonra eve geldiğin zamanlar da yap yani bazen 1 bazen 2 sefer yuzunu garnier saf ve temiz ile peeling yap
Ve özel bir maskem var onu her hafta yapma iki haftada bir. Maske şu;
-Çeyrek muzu kasede iyice ez
-1tatlı kaşığı ev yoğurdu ekle
-ve bir tatlı kaşığı da tahin
İyice karıştır eğer soğuksa 5 dk bekle ılısın
Yuzune sur ve sabret 20 dk boyunca yıkama hatta 30 . Sonra banyo yap anca çıkar yüzünden zaten
Son olarak da gece yatarken alnına limon sür ama gunduz surersen etki etmez unutma....
Bunları iki ay dosdoğru yap geçecek
Gulsuyu sivil ce yaptı bendeBendede 1-2 ay kadar once oldu alnimda cok artis oldu ozellikle gun icinde terlemekten ve stresten dolayi alnini duzenli olarak yikama jeliyle gunde 2-3 defa yika ben rosensein saf gul suyunu kullaniyordum 10 lira cok faydali ve komedon denen bi alet var guzellik merkezlerinde kullanilan akneyi sikmak icin onla sıkıyordum ama bilmedigin icin onu hic alma duzgun yapamazsan hem buyur izi kalir hemde yayilir kurutmak icinde eczaneden benzamycin alabilirsin 35 lira gibi ucreti var sadece aknelerin ustune uyguluyorsun ve tavsiyem sakin elinle sikma cunku icindeki etrafina yayilir ve iz kalabilir