Neden ki ne gibi bir zararı var? :sBuarada demişsin limon sıkıyodum diye ya, Limon falan sıkma sakın bence..
Bence de Benzamycin harika bir ilaçtır. Ama 2 ay aksatmadan kullanmak gerekiyor,cildiye doktorum demişti.Doktorum bana benzamycin yazdi.
cok etkili bi krem.
evet baya guzel bir krem. Izler icin care ariyorum ben de.Bence de Benzamycin harika bir ilaçtır. Ama 2 ay aksatmadan kullanmak gerekiyor,cildiye doktorum demişti.
Asit sonuçta. Cildin pH ına uygun değil. Hiç bi dermatolog önermez ki limonu, sivilcelerinizin izi kalsın istemiyorsanız sürmeyinNeden ki ne gibi bir zararı var? :s
Biliyorum buradaki dertlerin yaninda benimki dert bile değil ama kendim basa çıkamayınca sizlerin tecrübesine başvurmak istedim.
Son 1 aydır anlima sürekli sivilce çıkıyor iltihaplı ve küçük küçük. Etrafında kırmızı. Morelim çok bozuk. Geçer dedim bekledim ama geçmedi. Basta doktora gittim clindoxly verdi onu kullandım ama ise yaramadı. Cildim hep yagliydi ama donem donem olurdu oda soda surerdim geçerdi. Simdi bi çok şey denedim ama geçmedi. Limon da ise yaramadı. Siksammi diye düşünüyorum gerçekten basit bi sorun ama insani çok bunaltiyor.(
Son 3 aydır üst solunum yolu enfeksiyonlarında dolayı ilaç kullanıyorum aralıksız acaba sebeb bumu diye düşünüp dun bıraktım ilacı( Lütfen yardım edin. Tavsiyelerinizei ihtiyacım var (((
Cildinize iyi bakmıyorsunuz, belli yaşa kada bakımsız da olsa idare ediyor ama sonrasında etmiyor işte. Hele bir de sivilceye yatkın yağlı cildiniz varsa geçmiyor diye delirirsiniz ondan sonra.Biliyorum buradaki dertlerin yaninda benimki dert bile değil ama kendim basa çıkamayınca sizlerin tecrübesine başvurmak istedim.
Son 1 aydır anlima sürekli sivilce çıkıyor iltihaplı ve küçük küçük. Etrafında kırmızı. Morelim çok bozuk. Geçer dedim bekledim ama geçmedi. Basta doktora gittim clindoxly verdi onu kullandım ama ise yaramadı. Cildim hep yagliydi ama donem donem olurdu oda soda surerdim geçerdi. Simdi bi çok şey denedim ama geçmedi. Limon da ise yaramadı. Siksammi diye düşünüyorum gerçekten basit bi sorun ama insani çok bunaltiyor.(
Son 3 aydır üst solunum yolu enfeksiyonlarında dolayı ilaç kullanıyorum aralıksız acaba sebeb bumu diye düşünüp dun bıraktım ilacı( Lütfen yardım edin. Tavsiyelerinizei ihtiyacım var (((
Tetradox bnim kullandgm en etkili ilaclardan biriİlaçlardan karaciğerim çok yoruldu sanırım dediğim gibi KBB ilaçlarını bıraktım. Tedradox kullanmıştım bi ara hemen geçmişti acaba icsemmi her ne kadar ilaç kullanmak istemsemde bıktım artik geçmemesinden
Tetradox bnim kullandgm en etkili ilaclardan biri
Ama doktrum onu 6aydan fazla kullanamazsan demsti
Cok kullanmadysan araliksz kullan
Cnku sayesinde iki sene sivilcem ckmamsti simdilerde mezuniyet sonrasi stresten yine deli gibi sivilce cikiyor
Yeni bi krem buldm yoko krem suan icn sivilcelerm gitti gibi tavsye ederm
Benim sivilcelerm kocaman ve cok alttan ckar deri ustne ckmaz bile kocaman siser
Bu kremden herks cok memnun bi arastr derm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?